Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita222

komu jest smutno???

Polecane posty

Gość seniorita222

mnie :(

Gość seniorita222
nie często ale dzis musze :(

Gość seniorita2222

Gość seniorita2222
a jakoś tak zostałam dziś sama :( tydzień temu impreza tyle propozycje a teraz NIC :( hlip... hlip...

Gość mimucik
mi jest smutno:( i nie tylko dzis...praiwe codzien,ale dzis jakos tak bardziej:(:(:(

Gość na drugi raz zahasłujcie sobie
nicka

Gość seniorita2222
zahasłowałam i co z tego i tak musiałam zmienić :P

Gość seniorita2222
hakerzy czy co???? tu buszują...????!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalka_22
wiesz... mam wieksze problemy :( chcialabym by chodzilo tylko o to, ale niestety :( zawalilo mi sie zycie :( to znaczy wali sie powoli :( jejku, jak to boli :( rozstanie z facetem na dniach ( nieuniknione- ale to on to zrobi), o reszcie nie chce pisac, ale jego kocham bardziej niz siebie, jak przestac? :( zaluje ze sie nie da, juz nigdy nie chce sie zakochac!!! chcialabym miec taką moc, by kontrolowac swoje uczucia, by nie cierpiec najgorsze jest to ze kocham go najbardziej na swiecie, nie ma osoby, ktora jest dla mnie az tak wazna :( nie ma

Gość seniorita2222
lalka 22 z uczuciami z emocjami jeszcze nikt nie wygrał sama mam z tym problem :( ja chyba nie nadaję się do tego swiata!!!

Gość może ciebie
seniorita nie myl emocji z uczuciami emocje to zal, zlosc, goryz, smutek, radosc uczucia to milosc, nienawisc, sympatia lub nie...

Gość może ciebie
a jakoś tak zostałam dziś sama tydzień temu impreza tyle propozycje a teraz NIC hlip... hlip... ppp to przyziemne senioritta a u mnie ani tydzien temu ani rok temu nie było, trwam sobie sama

Gość może ciebie
spedziłam samonte andrzejki.. ona byla tam gdzie on.. bolalo mnie samotny sylwester a nie chcialam wiele-- ot spacer w platakch sniegu i toast znim liczyl sie on,nie to co wokol... znow weekend ja sama inni maja dzieci, psy, a ja? nawet obowiazki ida zle jak czlowiek teksni i kocha, i trwa jak samotne drzewo.. zawalilam 1 wazna sprawe bo zylma spotkaniem, Nim...

Gość może ciebie
i jestem chora i to niebagatelka

Gość seniorita2222
no a nie???? jak jestem sama jak palec a nie mam miłości to nie powód do smutku??? :(

Gość seniorita2222
mimucik bo to weekend moze dlatego :(

Gość może ciebie
tylko ze nie maz faceta? to oto chodzi to malo masz zdrowie, prace, jedzenie, dom a samotna.. ja go mam. Ale mam inne problemy. Poza tym prez takie jak ty mam go, a jeszcze go nie utulilam:) i to tez taki bol jak byc samotnym a ten gej z czapka? tak sie tulials, idz do niego. Nie jestes sama, wmawiasz sobie to.

Gość seniorita2222
może ciebie nie wiem dokladnie o co codzi przez takie jak ja???????? jaki gej???????? od nikogo nie mam milosci jetsem jej warta wiem ale jakos chyba we mnie tkwi problem ze nie potrafie nikogo pokochac a adoratorów wielu...ale to nie powód do szczęścia jak serce podpowiada inaczej....:( hlip ...hlip....

Gość seniorita2222
poznałam tydzien temu na imprezie fajnego chlopaka tanczylismy nawet pocalunek byl.... tydzien esm-owania a teraz NIC o co chodzi????

Gość może ciebie
ten duzy z londynu,czapka bezowa. tylu adoratorow, a na sex chodzisz.. to badz z nimi jak mozna spac z kims.

Gość może ciebie
23.09] 01:17 za bardzo zdesperowana jestes i oni to czuja a co znaczy warta? jestes ze zlota ? jak masz zly charakter to wiesz, jak komus podle zyczylas to sama wiesz ze to wraca do tej osoby, jak bylo w 04/05 moze juz wrocilo do ciebie zyczylas komus braku pracy, niepowodzen i samotnosci..

Gość seniorita2222
nigdy nikomu źle nie życzyłam :P