Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medialna

Kafeteria kontra nasi mężczyźniD Jak to naprade jest??

Polecane posty

Gość medialna

Witam:) Topic kieruje przede wszystkim do kobitek:D Ale oczywiscie moga sie na nim wypowiadac rowniez mezczyzni :) Otoz tak .... chcialam tutaj czywiscie poruszyc temat dotyczacy tego forum :D A konkretnie podejscia do niego waszych mezczyzn. Nie wiem jak jest w waszym przypaku ale u mnie kiedy tylko wchodze na kopma i wlanczam kafe moj chlopak odrazu sie wscieka:D Jest strasznie uczulony na tym punkcie :D Hehh w sumie mu sie nie dziwie bo przesiaduje tutaj calymi dniami:D Nawet jak jestem u niego nie potrafie sie powstrzymac od tego by sobie cosik poczytac :) Juz sie tak nauczylam ze, wchodzac na kompa odrazu wlanczam kafeterie. Jestem bardzo ciekawa jak jest u was. Moze wogole nie macie z tym problemu i wasi chlopcy toleruja jak sobie tu przesiadujecie :D Dlatego piszcze bo bardzo bym chciala sie dowiedziec jak jest u WAS :) Pozdrawiam cieplutko :*

Gość medialna
Ehhh nie udalo Ci sie podszycie ..... :P

Gość foteczkaoo2
Medialna cos o tym wiem:D Moj ukochany tez tak reaguje .... Ale co tam ja i tak tu zagladam :D

Moj czasem rzuca jakas uwage typu: \"Po co ty czytasz te bzdury?\" Ale jak znajde jakis ciekawy (dla niego) topik to sam czyta :P

\"Po co ty czytasz te bzdury?\" \"Jezu, znowu kafateria :O\" \"Weź sie czymś konstruktywnym zajmij\" :D

Gość medialna
Moj sie smieje ze mi blokade zrobi na to forum :D

Gość medialna
Albo zuca teksty typu "Naczytasz sie tych bzdur a pozniej sobie przybierasz do rozumu i rozkminiasz" :D Ehhhh Ci nasi mezczyzni :)

Gość rastabasta
Moj maz juz czasami nie wytrzymuje :D Bierze i mi neta odpina :)

Gość a mój mąż kochany
mówi: "a jak tam tam kochanie mają się Twoje koleżanki z forum?" albo:" a ta Agatka to wytrwała na tej diecie?" albo:" To chodź poczytamy razem o wpadkach! śmieszne są!" :D :D :D

Gość Ja nie raz czytam ...
mężowi niektore topiki tzw. rodzynki i sie śmiejemy :-D

Gość My rowniez czasami ....
sobie czytamy niektore historyjki:D Najczescie te o zdesperowanych malolatach :D Konczy sie to oczywiscie smiechem i wspomnieniami z naszych wspolnych przezyciach :)) Sprzed kilku lat:D