Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 Nie mam już siły do tych tabletek [zły] Wprawdzie jestem po 10 dopiero pierwszego opakowania ale skończyła mi sie @, potem miałam kilka dni plamienia- co wiedziałam ze moze być- a teraz wygląda na to że znowu mam krawienie ...... Ja jakoś dziwnie chyba znoszę te tabletki.... .... ech..... Czy to normalne???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Wrzesień 23, 2006 i ile znowu będę krawić?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Macro Napisano Październik 5, 2006 Ja podczas brania pierwszego opakowania przez prawie miesiąc miałam krwawienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Październik 5, 2006 Tak to normalne , trzeba przeczekać i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spokojnie to tylko awaria Napisano Październik 5, 2006 Abo poproś o inne tabsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 6, 2006 No wiec- wsio jest pod kontrola ;) Alarm odwołany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach