Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde kurde

krew z nosa

Polecane posty

mysza- hehhe, jak jeszcze ze dwa razy przedefilujesz w tych szpilkach, to on to bedzie do 16 czytał :) nie mam wiele do zjedzenia dzis :o jeszcze tylko 1 bulke i zadnych, podkreskam ZADNYCH słodkosci

Onanizować apelację, fajnie:) A właśnie Kalyno, iż muszę coś zjeść celem nie spaścia z roweru. Myślicie, że paczka ciasteczek powstrzyma mnie przed gwałtownym omdleniem poprzedającym wyzionięcie wyziewem czosnkowym ducha ogilonego???

HMMMM dobrze że sie ładnie dzisiaj ubrałam mam jeszcze ażurowe rajstopy :P:P

Oooo! Jakie ładne!!! A mi własnie zrobiono fotkę w miejscu pracy:p. Tym brzydkim miejscu pracy:p O której idziecie do domu? Bo ja o 14.00 chcę wyjść...

Kalinka ja siedze w swojej pracy do usranej no...:D pocieszylam Cie?????:P

Ty bździągwo!!! Ja tu do 17.00-tej gile wciągam!!! A potem wysiłek ponadludzki mnie czeka, więc cichaj!!!

kalinka, ja normalnie, po 15-ej:( jak mi się spać chce, ja pierdzielę...

kalinka, ja dzis o 15 :D:D:D:D i nie mam nic slodkiego buuuu, zadnego ciasteczka, zadnego prince polo NIC i jeszcze mnie rajstopy dusza

wypraszam sobie listonosz boi sie mojego psa:) wlasnie dzisiaj kazal zadzwonic ksiegowej z biura,zebym wyszla mu na przeciw,bo on sie boi wolfa:) nie wyszlam,bo mokłam pod prysznicem (cala podloge sobie zalałam jak lecialam po telefon,bo myslalam,ze to moze ktos z pracy;) ) takze listonosz jeszcze na kawe do mnie nie chadza:)

A mnie gile. Rajty można zdjąć. Gil zostanie tak długo jak długo sam zechce. Się mu chyba podobam wewnętrznie...

ja bym zrobiła tak obcięła bym góre tych rajtek nieboskich zrobiłabym pończochę a żeby to sie trzymało na udzie to resztą która została obwiązałabym te pończochy u góry i modliła sie aby mi to nie spadło przy panu mecenasie na ten przykład

Po kiego jesteśmy w różnych tam takich panoramach firm? Ano po tego, żeby 10 razy dziennie wydzwaniały osoby, co to się chcą rozwodzić i jeszcze im podawaj numery telefonów do innych tam zespołów adwokackich. Czy taka osoba jak widzi naszą nazwę, to jej się nie kojarzy, że za godzinę chcieć możemy milion euro???

Ta, obwiązałabyś i modlić się bym Ci sugerowała, by noga odcięta od krwiobiegu nie uschła i nie odpadła. Przy panu mecenasie.

hehehehehe czigro to jest właśnie pokłosie reklamy :D tzn pseudoreklamy

Pokłosie, nie pokłosie, niech się gonią, by nie rzecz - spierd... uciekają szybko i daleko! Męczą mnie i moje gilki.

Jak to niewiele? Wiele mówi, na przykład to, że nie uzyska u nas porady zwykły biedny obywatel.

a ten mecenas Czigro co tu siedzi to z waszej konkurencji wszak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kopnij go ode mnie z kolana;) Albo ze szpileczki. Konkurencja mi niestraszna aczkolwiek. No i my mamy boskiego Alka, hehe.

taki mały mężczyzna nie? nie jest taki dzidziusiowaty tylko taki facecik:)