Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klery

mam mały biust-przegrałam zycie???

Polecane posty

Gość klery

czy kiedykolwiek doznam tego pełnego pożadania spojrzenia mężczyzny???? czy na to mogą jednak liczyc laski conajmniej z miseczką c :(

Gość national geographic
nie przegrałaś :-) Ja takie lubię, wole nawet takie z mniejszym niż takie doda-style. jeśli do tego jesteś miłą, inteligentną i subtelną nie-blacharą to już w ogóle jesteś fajna i wygrałaś :-) pozdrawiam

Gość dawaj wymiary ocenimy...

Gość a ja za to
mam duzy ale za to z rozstepami-co wolisz?? (pyt retoryczne)

Gość skur...n
życia nie przegrałaś - ale nie ukrywajmy że biust w sam raz 75D robi dużo lepsze wrażenie niż malućki A lub mały B. Zawsze mozesz sobie powiększyć tudzież poczekac aż ciąża zrobi swoje.

Gość fcakkl
uwielbiam sie spuszczac na takie chlopiece biusty, wyobrazam sobie ze rucham chlopaka:)

Gość klery
biust-88cm pod biustem 80cm talia 68cm biodra 89cm udo 52 cm czego wymiary mam jeszcze podać? :o

Gość dlugość i średnice penisa

Gość Oona
Biust 92 pod biustem 75 talia 65 biodra 89:P

Gość Oona
Dobra a tak po szczerości to czym Ty sie przejmójesz?? znam dość troche facetów i ich dziewczyny maja najróżniejsze biusty, duże , małe, baaa bardzo małe jak facet sie zakocha to zaczyna wyznawać zasade "byle by był, nie ważne jaki:)"

Gość cozaproblem
cycki to nie wszystko... jak jestes fajna i potrafisz cocnieco... to chętni się znajdą... ja np. bylem przez czas jakiś z dziewczyną z maleńkim biustem... ale hmmm. co ona wyprawiala w lóżku....woooow

Gość małobiuściastaaa
To był mój komplex przez całe życie ale jemu moje piersi się podbają uwielbia je i ja też jep olubiłam!

Gość zacznij się seksownie ubierać
eksponując inne walory swoje ciala! Np. jeśli masz ładną "pupkę" zacznij chodzić w jakiś obcisłych seksownych np. skórzanych spodniach, itd. ;)

Gość księzniczka SiSi
moja koleżanka ma właźćiwie zanik biustu,tak to trzeba nazwać. nie ma NIC. a ma faceta który bardzo ją kochs i jest jej wierny.wiem,bo to mo najlepszy kumpel i znaM GO JAK BRATA.

Ja tez mma maly i nie uwazam , ze z tego powodu \"przegralam zcie\";) Niektorzy lubia duze, a niektorzy male;) Nie martw sie tym tak:)

Gość klery
no w sumie.. :) dzięki za miłe słowa :) ale same mówicie.. ze jak kocha kocha... ale mi nie chodzi o tego jedynego! ale o to ze na ulicy oglądają sie tylko za cycatymi :( nawet jesli są przy kosci czy mają brzydką twarz... wazne ze ma duuze balony.. a ja.. no z pozostałego ciała jestem bardzo zadowolona :) ale mam jeszcze jeden problem, w ogole kurde no ten biust wpędza mnie w takie kompleksy ze chyba się nigdy nie rozbiore przed facetem ;o nie dość ze małe to jeszcze strasznie szeroki rozstaw.. między jednym a drugim jest tak duza szpara.. jakoś 10 cm :o nie wiem czy kojarzycie o co mi chodzi.. efekt spania na brzuchu praktycznie od malutkiego dziecka.. do teraz :o cycki mi praktycznie wchodza pod pachy.. oczywiscie stanik znakomicie wszystko tuszuje.. ale i tak sie chyba zabije :o

musisz sie wiecej usmiechac!! Faceci na ulicy ogladaja sie za dziewczynami/kobietami , ktore sie usmiechaja:)

Gość ja mam 70B i żyję
:) Nie martw sie az tak:)

Gość ja mam 70B i żyję
aha, a mój chłopak też je uwielbia i w dodatku ostatnio jak sobie baraszkowaliśmy stwierdził, ze moje piersi wcale nie są małe:p tylko sliczne i normalne. A one są małe:)

Gość góra
Jezu ktoś tu napisał, że biust 75D jest w sam raz...chyba coś się wam pomyliło.

Gość klery
dobra, małe bo małe, ale ten rozstaw i ze mi pod pachy wchodza mnie przeraza :o

Gość peephole
Psalm Dawida. Cyt.: '' Tych, których kocham doświadczam, bądź więc gorliwy i opamiętaj się. Słuchaj mojego głosu, słuchaj mojego głosu. ''

Gość Nikam
Setunia pozdrawiam :) Jak sie ma zjz i Gigant?