Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

i nawet mama kazała mi mierzyć ale nie chciałam to czemus nie mówiła w niedziele juz byś płaszcz miała

:(:(:(:(Ty mnie nawet nie denerwuj:(:(:( Bo u nas z czarnych sa tylko S:(:(:( Szlag, kurde blade!!!😭 Niesiu, ja juz wczoraj wpadłam na ten pomysł, ale po tym jak zrobiłam rysunek, stwierdziłam, że to co narysowałam, w żanych stopniu nie przedstawia tego [płaszcza:p

Bidna Czigra ma już dosyć i zapytuje jak bez pomocy doktora z tego w końcu wyjść. Ja mam czapków mnóstwo całe, w tym damowych... liczę... liczę... liczę... żadnej!:) Bo ja lubię kolorowe z pomponami, udające chełmofon, a jedna to ma nawet ksywkę \"kościuszko\":)

hehehe, ja mam czapke jedną damowa i jedna niedamowa,ale tej niedamowej nie mialamokazji zalozyc, bo do pracy nie moge, bo wlosy burzy, a poza prac a tez burzy wiec jakos sie nie złozylo :D

ja tez mam dużo śmiesznych oczojebnych z ogromniastymi pomponami (sry yyyy koszko :P ) ale to sa w góry i na narty :) no ja myśłe kaszko że to ten płąszcz był ale pewności nie ma no bo twego nie widziałam

kurde mam na sobie rajstopy bezmajtkowe i maja taka ciasna gumke w pasie ze chyba zaraz zemdleje

a jakie to sa rajstopy zmajtkowe????????????? bo ja jakoś zawsze bezmajtkowe mam - tzn niemam majtek przyszytych do rajtek

tak, mika kupila rozmiar 1 i gumka cisnie ja w kolanka, dlatego mdleje ;) myszo, czy wykonalas aranzacje okna? ;)

hehehe, pani w Gattcie tak to ładnie nazwała i ja zapożyczyłam :) zmajtkowe to sa te ktore mozna nosic tylko do spodnicy mniej wiecej do kolana:) a bez, to sa takie ze mozna ubrac do spodniczki ledwo za tyłek i sie jeszcze w niej nachylić :D:D:D kapiszto? :)

a wiem takie babciowe bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ohydne ja zawsze mam bez :P:P

a najlepsze ze to jest rozmiar wcale nie 1 hehehe, tylko jakie 3-4 i przecietnej obywatelce nogawki by sie ciagnely po ziemi, a mimo to w pasie cholerka jakies takie jak na mysze (a ja ledwo przez to dysze)

o jezu, no wszak ja 3-4 nosze nieraz o ile juz te ohydne rajty wkladam, a jam grubsza tam gdzie gumka conajmniej 2 razy od miki! wiec mnie by te rajtki przerżły na ó wpoprzek!

hanka :D:D:D:D:D:D: o ja pierdole!!!!! musze se przekląc, bo normalnie teraz mialam atak śmiechu w biurze, normalnie patrzą na mnie jak na debilke hehehehehe :D:D:D:D:D:D

ja nie lubie numeracji 3 -4 bo 1-2 są za małe a 3- 4 powłuczą no i dla wygodey kupuje 3-4 ale nie jest to sprawa idealna!!!! 3 jest dobre

znaczy sie ja czwórke nosze :) przypomnialo mi sie w trojce to zwykle wygladam jak dziecko z przedszkola, ktoremu rajtki w kolorze białym lub czerwonym zsunely sie w okolice kolanek :)

szczegolnie połaczone z maseczką typu zorro:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zajebiście przystojny mecenas z warszawy tu siedzi przede mną więc ja usta wydymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde to jest normalnie przytojniejszy od szymona B w magdzie M!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:

ivka- ja dla takiej wygody nosze ponczochy :D:D:D:D mysza- to teraz zachowaj damową powage, zadnych smichów chichów do monitorka no!