Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję notebooka

Czy to dobry komputer?

Polecane posty

kobiecie wystarczy...;) z tym ze proponuje uderzyc do jakiegos sklepu z allegro, bedzie co najmniej 50 zl taniej, a moze i 100 + kurier gratis jak sie dogadasz.

ciekawe podsumowanie - kobiecie wystarczy :P ale dzięki za radę:)

czy mi się dobrze wydaje że on nie ma wbudowanego mikrofonu?

ano nie ma. praktycznie nie robi sie juz notebookow z samym wbudowanym mikrofonem, zazwyczaj jest od razu kamerka. no ale czego sie spodziewasz za te pieniadze? to jest maszyna do pisania, a nie multimedialne centrum rozrywki ;)

sebaa - to teraz pomysl ladnie, dlaczego napisalem powyzej, ze na allegro kupi taniej o 50, ew 100 zl, i dlaczego do tego notebooka ktory, Ty podalas nalezy doliczyc jeszcze 350 zl...

hah no to ja chcę taki z dyskiem 60 GB, pamięcią 512, windowsem, mikrofonem, kamerą, torbą i myszką i ma być tani:P ;) takich rzeczy to nawet w erze nie ma😡

przy tym z allegro na zdjęciu widać wbudowany mikrofon... widzę bo właśnie siedzę przy asusie z mikrofonem, tylko że to nie mój... zdjęcie wprowadza w błąd:P

generalnie to samo, ale ma kamerke, bluetooth, 20 GB wiekszy dysk - kosztem matrycy, bo masz 14\" a nie 15\". procek jest podobnie taktowany, ale inna FSB, w tamtym bylo 533MHz, w tym 400 MHz, ale i tak nie zobaczysz roznicy. przydaloby sie wiedziec, jak z modulami pamieci. teoretycznie lepiej jak jest np 2x256 MB niz 1x512 MB, bo wtedy pamieci pracuja w trybie dual channel (dwukanalowosc). inna sprawa, ze jak sa tylko 2 sloty na pamiec, to wtedy przy rozbudowie musisz obie kosci 256 MB sprzedac co sie wiaze z duza strata i kupic np 2x512 MB. w przypadku pojedynczej kosci dokupujesz tylko druga (512 MB) i wtedy obie hulaja w dualu. nie ma sie co oszukiwac, 512 MB to jednak dzisiaj juz absolutne minimum.

generalnie najlepsza opinie maja notebooki thinkpad ... niestety teraz w chinskich rekach :(

Leśne mruczenie (fajny nick;) )w opisie w innym sklepie było napisane 2x256 MB. Ale to co piszesz od trzeciego akapitu - ja nie rozumieć:P w każdym razie nie mam zamiaru bez wyraznej konieczności niczego dokupywać. A laptop zamówiony. Tylko się zastanawiam nad tym jak długo będę czekać na niego, bo "dostępność: na zamówienie", a nie "jest dostępny" hmm mam nadzieję że nie zrobiłam głupoty zamawiając go...

14 dni:D zaje... :D jakoś wytrzymam... no i mam zamiar jutro zadzwonić ale chciałam już kliknąć to "zamów" bo by się jeszcze tatko rozmyślił i nie miałabym nic:P

aha, mniejsza matryca --> mniejszy i lżejszy komputer --> nie muszę nosić ciężarów;)