Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoinformowanaaaaaa

przeczytałam maila i usunelam go czy gdzies sie zapisał

Polecane posty

Gość niedoinformowanaaaaaa

no wlasnie, przeczytałam zalacznik do wiadomosci ale nie dalam zapisz tylko otworz bo nie zamierzalam go usuwac, niestety przez pomylke wykasowalam go, czy jest szansa ze gdzies na dysku jednak zapisal sie , to dosc wazna sprawa wiec prosze o pomoc jesli ktos zna sie troche na kompach. Dodam jeszcze że usunelam ja z folderu kosz przez pomylke bo od tego nadawcy mialam kilka wiadomosci i usunelam nie ta co chcialam. Ale tak pomyslalam ze skoro ja przeczytalam czyli otworzylam na swoim kompie to moze jednak gdzies jest jej slad. Chyba jest tu kilku niezlych informatykow

Gość Wikiiiiiiiiiii
jest w koszu

przecież dziewczyna wyraźnie napisała, że USUNĘŁA z folderu kosz boziu, czy tu ktoś umie czytać ze zrozumieniem???

Gość trumtururum
jaki masz program do obsługi poczty?

jeśli był to załącznik np. w wordzie, to może Ci sie otworzy po otwarciu worda i wybraniu ostatnio otwieranego pliku

jeśli korzystasz z outlooka a w ustawieniach masz zaznaczone usuwanie wiadomości z serwera po np. 3 dniach, a list dostałaś dwa dni temu, to jest jeszcze na serwerze jeśli list dostałaś tydzień temu, a w ustawieniach 3 dni, to został automatycznie skasowany z serwera, a w outlooku już go nie ma skoro wyrzuciłaś z kosza

Gość Wikiiiiiiiiiii
o to sorki nie doczytałam chciałam szybko pomóc:)