Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona..

studenci Politechniki łączmy się!!!!!

Polecane posty

powodzenia zycze:D ja bede tesknic za uczelnia:D rozwazam czy nie zostac na doktoranckich:P

Gość Sr. Magea
Nastia to pewnie nie raz minelysmy sie na korytazu. Tez swego czasu mialam taki schiz zeby robic w przyszlosci doktorat ale mi przeszlo...poza tym nasz wydzial "umiera" coraz mniej ludzi przychodzi, wszyscy sie na uniwerki pchaja...coz 5 lat fajnego zycia a pozniej bruki szlifowac...moze jednak dobrze ze tu zostalam...

Gość Sr. Magea
Mechanika i budowa maszyn...moj wymarzony kierunek:D...zrzadzenie losu ktore trwa juz 2 lata

ja bym mojej polibudy nie zamienila na zaden uniwerek:D najwyzej bym podmienila panie z dziekanatu:P

ja bym paru wykladowcow podmieniala.ile razy ja juz mialam tak ze chcialam zrezygnowac...ale cos mnie tam jednak trzyma:)

Gość Sr. Magea
O a skad wiesz czyzby zrobilo sie o mnie ostatnio glosno...w sumie to zawsze jest...bo ja to tak troche kombinuje...rozumiecie;>

dzej ti znam to uczucie.. tez chcialam zrezygnowac.. zaliczylam nawet urlop.. no coz moja glupota.. Magea bo bylysmy razem na roku :P tu Natalia :D

Gość Sr. Magea
kochana pani Lucynka...tak tak...ale powiem Wam cosik przez pol roku na archeologii studiowalam tam na uniwerku tez sa walniete baby a wykladowcy uuu takie chumorki maja ze szkoda gadac...

Gość Sr. Magea
ok musze spadac sie uczyc jutro mam zal z metrologi:/ do zobaczyska jutro Pozdrowienia for all Do zobaczenia na wydziale Nastia 3maj sie dasz rade!! Grunt to wiara we wlasne sily (i kolegow:))