Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_a G.

STUDIA PRZEZ INTERNET - warto??

Polecane posty

Gość Marta_a G.

Witam Mam pytanie czy ktos moze studiuje przez internet??Jestem ciekawa opinii tyh ludzi i przede wszystkim chcialabym sie dowiedziec czy warto w cos takiego zainwestowac?? Mam juz tytul mgr inż i chcialabym sobie cos dorobic...a niestety czasu zbyt wiele nie mam

Gość w sumie
dobre pytanie! Właśnie ja ostsotnio cos o tym słyszałam w wiadomościach no i podobno jest to całkiem niezły pomysł właśnie dla ludzi nie posiadających czasu. Ciekawa jestem także opinii

\"Powiem\" szczerze,ze ja troszeczke balaym sie w \"to\" zainwstowac i wcale nie dlatego,ze te studia sa jakas wielka ściemą...(nie wiem, może i tak jest ale nie musi-mogą to byc naprawde pożadne studia)ale u nas w polsce jak zobacza taki dyplom (potem juz potencjalni pracodwacy)no to chyba sie popukaja w glowe...sorki

Gość graszyna
absolutnie nie polecam, jedno wielkie oszustwo. A MBA to studia podyplomowe.

wypraszam sobie!!! Tutaj poruszane są niezwykle ważne tematy....\"zapodam\" kilka niesamowicie ambitnych: - grzybica pochwy -jestem glodna -gdzie jest mój grzebień? -rolnik rolnik rolnik no i co ty na to Maciejko??? Argumenty nie do przebicia nie????

Gość i słusznie
Grzybica pochwy jest poważnym i ważnym !!! tematem. W istocie.

Gość macon
ej sluchajcie ale tak serio w sumie sie zainteresowalem tym rzeczywiscie to taka kicha?Ktos studiuje,ze tak sie negatywnie wypowiada?skad macie te info??bo jak z gory ktos zaklada ,ze to sciema to do dupy z takim "radami"

Słuchaj Czarny! Czy ciebie fascynuja takie tematy jak Grzybica pochwy!??!?!?!?! ps. wracając do tematu: nie wiem nic na temat studiowania przez internet

Gość komarowwa
Sam si e zastanów, jak to sobie wyobrazasz, czego w ten sposób mozna się nauczyć? Jak to ma byc zweryfikowane. Jak póżniej potraktowany zostaniesz przez potencjalnego pracodawcę? Przeciez nie potraktuja Twojego dyplomu poważnie. No chyba, ze zalezy ci tylko na papierku, to i tak polecam bardziej zaoczne.

....trafiłas .... masz czuja niesamowitego maciejko... grzybica pochwy poprostu to jest to co wielbie... Ps. ci bardziej \"kumaci\" zajarza a ci mnie będa tak mysleli

zaliczenia są normalne \"oko w oko z prowadzącym\" - prowadzacy to profesorowie ze znanych uniwerków - więc nie licze na ich \"pobłazliwość\"

zalezy od reputacji uczelni. w porzadnych uczelniach stopien trudnosci egzaminow jest ten sam co na studiach dziennych.

Gość ja wiem tylko tyle
ze dyplom niczym sie nie rozni od dyplomu czlowieka studiujacego "w standardowy sposob". Do Marty: -uwazam,ze jezeli masz juz zdobyty tytul to taki kolejny dyplom (nie wazne czy zdobyty w taki wlasnie sposob czy inny) bedzie kolejnym twoim atutem. Natomiast ludzie, ktorzy chcielibym tylko tym "przedstawiac" sie pracodowacy sa z gory przegrani

Gość konczessa
kiedys był o tym reportaz w telewizji, wypowiadali sie profesorowie, politycy , i mowlili, ze oszukuje się młodych i wmawia, ze sa po tym wykształceni.

Gość a podajcie jakies stronki

Gość a ja myśleze
to czy czlowiek wyniesie cos z tego studiowania to bedzie w 60% wlasnie jego zasluga: czy bedzie sie do tego przykladal, czy rzeczywiscie bedzie "studiowal" (czyt. uczył sie). JEzeli tak to uwazam,ze warto inwestowac

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to sie K***a dowiedziałem o wiele...

Gość mondra modra
A co chcesz studiować?

Gość Marta_a G.
zarządzanie i marketing ;)

Marto!Całkiem serio! - przepraszam za ten \"wywód\" - zaśmiecam twoje forum....rzec mogę nawet...jakże smiały topik poruszyłas, nadzwyczaj ambitny.... Zgadzam się z Sharon Stone....wkoncu ma wysokie IQ - NA PEWNO MUSI MIEC RACJE!!!!!

Gość do czarnego
....zabawny jestes koles ;) - pozdrawiam, widzisz???macham do ciebie