Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fidsfhuidsf

czy wypada isc samej do kina?

Polecane posty

Gość fidsfhuidsf

Gość pewnieee
jasne, ja czesto sama chodze, nie dlatego ze nie mam z kim tylko po prostu tak lubie :D super sprawa.

Gość fidsfhuidsf
bo wiecie ja juz kilka lat nie bylam zawsze choidzilam do kina jak byly to wypady ze szkola jak to jest z tymi biletami ? moge kupic tu z przed wejsceim?

Gość fidsfhuidsf
wiem jak to brzmi ale ja serio pytam a moze byc tak ze nie bedszie bieltow? a wlasciwie to poleccie mi jakis film

Gość pewnieee
radze zarezerwowac dobre miejsce :D

Jasne, zawsze sama chodzę. Bilety oczywiście można kupić przed seansem;)

Gość fidsfhuidsf
poleccie jakis film

Gość pewnieee
Step Up, Miami Vice, zakochany Paryz, ewentualnie z komedii moze byc Klik albo Ja Ty i On, takie do posmiania sie. jest weekend wiec radze zarezerwowac bilety, potem mozesz dostac cienkie miejsca

Gość fidsfhuidsf
raczej nie mam humoru

Gość pewnieee
a w jakim miescie sie wybierasz? jak nie masz humoru to idz na komedie ;)

Gość fidsfhuidsf
bialystok

Gość fidsfhuidsf
a co z samotnosica w sieci? bo czytalam nie fajne opinie

Gość fidsfhuidsf
a co jesli w tym kkinie nikogo nie bedzie tlyko ja sama? przeciez to lipa

Gość fidsfhuidsf
bo jak bedziecie tak dlugo odpowiadac to nie zdaze

Ja wlasciwie chodze zawsze sama :D Jak w kinie bedziesz tylko Ty to pewnie nie puszcza filmu :( Ale ogolnie im mniej ludzi tym lepiej :D

Gość fidsfhuidsf
to moge kupic ten bilet na kilkanascuei minut przed filmem?

Gość Oczywiscie że tak ...
Ja nie raz idę do kina sama, bo np. mąż nie ma ochoty iść na film, który ja chce zobaczyc. Ostatnio sama byłam na S@motności w sieci, czytalam ksiażke i chcialam zobaczyc film, mąż stwierdził, że to nuda i nie chcial iść ... PS Przyznaje, że mial rację, film moim zdaniem przynudnawy, za to ksiązka super :-D

Zalezy co lubisz... Ja w zyciu bym nie poszla na film typu Samotnosc w sieci (czytalam ksiazke i za zadne skarby swiata nigdy nie ogladne tego filmu :O ) Na komedie do kina nie chodzie. Ogolnie to wlasciwie tylko na filmy z efektami, horrory. Na takie filmy warto chodzic do kina, bo najlepszy efekt :) Ormianski film mozna zobaczyc w domu :)

Gość fidsfhuidsf
te bilety to trzeba wczesniej czy mozna przed samym filemm?

Zalezy ile ludzi idzie :) Ja zawsze kupuje, zamawiam wczesniej. Bo na innych miejscach jak w ostatnim rzedzie w srodku nie siade :D

Gość Do ...Calamity Jane
A ja uwielbiam kino ... nie wiem dlaczego nie lubisz komedii, ja ostatnio byłam na "Tylko mnie kochaj" - polecam PS Kino to nie to co oglądanie w tv :-D wg mnie nie ma porównania :-D PPS Nigdy nie zamawiam biletów wcześniej, mam ochote po prostu wsiadam w samochód i jadę do kina :-D

Do ...Calamity Jane---> Ja tez uwielbiam kino. Kazdy film w kinie oglada sie lepiej niz w TV. Ale nie stac mnie na chodzenie do kina na kazdy film :P Komedie i inne tego rodzaju, jak juz napisalam moge sobie w domu obejrzec. Tylko mnie kochaj wlasnie ogladalam w domu (ale to nie komedia...) :) A ja planuje wyjscia do kina - zawsze we wtorek, bo jest taniej, zawsze na wieczorny seans, a zwykle wtedy jest duzo ludzi. A ja w innym rzedzie jak ostatni to siedziec nie bede, wiec zapobiegawczo rezerwuje ;) I kupuje 0,5h przed seansem :)

:-D Do ... CALAMITY JANE ... \"Tylko mnie kochaj\" - to komedia romantyczna, jak wiesz to historia o tym, że dla prawdziwej milości warto zaryzykowac bardzo wiele ..., a w zyciu jeżeli ktos powie ...\"tylko mnie kochaj\" ... to wszystko jest łatwiejsze, piękniejsze ... 3 słowa a tyle znaczą i mają taką moc, że chce się żyć ... :-D Pozdrawiam