Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad tym

Dziewczyny w czasie okresu można brać GYNALGIN ?????????

Polecane posty

ODPOWIEDZCIE PROSZE :)

Gość ad gynalgin
no wiesz jest to o tyle trudne ze moze nieposkutkowac w pełni. ja nie brałam go w trakcie okresu tylko przed (tka mi się fajnie ułożyło) ale jakby mi trafił okres to przerwałabym "kuracje' (bo tam jest chyba 10 tabletek). Ja bym się obawiała ze to "wypłyie razem z krwia" Ja mialam problem z tym ze to "wypływa' nawet jak nie miałam okresu- bo te tabletki maja to do siebie że częściowo "wydostają " się na zewnatrz :) pozdrawiam

oj ja też miałam ten problem zaczełam coprawda 3 dni temu ale też sie zastanawiałam czy to jest normalne , że to wypływa... no coz mam nadzieje ze nic mi nie bedzie jesli przerwe kurację :( boje sie , że moze mi się bardziej coś zaczac dziać jesli przerwę , ale rzeczywiscie moze nieskutnować w czasie okresu... dziękuję i rownież pozdrawiam :)

Gość Anhela
Dziewczyny, NIE WOLNO brać żadnych globulek dopochwowych podczas okresu. Na czas krwiawienia odstawia się wszystkie globulki, zresztą, na ulotce na pewno znajdziecie info na ten temat.

Gość Anhela
Oj, jeszcze raz, bo chyba nie poszło... Nie, nie wolno. Na czas miesiaczki przerywa się leczenie globulkami dopochwowymi, ponieważ działają one miejscowo. Nie kombinujcie, bo przedobrzycie. I sprawdźcie na ulotce, na pewno jest tam info na ten temat.