ZABUSIA29 0 Napisano Grudzień 3, 2006 Oj dziewczyny kurcze my sie trujemy prochami a i tak potem stres przed ciążą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Grudzień 3, 2006 hehe no niestety nie ale jak sie tu powstrzymać od takiej przyjemności. mam nadzieje że mnie nie zawiodą , poprzednie nie zawiodły zobaczymy jak bedzie teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Grudzień 4, 2006 Cześć Babeczki! Byłam na 4 dni w anglii u znajomych i już pierwszego dnia załapałam paskudnego wirusa miałam cały czas gorączke prawie 40 stopni. Brałam różne leki na przziębie ie i na zbicie temperatuty... i zaraz po powrocie do polski poleciałam do lekarza i dostałam mnustwo lekarstw w tym antybiotyk. W ulotce jest zaznaczone że obniża on działanie tabletek anty i mało tego dzisiaj się skapowałam że pominełam tabletke z soboty:-( I jak sądzicie co mam robić? Brać następne opakowanie po skończeniu tego i zabezpiczać się dodatkowo jeszcze przez tydzień po skończeniu anybiotyku? Moim zdaniem to dobre wyjście... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Grudzień 4, 2006 miało być przeziębienie... sorki za pisownie ale cały czas przeokrutnie się czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Grudzień 4, 2006 Eee... napewno będzie wszysto dobrze:-) Ale brać tabsy bez 7-dniowej przerwy? Chyba tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pomozcie.... Napisano Grudzień 5, 2006 Wczoraj w nocy mialam stosunek,dzis rano kolo 8 zazylam 4 Yasmin, a teraz kolo 16 dostalam biegunki.Dwa wyproznienia-przewiduje wiecej przepraszam za dosadnosc!Nie wiem czy zazyc np Stoperan czy to nie oslabi dzialania tabletek i czy zdazyly sie juz one wchlonac czy musze brac dodatkowe Yasmin i zabezpieczac sie przez 7 kolejnych dni?? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Julka83 Napisano Grudzień 5, 2006 Ja dzisiaj łyknęłam 10tabletke i...cera beznadziejna,plamienie bez ustanku,mdłości...Zastanawiam sie czy je brac dalej??Najbardziej obawiam sie zmian na twarzy,bo nigdy nie mialam wiekszych problemow z cera a teraz to az nie lubie na siebie w lustrze patrzec:(No ale na razie nie przestaje...Wezme to pierwsze opakowanie i zobacze jak to bedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Grudzień 5, 2006 JA WZIEŁAM DZIŚ 3 TABLETKE NARAZIE JEST OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomóżcie.. Napisano Grudzień 6, 2006 2 miesiące temu zaczelam brac te tabletki ( wczesniej bralam inne) i ostatnio dokucza mi bol zblizony do bolu brzucha tuz przed okresem. Czy ktoras miala podobne dolegliwosci? Nie wiem co mam zrobic, czy to minie, czy powinnam odstawic tabletki? Jak myslicie? Poza tym ogolnie mi sluza wiec chcialabym je stosowac dalej. Bardzo dlugo szukalam tabletek ktore by mi odpowiadaly. Tylko te bole brzucha.. czy to niebezpieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lidea Napisano Grudzień 6, 2006 Mam małe pytanko do Kobietek z Warszawy...: gdzie kupujecie Yasmin i ile płacicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomóżcie.. Napisano Grudzień 6, 2006 wlasciwie to nie mam innych skutkow ubocznych. Lekkie pobolewanie piersi ale to mi nie przeszkadza no i spadek libido jak prawie u wszystkich dziewczyn stosujacych Y ale w moim przypadku taka reakcja wystepowala na kazde tabletki ( a troche ich wzielam). Tylko ten bol brzucha strasznie mnie martwi...Z drugiej strony jest mnostwo plusow: lepsza cera, wlosy mi tak nie wypadaja, jak narazie nie przytylam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Grudzień 6, 2006 JA MUSZE PRZYZNAĆ ŻE MAM JESZCZE WIĘKSZĄ OCHTE NA ŁÓŻKOWE WYBRYKI NIŻ PRZED BRANIEM TABSÓW HEHE MAM TYLKO PORÓWNANIE Z MICOGINONEM21 ALE PO NIM PRZYTYŁAM I NIE BYŁ ZA DOBRY ODSTAWIŁAM, MIAŁAM 2 LATA PRZEWY W TABSACH, Z TYCH JAK NARAZIE JESTEM ZADOWOLONA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 6, 2006 ee dziewczyny :p Yasmin to moje pierwsze tabletki a ja sie czuję przy nich wyśmienicie....wlasciwie czuję sie tak jakbym nic nie łykała...A ochota na sex-przeogromna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Grudzień 6, 2006 BERNADETKA SUPER TO TAK JAK JA Z TYM SEXEM HEHE MYŚLAŁAM ŻE TYLKO JA MAM NA ODWRÓT POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuziaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 8, 2006 a ja przy tych tabletkach zadko am ochote.... :( i przytylam od nich!!! mam jeszcze jedno opakowanie wezme je zaczne cwiczyc a jak to nie pomoze to good bay tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość atreyu Napisano Grudzień 8, 2006 dziewczyny czy moge zmienic godzine przyjmowania tabletek? pierwsze opakowanie bralam o 18 teraz bym chciala przesunac na 15 czy moge? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jessej Napisano Grudzień 9, 2006 hej dziewczyny! pijcie wode!!! i to duzo! zeby nie doszlo do zakrzepicy czy zatorow. dlatego ze yasmin usuwa wode z organizmu. byc moze ktos wam to juz powiedzial (nie przeczytalam calego topiku), no ale nie zawadzi powiedziec po raz kolejny - nawadniajcie organizm!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 9, 2006 czesc dziewczyny U mnie wszytsko ok , jesli chodzi o yasmin....obecne opakowanie biorę bez zrobienia sobie przerwy na krwawienie i jest ok ( odpukac)...żadnych plamień, czy krwawień..w ogole zero jakichkolwiek skutków ubocznych... Pozdrawiam Ps: w ogóle to w marcu chyba je odstawię i będziemy się starać o dzidziusia, jeśli nic nie stanie nam na przeszkodzie Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Grudzień 10, 2006 czesc:) bernadetka ja tez teraz przerwy nie robie bo bede miala nadzerke smarowana ,oby plamien zadnych nie bylo i wszystko ok tak wogole to ja juz chce wiosne!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 witam pierwszą @ z ostawienia dostałam w piątek- 3 dnia, nastepną w sobotę z rana- 4 dnia...Teraz nie zrobilam przerwy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Grudzień 10, 2006 W ulotce jest napisane, że krawienie nie musi zawsze wystąpić. Ale lekarz mi powiedział,że jak dwa razy pod rząd nie ma to można podejrzewać ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parmi Napisano Grudzień 10, 2006 biore yasmin od... 4 miesiecy. na poczatku mialam plamienia, przez 1-szy miesiac, potem to minelo. odpoczatku czulam sie bardzo dobrze. codziennie pije 1 herbatke z milorzebem, ktora rozrzedza troche krew, dzieki temu nic mi nie puchnie. raz nogi spuchly mi jak balony- jechalam w autobusie przez 7 godzin a nastepnego dnia caly dzien zwiedzalam, nogi mialam jak sine balony uhhh. niestety powaznym skutkiem ubocznym jest to, ze nabawilam sie zapalenia pochwy-gin mowi, ze to od tabletek. wyleczylam to i teraz mam chyba grzybice:( to sie niedlugo okaze. przy logescie(1 rok brania) nigdy czegos takiego nie mialam. oczywiscie jak przy kazdych pilach jestem sucha i libido troche spadlo ale nie jakos dramatycznie...i ten cellulit :( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parmi Napisano Grudzień 10, 2006 aha i mama straszne syfyy mimo 27 lat na karku...mam nadzieje, ze to w koncu minie..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Grudzień 10, 2006 mnie przy ostatniej tabletce glowa boli zawsze i musze cos przeciwbolowego brac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość parmi Napisano Grudzień 10, 2006 cleo, krwawienie musi byc, ale nie zawsze jest tego samego dnia. ja czasem mam pon, a czasem wtorek.. niestety trzeba sie pogodzic ze skutlami ubocznymi,jak nie takie to inne przy innych tabletkach..kochaj albo rzuc:) co do wagi, to ja tez nie tyje, mimo, ze duzo jem. najbardziej mnie wnerwia cellulit osobiscie i te zapalenia:( pzdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziobus Napisano Grudzień 11, 2006 Cześć Babeczki!!! Ja teraz biore 4 opakowanie yasmin i też bez przerwy 7-dniowej, bo już ponad tydzień biore antybiotyk.Dzisiaj będe brała 3 tabletke z tego blistru i wszystko jest oki:-) Jeżeli chodzi o @, to po pierwszym blistrze dostałam 4 a po drugim 3 dnia z odstawienia i przy każdym końcu blistru cycki mam jak ciężkie kloce:-( Teraz też tak miałam ale jak zaczełam następne opakowanie to wszystko przeszło. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i zwiewam do wyra bo ledwo żyje:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylwanka_026 Napisano Grudzień 11, 2006 Parmi Ja też miała straaaaszny trądzik, który przy braniu yasmin stopniowo się pomniejszał. Taka widoczna porawa nastapiła ok 6 opakowania. Teraz jestem w połowie siódmego i nie moge się nadziwić jaką ładną cerę mam:-) Moze i Tobie uda sie zwalczyć to paskudztwo :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 11, 2006 witam Panie ech chyba zaczne się zastanawiać nad odstawieniem antykoncepcji hormonalnej :(:(:(:(:(:(:(::(:(:(...nie wiem, ale być może ona ma wpływ na to ze nie moge od 4 miesiecy wyleczyć sie ze swojej infekcji.... ..No ale jutro zrobie 2 posiewy( mocz, pochwa)...odbiorę wyniki w czwartek lub w piątek....I na poniedziałek umówiłam sie do nowego lekarza....Zobaczymy co wyjdzie z tych posiewów....Spytam się również czy yasmin ma na to wpływ... W ogóle jeśli Pan doktor powie ze owszem, to szkoda mi będzie bardzo je odstawić , bo ja sobie je bardzo chwalę....Yasminki są jakby specjalnie dla mnie stworzone, zero plamien po 1 opakowaniu, zero drętwienia nóg, nic dosłownie...nawet moje bóle glowy są bardzo ograniczone od czasu kiedy je łykam....No i szkoda tego sexu bez ograniczen....nie znosze sexu z prezerwatywą :O:O:O Moje kochanie również....No ale jeśli nowy lekarz mi to zasugeruje to chyba bedę musiała je odstawić...ale najpierw poczekam na wyniki posiewów..... Mój misiek mówi nawet, ze będziemy się wówczas kochac bez żadnego zabezpieczenia, ze wczesniej popracujemy nad bobasem , jesli lekarz zaleci odstawienie......Oczywiście mi to jest nawet na rękę bo my sie bardzo kochamy, i planujemy ze sobą przyszłość, rodzinę...Zareczyliśmy się przecież.... Ech jeszcze tylko tydzień i będę wiedziała co robić.... A co u was????? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiza Napisano Grudzień 11, 2006 bernadetka - ciekawa jestem sama czy to od tabsow tak masz ja od wczoraj z bolem glowy walcze.ojj dawno takiej migreny nie mialam,nie robie teraz przerwy z tabsami i moze to przez to? no i jeszcze za kilka dni na kontrole ide i mam nadzieje ze nadzera zniknela!!! ahh ale te bole glowy to sa straszne :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Grudzień 11, 2006 iiza>>> ja nie zrobilam teraz zadnej przerwy ale nie mam z tego tytułu żadnych dolegliwości.... A jeśli nowy Pan doktor zaleci nie robienie kolejnej przerwy ze względu na leczenie to i tym razem nie zrobię przerwy...2 pod rząd....No ale poczekam do poniedziałku, pójdę na wizytę i się okaże.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach