Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielaaaaaaaa1

Ocencie ta sytuacje prosze-czy jemu chodzi tylko o seks?

Polecane posty

Gość anielaaaaaaaa1

Chodzi o nowego faceta w moim zyciu. Miesiac temu poszlam na randke z kims kogo poznalam na necie i na tej pierwszej randce (!) on zaczal mowic o malzenstwie i o tym ze sie prawie zakochal i ja myslalam ze on mnie chce zaciagmac do lozka i ze to wszytsko za dobrze brzmi wiec jak poszlam do domu po randce to nawet o nim za duzo nie myslalam i nawet nie wlozylam kwiatow ktore mi dal do wody. Tzn on mi sie wydawal takim Don Juanem. On jednak od czasu tej randki kazdego dnia do mnie zaczal dzwonic i rozmawiamy kazdego dnia, bardzo go interesuje moje zycie i wszystko i sie wypytuje i radzi i opowiada o sobie. Ostatnio wyjechalismy na weekend za miasto , wypad ktory on zorganiwal, i nawet nie doszlo do seksu bo ja nie chcialam i nie bylam gotowa a on troche nalegal ale niewiele i calowalismy sie i przytulalismy na lozku a potem pozlismy spac. Pisze ten list bo to wszystko za perfekt wyglada i mam zastrzezenia w stylu - jak mozna tak szybko sie zakochac-czy to mozlwie u faceta bo on mi powiedzial ze mnie kocha i bez przerwy gada o malzenstwie itp. Myslalam ze on mnie chce zaciagnac do lozka ale po tym weekedzie ju nie wiem bo nie doszlo do seksu i on wyglada na cirpliwego(chciaz w drodze powrotnej sie pyta a kiedy chce-ale znamy sie dopiero miesiac i naprawde nie mam ochoty na to teraz!ale jak on sie pyta w "kiedy" czy to oznacza ze jemu chodzi tylko o lozko?) On taki opeikunczy ze jak moj pociag zatrzymal sie na stacji to zadzwonil piec minut pozniej by sie dozwiedziec czy bezpiecznie dotarlam...

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
Jak będzie nalegał, to powiedz mu, że seks dopiero po ślubie. Nie powinien mieć z tym problemu, skoro sam już wspominał o małżeństwie. :-D PS. Po ile Wy macie lat? :-0

Gość joaaaannnnanaaaaaaonana
mysle ze tez chodzi mu o łózko..dawno nie spal z dziewczyną chyba

Gość ciekawska Zocha
Jezuuuu, gdyby facet pytal mnie o dokladny termin pojscia do lozka, pozbylabym sie go natychmiast! Pojscie do lozka musi byc spotaniczne!! Co to za ciula z tego faceta?? Chyba rzeczywiscie juz dawno nie mial kobiety, nawet nie wie jak sie do tego zabrac....

Gość anielaaaaaaaa1
A skad to wnisokujesz ze on dawno nie spal z dziewczyna? Ten wiek to interesujaca sprawa bo on ma 42 lata i nigdt sie dotad nie ozenli. Ja ma dwadziescia pare. To ze on jest kawalerem w tym wieku -co to znaczy w takiej sytuacji?

Gość dziś pytanie dziś odpowiedź
To znaczy, że nie interesują go stałe związki, tylko seksik z młódką :classic_cool: PS. A skąd mamy wiedzieć, o co mu chodzi, jak go/Was nie znamy? :-0

Gość anielaaaaaaaa1
On powiedzial ze odechcialo mu sie randek i w ogole nie chcialo mu sie juz spotykac kobiet bo pozbyl sie nadziei na znalezienie milosci a tu ja sie pojawilam...

moze doszedł do wniosku, ze jednak nie dobrze byc na starosc samemu :P i po prostu chce sie ozenic z pierwsza kandydatka jaka sie pojawi :P w milosc tutaj raczej nie uwierze

zeby nie było: wierze w miłośc od pierwszego wierzenia, ale jak sama piszesz: " na tej pierwszej randce (!) on zaczal mowic o malzenstwie i o tym ze sie prawie zakochal". gdyby randka byla tak fantastyczna, ze po niej zaczał sie zastanawiac nad stałym związkiem, to bym powiedziała, ze jest w gorącej wodzie kąpany i niech poczeka do drugiej randki, ale jesli juz mowił o takich planach na pierwszej, to brzmi mi to podejrzanie. Gdyby jakas kobietka zaczęła mówić o małzeństwie na pierwszej randce, to facet od razu by nawiał... :P

Gość anielaaaaaaaa1
ale moze to mozliwe ze on sie zakochal tak ze mowil o mazenstwie na pierwszej randce bo sie tak zakochal

Gość ciekawska Zocha
Dziewczyno, nie badz naiwna. Dlaczego my kobiety zawsze jestesmy takimi naiwnymi idiotkami, ktore mozna otumanic???

Gość anielaaaaaaaa1
bo jestesmy spragnione prawdziwej milosci? co swiadczy o facecie ktory ma 42 lata i nigdy sie nie ozenil??

Gość óóó
moim zdaniem daj sobie spokój z tym facetem zanim wpakujesz się w coś czego będziesz żałować on ma 42 lata!!!!! niech sobie znajdzie dziewczynę w swoim ,,wieku,, pozdrawiam

Gość óóó
co świadczy o facecie? sam jego wiek może jego charakter podejście do życia ty masz 20 coś lat a on ponad 40 wyobrażasz sobie wasze życie za 5 może 10 lat

Gość o la la
on pewnie ma żonę , tylko , że dowiesz się o tym nieco później ...już po seksie ...młodego ciałka mu się zachciało :-(

Gość anielaaaaaaaa1
on nie ma zony w ogole ja bylismy w hotelu i on poszedl na spacer a ja zostalam w pokoju to zostawial wszystko w pokoju-komorke, portfel itp-tzn ja w nic nie zagladalam ale pisze bo on sie zachowywal jak nie ma nic do ukrycia

Gość anielaaaaaaaa1
on jest z zawodu prawnik jednak i ja mu do konca nie nie ufam...bo 42 lata bez zony i prawnik- a prawnicy bardzo oszukuja

Gość poczekaj
a zobaczysz jak znajomość sie zacznie kształtować. NIe rób nieczego pochopnie, ale też nie rezygnuj z niczego. Może to wartosciowy człowiek, przecież my nic o nim nie wiemy i po jednym twoim poście nie mozemy przesądzać o dalszej znajomości