Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Macro

Jak szybko po odstawnieniu tabletek anty zaszłyście w ciąże??

Polecane posty

Gość Macro
Gumijagodko,ja też,raczej baardzo długie nawet.

Gość Macro
Może z kwiatkiem pomarańczowawym?Ja Novynette brałam i tam był taki kwiatek.

Gość po 4 miesiącach
Mam bliźniaki:) Tabletki brałam w celu wyregulowania cyklu/bardzo długie i nieregularne/

Gość Silvana
Ja po antykach mimo ze nie biore juz 1,5 roku nie moge zajsc w ciaze:( Najpierw dlugo mi wracalo wszystko do normy, trafilismy w niby plodne dni pare razy ale nic. Potem grzebalam po necie i bralam Castagnus, on dopiero skrocil mi cykle i wyregulowal temperature. Kuracje skonczylam ze 4-5miesiecy temu i dalej nic! Trafilismy miesiac temu i 2 miesiace temu i w czasie Castagnusa i okres przylazi jak w zegarku. Nie wiem juz co robic, moja gina twierdzi, ze wszystko jest ok, usg jest w porzadku. Zalamka:(

Gość Macro
Silvana a możezbyt obsesyjnie myślicie o bobasku???

Gość Macro
Odświeżam topik...

Gość pysiunia888
bralam przez kilka lat najpierw cilest pozniej harmonet - odstawilam i w 3 cyklu juz zaskoczylismy. Lekarze zlecaja 3 miesiace poczekac po odstawieniu.

Ja brałam anty 6 lat,a w ciaze zaszłam w drugim cyklu po odstawieniu. Pierwszy cykl uwazalismy bo gin stwierdził ze org musi sie uregulowac. Wiec pierwszy cykl staran i sie udało:) Dzis juz 9 tydz Powodzonka kobitki..

Gość Macro
Pysiunia a jak się czułas po odstawieniu anty?

Gość Macro
Kasik26 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Macro
Kasik26 a jak się czułas pierwszw dni po odstawieniu anty?

powiem szczerze ze nie bardzo..miałam takie uderzenia goraca ( jak przy menopauzie:)),było mi niedobrze i jakos tak dziwnie.A pierwszy okres był cholernie bolesny..ale wiesz ja miałam bolesne okresy przed braniem,potem jak brałam anty to wiadomo okres bez bólu.Wiec moze zapomniałam jaki to bol..:)

Gość Macro
Kasik 26 a w dole brzucha bądż krzyż nie bolał?

przez prawie 2 lata brałam microgynon21, odstawiłam, zrobiłam 3 miesiące przerwy... tak jak sugerowała lekarka. Później zrobiłam potrzebne badania- wszystko ok. Zaszłam w ciążę już przy pierwszym cyklu starań... niestety, po kilku dniach poroniłam:( podobno tak się zdarza:( teraz znów przymusowa 3-miesięczna przerwa... pamiętam, ze kiedyś jak zapytałam swoją ginekolog, czy po pigułkach mogą być problemy z zajściem w ciążę, powiedziała mi, ze płodność wraca w 100% a te kobiety, które mają problemy przecież nie wiadomo, czy nie miałyby ich nie biorąc pigułek... udało mi się zajść już przy pierwszym cyklu, bo mam zawsze bóle owulacyjne... podobno ma je większość kobiet, tylko nie wszystkie zdają sobie z tego sprawę:)

Ja zaszłam w ciążę w 3 cyklu po odstawieniu. Brałam logest, po przestaniu były 2 cykle, jeden 28, drugi 29-dniowy. Teraz jedyny problem jest taki, ze nie wiadomo kiedy zaszłam w ciążę, ponieważ, według m-czki to 12 tydz a wg usg 11. Widocznie ten cykl w którym zaszłam w ciążę miał być jeszcze dłuższy ( zawsze miałam niereguralne i długie cykle ) i w ciążę zaszłam trochę później niż w jego połowie. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania, to śmiało :-)

Gość pysiunia888
czulam sie super po odstawieniu tabletek. Cykle byly regularne co 28 dni jak w zegarku ( jak przy braniu tabletek). Nie mialam zadnych dolegliwosci. Kasik - gratuluje!!! Ja bedac w 9 tyg. to wlanie zaczynaly mi sie okropne mdlosci... brrr... ;)

Gość Silvana
Nie wiem czy myslimy obsesyjnie, po prostu dlugo nie moglam dojsc do siebue, bylam tez w szpitalu w czasie brania anty bo zaczelam krwawic w czasie cyklu pigulkowego i to trwalo dlugo z bolami az mnie wyczyscili. Same problemy, do dzis troche zaluje tabli, przynajmniej tego, ze bralam Diane-35. Chcialabym zeby sie udalo, ale na ten cykl juz nie licze. Owu blisko, a ja sie kloce z mezem wiec przytulania nie bedzie! Zycie jest ciezkie:(

Ja zaszlam na pig cilest..bralam od szczeniecych lat i nigdy nie mialam problemu..plus nie zapomnialam o pig no i jest Jona;)

Gość gość
Ja zaszłam w pierwszm cyklu. Tj. ostatnią tabletkę wzięłam 15.08., następnie 19.08. dostałam @, 30.08. miałam owulację, a 13.09. wyszły mi dwie kreski na teście.