Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sawa

gdzie kupić buty wyjściowe nr 35 ?

Polecane posty

Gdzie w Warszawie można kupić buty wyjściowe, eleganckie pantofle w numerze 35? Bo już szukałam w wielu sklepach i nawet na Stadionie ale wszedzie najmniejszy rozmiar to 36. Chodzi mi o buty które nie są zapinane w kostce tylko takie zwykłe wsuwane pantofle.

hm... musze się przyjrzeć w takim razie jeszcze raz bo już patrzyłam i w CCC i w Aspen i nie ma tam 35 :-/ Kiedyś słyszałam że podobno Bata ma mniejsze rozmiary ale jakoś Bata mi sie kojarzy z bardzo drogimi butami, nie na moją kieszeń więc tam nie byłam jeszcze :-/

Gość hzm
ryłko ma specjalną półkę na duuuże i malutkie rozmiary. też mam ten problem... ;) możesz jeszcze spróbować na allegro, o ile masz odwagę

Ech.. skąd ja znam ten problem.. Zazwyczaj jest tak, że te włoskie marki butów mają małe rozmiary, ale to tez nie we wszystkich sklepach.. Ja jestem z 3miasta, kiedys było u nas cos takiego jak Pitarello, cos jak CCC tylko własnie włoskie. I tam bez problemu kupowałam 35. Oczywiscie zniknęli z 3miasta :o AA.. wiem jeszcze gdzie- Nine West :) tam mają 5 i 5,5 czyli 35- 36

dziękuje wam, musze popatrzeć w tych sklepach... żeby tylko nie były ekstremalnie drogie.... jak dla mnie to 120zł będzie już dużym nakładem finansowym na buty :)

Gość dobry tekst- WYJSCIOWE
ciekawe czy w innych tez wychodzisz:D:D:D:D:D:D:D:D