Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IAMPs

Jakie polecacie szampony koloryzujące średnio trwałe w kolorze

Polecane posty

Gość IAMPs

kasztan, lub ciemny blond, lub coś w tym rodzaju??? Czy ktoś robił sobie takim szamponem włosy które były już farbowane?? Można tak robić?? Pytam, bo właśnie jestem w trakcie powrotu do naturalnego koloru włosów (miałam rozjaśniany jasny blond) - no i, chodzi o to, że położyłam sobie na łeb farbkę "jasny kasztan opalizujący" Recital Preference, kolor cudny, no ale zaczyna już płowieć.... a ponieważ nie chcę powtórnie farbować moich biednych, zmęczonych farbowaniem włosów, to wpadłam na pomysł, że dopóki nie odrosną mi moje naturalne (w kolorze coś pomiędzy ciemnym blondem a kasztanem), to mogłabym używać szamponów koloryzujących, jakichś kasztanowych. To chyba lepszy pomysł niż trwałe farby, nie?? No i lepiej będzie wyglądało, niż gdybym tylko czekała aż moje naturalne odrosną (bo to będzie trwało długo, a w tym czasie reszta włosów miałaby paskudny, wypłowiały, szaro - buro- brązowy kolor ... :( ) Co o tym sądzicie???

Gość IAMPs
please niech mi ktoś doradzi.... boję się użyć np. szamponu Welli, bo kiedyś kiedyś dawno temu użyłam koloru "ciemny blond" Welli na rozjaśniane włosy i wyszedł........... zielony!!!!!!!!!

Gość IAMPs
A czy ktoś wie, czy Loreal ma jakieś szampony koloryzujące, czy tylko farby???

Gość odradzam PALETTE
:/ podobno najbardziej szkodliwy szampon koloryzujacy dla włosow!!! a szampony do 24 myc wogole nie schodza :/ :/