Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernadetka

Yasmin - cd tematu Yasmin- już jest!!!!

Polecane posty

Gość poziomkaaaa
Dziewczyny,jak to jest z zielona herbata? Pija ktoras z was? Obniza ona skutecznosc tabletek czy nie? sslyszalam,ze ta herbata sprzyja odchudzaniu tak jak i czerwona...postanowilam ich sprobowac...no i tylko te tabsy..

Gość Dziobus
Poziomko, ja pije czerwoną cherbate i moim zdaniem, nie obniża ona skuteczności tabsów. A uwierz mi pije ją wiadrami.

Gość Dziobus
Herbate przez h a nie ch:-):-):-)

Gość poziomkaaa
Ja chyab pomysle o zielonej jednak,poki co od dizs trenuje picie zwyklej czarnej ale bez cukru/ czas sie troszke odchudzic:P Ech...wiecie jak mam dosc tych plamien?To juz nawet nie plamienia tylko male krwawienie,kazdego dnai wieksze:( jeszce tylko 2 tabletki i przerwa.Mam nadzieje,ze wszysto wroci do normy i organizm odpocznie po 2 opakwoaniach raz za razem..powiedzcie czy okres mzoe teraz wogole nie wystapic? No ale skad mam wtedy iwedziec ze w ciazy nie jestem? no ale to jzu odrebny temat,zakladam ze tabletki dzialaja;)

Gość iiiza
dziobus - ja tez jutro do dżina ide ;) a nie luuubie chodzic tam :p

Gość Dziobus
iiiza------> he,he... mamy bardzo dużo wspólnego ze sobą... ja też nie lubie ginów, no ale cóż już taki nasz los. Chociaż ten mój jest całkiem sympatyczny i jak byłam u niego 3 m-ce temu to cierpliwie odpowiadał na wszystkie moje pytania a uwież mi wymaglowałam go jak na egzaminie:-) Cleo841-----> mnie giczki nie bolały i mam nadzieje że nie będą ale prawie codziennie patrze czy mi żylaki nie wychodzą i celulit:-( Straszne, prawie obsesja... no ale jak się poczyta różne wypowiedzi na forach to potem tak jest. Ale głupia jestem:-)

Gość Dziobus
To może idź do gina... ja ide dzisiaj:-(

Gość Dziobus
Hejka!!! Ale numer dzisiaj odwaliłam... poszłam do gina i... okazało się że jestem zarejestrowana na jutro;-( Pan doctor był już w kurtałce... ale najpierw się pośmiał i stwirdził, że jak już jestem to mnie przyjmie:-) Ale mi wstyd było!!!! Ale wszystko jest si:-) I tabsy na kolejne 3 miechy!!! Było wesoło:-):-):-) I coś mnie jeszcze załamało... mianowicie, dowidziałam się że NFZ zerwał umowę o refundacji Onkolodii. Tylko nie wiem czy w ogóle czy tylko z kliniką do której chodze.W styczniu czeka mnie kontrola u onkologa i napewno będe musiała zrobić USG. Nawet nie chce mi się myśleć ile będe musiała zapłacić za wizyte i badania:-( A nie chce zmieniać lekarz bo do tego co chodze to mam zaufanie! Pozdrawiam

Gość Jasminiś
za kilka dni wezmę pierwszą tabletkęYasmin. One naprawdę są takie dobre?? Bo cena jest wysoka

Gość sylwanka_026
Tabletki nie powinny byc dobre tylko...skuteczne :) A tak serio to kazdy organizm reaguje inaczej i dla niektórych sa to odpowiednie tabletki dla innych nie. Ja jestem bardzo zadowolona z tych tabletek, chociaż cena faktycznie mogła by byc nizsza. No ale jak to mówia coś za coś:))

kiedyś czytałam tu gdzieś o \"smirtelnych\" skutkach yasminu. Ja się skończyła ta historia? to były tylko ploty? jestem ciekawa bo bede zmieniać tabletki. Odpowiecie mi stałe bywalczynie?:)

Gość iiiza
oj oj :( dziubus a to powaznego cos? onkologia mi srednio przyjemnie brzmi ale wierze ze dobrze bedzie:) fajnie ze 3 miechy masz bez wizyt u gina ja za miesiac znow ide na kontrole ja mialam solcogynem smarowana nadzerke,chwilke pobolalo nie powiem :( ale nie rodzilam dzieci jeszcze i tak to musialam miec zrobione pozdrawiam:)

Gość kalilka1
mam pytanie do wad...dostałam okres nad ranem o 4 35, czy moge wziąć 1 tabletke dopiero o 22 00...obniży to skuteczność...?

Gość iiiza
ja tez dostalam rano ok 10 a wzielam tabl o 21 to chyba nie tak bardzo obnizy, moze wez ok 20 a codziennie o godzine pozniej az do 22 dojdzie

Gość kamless
Cześć, ja kończę właśnie pierwsze opakowanie Yasmin i nie najlepiej się po nich czuję:( Co noc mam (szcególnie nad ranem) nudności. Od czasu do czasu pobolewa mnie głowa. Przez cały okres brania tabletek mam plamienia (ale to ponoć norma). No nic poczekam do końca drugiego opakowania i zobaczę, jeśli nie przejdą mi te nudności to pójdę je zmienić. Buśka

Gość kamless
Cześć, ja kończę właśnie pierwsze opakowanie Yasmin i nie najlepiej się po nich czuję:( Co noc mam (szcególnie nad ranem) nudności. Od czasu do czasu pobolewa mnie głowa. Przez cały okres brania tabletek mam plamienia (ale to ponoć norma). No nic poczekam do końca drugiego opakowania i zobaczę, jeśli nie przejdą mi te nudności to pójdę je zmienić. Buśka

Gość iiiza
tez na poczatku nudnosci mialam ale po 1 opak przeszlo najciezsze chyba one nie sa bo teraz lykam i nie czuje ze cos biore wogole :p

Gość skutecznosc
mialam dluga przerwe potem wielkie jazdy z okresem bo go nie mialam wiec bralam jasmin na wywolanie okresu. jak juz go dostalam wzielam pierwsza tabletke. koncze juz te opakowanie. czy myslicie ze jestem zabezpieczona, biorac pod uwage te moje jazdy z okresem?

Gość skutecznosc
a no i glownym powodem brania jasmin to to, ze podobno bardzo pomaga schudnac. schudlyscie troche drogie panie? pozdrawiam :D:D

Gość skutecznosc
no bez przesady, moze zle sie wyrazilam. przeciez nie bede sie trula, tylko po to zeby schudnac. pytalam o zabezpieczenie? czy to tez jest glupie pytanie? pozdrawiam

Moim zdaniem Yasmin są dobrymi tabletkami bynajmniej jak dla mnie (bo wiadomo każda z nas ma inny organizm) Ale ja po tych tabletkach od samego początku nie mialam żadnych skutków ubocznych...nie przytyłam (moja waga jest cały czas ta sama).

Hej dziewczyny 🌼 A co tu takie pustki dziś:)? Ja własnie skonczyłam 7opakowanie i czekam na krwawienie:)Tylko kurczę ostatnio coraz częściej pobolewa mnie w dole brzucha tak jakby jajniki....:(

Gość as23
Cześć. Właśnie już jestem przy połowie drugiego opakowania. Nadal mam nudności i do tego ból jajnika i częściej chodze do toalety. Najgorszy jednak jest probem że zapomniałąm raz przy pierwszsym opakowaniu i przy drugim opakowaniu zazyłam tabletke pary razy pozniej. Ale osttnio kochałam się po raz pierwszy bez zabezpieczenia innego. Wiem wiem że zaraz mi ktos powie ze poco wogole biore jak sie zabezpieczam ddatkowo (albo że nie dorosłąm do tej decyzji), ale ja sie jeszcze boje. Ja już jestem taka poprostu i zawsze mam jakies ale:(. Co do yasmin myśle że mnie nie zawiedzie i jak narazie nei zamierzam z niego rezygnować. Pozdrawiam

Gość as23
do godzinny zazwyczaj, czy mogę się obawiać??????????

Nie masz się czego obawiac...dopiero problem się zaczyna jak byś wzięła tabletkę po upływie 12h:) Głowa do góry wszystko jest ok 🌼dla Ciebie

Czy biorąc Yasmin mogą łamać się paznokcie? Odkąd biorę te tableteczki moje paznokcie cały czas łamią się :-(

Gość sylwanka_026
Ja schudłam piec kilo odkad biore Yasmin, co mnie akurat osobiscie nie cieszy , bo zawsze byłam 'koscista':]