Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soleil20

POLSKA -kraj świetnych babek i beznadziejnych facetów

Polecane posty

Gość soleil20

kobiety-zadbane,ładne,inteligentne,zaradne,coraz lepiej wykształcone,pracowite,oczytane,wiedzą czego chcą,kochające,wierne i odpowiedzialne jasne ,że nie wszystkie,ale coraz więcej i więcej. i samotne,bo faceci,którzy mogliby zostać ich partnerami są już dawno zajęci a większość facetów?-niepoważni,mamisynkowie,lenie i cwaniaki,zaliczający panienki,ewentualnie zdradzajacy swoją panią,dużo wymagają-mało dają,nie angażuja się a sprawy domowe-chcą mieć święty spokój,albo nierważliwi albo przewrażliwieni,albo drętwi intelektualiści bez inicjatywy albo nadmiernie wyluzowani z nadmierną skłonnością do alkoholu i nieskłonni do poważnego związku oczywiście są też fajni faceci ale jest ich za mało dla naszych wspaniałych pań trzeba szukać mężą za granicą :)

Gość zmęczonaaaaa
Bo nasze panie sa ZBYT wspaniałe - mamusie, co syneczkom wszystko pod nos podtykały, nie wymagając niczego w zamian wychowały toto. A toto nie spełnia wygórowanych wymagań idealnych kobiet. Słowem, problem leży po obu stronach. Mój facet np. ma lenia do golenia i chodzi na ogół zarośnięty. Ostatnio jego Mama mówi do mnie, że ona to by takiego nie chciała - a ja na to "obyśmy mieli tylko takie problemy" :D Ja też nie zawsze mam idealnie wydepilowane nogi, czyż nie? Grunt to właściwe spojrzenie na proporcje i wazność spraw... I ludzkich wad.

Gość hehehe22222
a co Ty taka cieta jestes na facetow, wyglada na to ze wlasnie jakis kopnal Cie w zadek i widac, ze bardzo dobrze zrobil.

Gość o matko ale dol
bierz przyklad z polek ktore coraz liczniej wyjezdzaja za granice szukac meza...

Gość soleil20
nie podszywać się pode mnie głupki:P

Ludzie ale macie problemy!!! Chyba w domu nie macie co robić, że takie glupoty przychodzą wam do głowy. Żenada.

Gość Ninona
uwierz, za granicą sa jeszcze gorsi ;) ja na mojego renifera nie narzekam

Gość do soleil20
Z moich obserwacji z pracy wynika że wiekszość kobiet jest fałszywa:O, złośliwa, obrażająca się o byle co, leniwa, uważająca że jest najważniejsza. A jedynymi tematami wiekszości kobiet są programy typu Bar:D i podobne, kosmetyki, dzieci i seriale :O To jedyne tematy które akceptują i się interesują. Nie denerwujcie się, ale tak jest, z 70% kobiet taka jest. Ale są też fajne i sympatyczne dziewczyny;)z którymi mozna pogadać na każdy temat, tylko szkoda że są w mniejszości:)

Gość dsadsadsa
Polska - kraj beznadziejnych facetow i swietnych babek - "MATERACY" jak mowi moj znajomy Anglik :D

Gość ktos na wygnaniu
Wielkim bledem jest generalizowanie. Ktos madry powiedzial, ze trafiamy na ludzi godnych nas samych. Albo: podobne przyciaga podobne. Wiec moze skierujmy raczej epitety, ktorymi obrzucamy innych, na siebie.

Gość Dlugojezyczny Carlos
Uwielbiam Polki.

Gość hehe masz ciekawą opinię
Niestety Polki to w dużej mierze zwykłe szmaty. Są prymitywne, wulgarne, ubierają się i malują jak dziwki. Ich ambicje nie sięgają wyżej niż znalezienie nadzianego faceta a ulubioną rozrywką jest sobotnie disco, w czasie którego oddają się nowo poznanemu facetowi w kiblu.

Gość mongoł
czasami tez chca sie przejechac na moim rumaku

Gość Polki to s00per dzieffczyny
😘

Gość poprawiliści
mi tym tematem humor :) Pozdrawiam

Gość wypowiedzcie się o polkach

Gość polki sa swietne
to nasz najlepszy towar eksportowy :) czarni i arabowie biora jak leci je

Gość piwo dla kolegi wyżej
Te zadbane, ładne, inteligentne i oczytane Polki puszczają się w UK z pierwszym lepszym Arabem, który ma 10-letniego forda i budkę z hot-dogami.

Gość przesadzacie z tym
puszczaniem sie Polek za granica naprawde grubo przesadzacie skad u was tyle nienawiści do swoich rodaczek mieszkajacych poza PL ?

Gość soleil20
odkad zobaczyłam foto własnego dupska miewam koszmary,nie pojmuje jak mozna miec takiego odbyta,to straszne:o:classic_cool:

Gość soleil20
A potem dowiedzialam się że ryj mam jeszcze gorszy! Boże czemu nikt mi wczesniej tego nie powiedzial! moze dlatego wszyscy mnie poniewierają cały czas?

przesadzacie z tym-----> sprawdz se lepiej topic\'i w których nasze rodaczki(pechowi jesteśmy) jadą po nas w swej agoni i biedzie.

--> pijawka Bo pomyśle że jesteś dzielnicowy guciapa w damskim przebraniu.. :>

Gość polki to pasztety
"kobiety-zadbane,ładne..." czy aby na pewno? :D gdzie ty widzisz te ładne polki? popatrz na polskie aktorki serialowe , popatrz na polskie dziennikarki ,popatrz na kobiety polityki ,piosenkarki , popatrz na swoje sąsiadki :) polki to pasztety , ładnych jest niewiele może z 10% a po 30-ce jeszcze mniej ---> typowa polka to Kayah ,Steczkowska ,Drzyzga ,Olejnik , Maria Kaczyńska , Renata Begger , Jola Pieńkpowska ,Kazia Szczuka ....:) piekne polki to czysty mit - a mówienie że polki sa piękne a polacy brzydcy to już 100% schiza bo to tak jakby matka rodziła ładną dziewczynke i brzydkiego chłopca , a prawda jest taka że jacy rodzice takie dzieci , urode sie dziedziczy w genach

Gość czarnulkaaaaa12345
a ja sie calkowicie zgadzam z autorka tematu. ma racje. sama jestem swiezo po rozstaniu z \"opisanym mezczyzna\" typu \"toto\" jak ktoras z was wyzej napisala. wydawalo sie super- do czasu. teraz nie mam nikogo- bo nikogo nie chce. nie dam sie wpakowac w taki badziew. jeses atrakcyjna kobieta, mam bardzo duze powodzenie- szkoda tylko ze wiekszosc to same durnie. ten temat utwierdzil mnie w przekonaniu ze powinnam miec inne predyspozycje seksualne. moze gdybym byla homo to znalazlabym drugą polowe odpowiednia do moich preferencji estetycznych, intelektualnych i emocjonalnych. az brak slow na wiekszosc meskich swin- najbardziej zabawni sa ci, ktorzy katuja swoje kobiety. przyklad: moja kolezanka przez tydzien chodzila z wielkim limem ostatnio- nie pierwszy raz. i dalej brnie w to gowno. jej facet mysli ze jest bogiem chyba. blech. pozdrawiam wszystkie laski ktore znaja swoja wartosc!!!! buziaki

Gość powiem tylko że
faceci dzisiejszych czasów zamienili się w niewiasty - tak po prostu :) przynajmniej w Polsce :)