Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

hm, ale czy tlenek zelaza to to samo co zelazo? czy ona by sie tak samo potem wchlania? ;) a ja mam meza heavy metalowca, to zawsze jegho bym mogla polizac w razie niedoboru ;););)

hania :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D szkoda, że jużpo imprezie w Kostrzyniu :P tam to bym się nalizała tych matalowców :P:P:P

Facet lekko na bani wraca do domu ...... Żona od razu, srata-ta- ta, pijak, tylko wódka Ci w głowie itp... Facet sięga do kieszeni, wyciaga kartkę i mówi: -OK, przyniosłem test, zaraz zobaczymy jaka Ty obeznana i kulturalnajestes! Żona - Zobaczymy, czytaj. - Taaak, pytanie pierwsze. Podaj jakies dwie waluty. - Łatwizna! No chociażby dolar i euro. - Dobra, podaj dwa typy srodków antykoncepcyjnych. - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać! - Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi nazwy dwóch rzek w Islandii... Żona: - .........?......... - Milczysz? Ha! Wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych, kurwa, zainteresowań!... żadnych.

wiecie co ?? w swoje spodnie nie mogę już się zapiąć :o a żadnych ciekawych ciążowych nie mogę znaleźć :o w sklepach jeszcze gorszy szajs :o

moj maz was pozdrawia z czelusci swego sklepu. spytal z czego sie tak smieje, wiec sklamalam ze tak smiesznie jest na forum ;) :P:P:P:P 👄

nieśka a na allegro nie ma ?? a ja piękne ciązowe spodnie 18 000 rodzajów w H&M w galerii widziałam wszak!

ja też na allegro ciągle widze, ale zawsze tak jest, że jak się chce, to nie ma:( kurde, aż zadzwoniłam do koleżanki, te gwoździe kazał jej robić lekarz ginekolog-położnik z 20-letnim doiświadczeniem :)

z sałatki nici, przynajmniej na razie .... seler taki wielki, że głowa chigry to przy nim pikuś :P:P a 1 kg prawie 8 zł:o

no niesia mi sie tez baaaardzo te dżinsy podobają ale rozmiar rzeczywiście za duży jak patrze po obwodach

Gość Niesia popatrz
a jaki rozmiar potrzebujesz?

widziałam je, ale to nie mój kolor :( ja do dżinsów to jestem bardzo wybredna :) napisałam do tej kobiety maila, czy będzie mieć mniejsze rozmiary

jest, mysza, tylko musisz w pasku wykasowac te procenty, bo sie tak czasem głupio dołącza

no te przepraszam są paskudne tamte ładne te 40 ciekawe czy będą jak ja będę w ciązy

Gość Niesia popatrz
Mysza skasuj w linku to co sie pojawiło po skrócie html i się pokażą; nie wiem dlaczego tak się pojawiło