Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bernadetka

Yasmin - cd tematu Yasmin- już jest!!!!

Polecane posty

Gość Justina_87
Hej. Mam pytanie do Was dziewczyny.Skończyłam wczoraj pierwsze opakowanie YASMIN, każdą tabletkę brałam o godzinie 21,czy przy nowym opakowaniu za 7 dni mogę zmienić godzine przyjmowania czyli zamiast 21 na np 20???

Gość hir aj goł nał
mam pytanko ( jak większość;) czy tabletke trzeba bradz zawsze DOKŁADNIE o tej samej godzinie??? czy można np. pół godz wcześniej albo później? a może osłabia to działania?:(

Gość motyl ek 20
dziewczyny ma może któraś z was odsprzedać Jasmin lub polecic mi ginekologa który może mi je przepisać najchętniej w krakowie bo moja lekarka jest ich przeciwniczką;/

Gość beginng u
ja stosowalam yasmin ponad rok i czulam sie bardzo dobrze, jedynym skutkiem ubocznym jest suchosc :( teraz mam przerwe 2 miesiace zalecona przez gin. czy slyszalyscie moze ze 1-sza tabletke z nowego opakowania mozna przyjac np. 5 dnia okresu a nie 1? kiedys slyszalam taka teorie...co o tym sadzicie?

Gość beginng u
dziewczyny ja nieraz przyjmowalam tabletke pare godzin pozniej i nic sie nie stalo, nie zaszlam w ciaze! oczywiscie, ze mozna zmienic godzine na o 1 godz. pozniejsza lub wczesniejsza, nic sie nie stanie ;) ja czesto bralam tabsy np. 2-3 godziny pozniej :)

Gość joellla82
Stosowałam Yasmin kolo roku, było mi ponim bardzo źle. Wczesniej brałam Minulet, też nie było rewelacyjnie ale lepiej niż po Yasmin. Mialam okropne migreny i małe libido.Teraz niczego nie biore, czuje sie milion razy zdrowsza.

Gość nikolia
witam,w piatek wzielam ostatnia tabletek cilestu...wczoraj w poniedzialek dostalam okres,poprzez nieprawidlowosci i przyspieszone krawaienie byla dzis u ginekologa ktory przepisalm mi yasmin i powiedzial ze moge zaczac nowe tabletki dzis tj w drugim dniu okresu czy to jest prawidlowe zalecenie??proswze o jakas rade bo niewiem co mam zrobic??

Gość jsdnhfaihfalkd
Hey. 1. Czy picie alkoholu ma jakiś wpływ na obniżenie skuteczności yasmin? 2. Czy w przerwie 7 dniowej można sie bezpiecznie kochać?

Gość Szabela
halllo czy wy jestescie doinformowane ze pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych nie dziala i mozna zajsc w ciaze?!

Gość lulania
Dzien dobry. Wyjechalam na weekend i zapomnialam zabrac ze soba tabletek antykoncepcyjnych. Nie wzielam tabletki 18 i 19 (piatek i sobota) natomiast po powrocie wziełąm 20 tabletke (niedziela) pomijajac te 2 zapomniane. Otoz szukalam na roznych forach i stronach o antykoncepcji wiadomosci na ten temat,ale nie uzyskalam zadnej satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi. Moje pytanie brzmi: Czy po 21 tabletce mam zrobic 7 dniowa przerwe , czy jej nie robić ? Co bedzie bardziej skuteczne pod wzgledem zabezpieczenia? Bardzo prosze o pomoc, z gory dziękuje.

Gość klaudia22
ja biorę 2 opakowanie i niestety mam pogorszenie cery;( Już się nie mogę doczekać jak będę po 3 opakowaniu i będzie poprawa..

sprzedam tabletki yasmin 2 opakowania, aktualna data waznosci, razemz opakowaniami i ulotkami. mi nie są juz potrzebne.. pozdrawiam jakby co, piszcie na mejla ka-pucha@wp.pl

Gość szyszek777
ODSPRZEDAM YASMIN CENA 25 ZŁ LISTEK do przesylki sie dostosuje moze byc pobraniowa odbior osobisty lub z mozliwoscia wgladu. zapraszam na gg 24172401

Gość MORAWSKA6
MAM YASMIN DO ODSPRZEDANIA 19ZŁ LISTEK WZNOSC 2013 ROK NOWE Z APTEKI Z PARAGONEM. GG 24263319

Witam, Mam do odsprzedania 6 listków. Kto pierwszy ten lepszy, decyduje kolejność odpowiedzi na mail olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość qwerta30
Odsprzedam 5 op. yasmin! 40zł za opakowanie+ wysyłka. Zainteresowane Panie zapraszam: qwerta30@wp.pl w temacie yasmin

Gość qwerta30
powyżej 5 op. - 35zł za sztukę

Sprzedam trójpak Yasmin (3x21), jako całość. Ważne do 09.2013r. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość anitaapetita
odsprzedam yasmin -35zł/op.ważny do: lipiec 2013r. anitaaapetita@wp.pl

Sprzedam Yasmin. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl

Gość yvonnea
Kupię tabletki Yasmin - 2 lub 3 opakowania. Odbiór osobisty w Lublinie lub przesyłka pocztowa. Pilne! kontakt: y_aftyka@yahoo.co.uk

Gość Marta Koszczyk
Hej, Sprzedam kilka opakowań Yasmin. Lek oczywiście oryginalny (zakupiony w aptece), w oryginalnym nieotwieranym opakowaniu. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: marta.koszczyk@gmail.com Pozdrawiam

Gość katerina_kasia
sprzedam opakowanie YASMIN nowe z apteki, data waznosci 9/2013 elle_8719@wp.pl wysylka lub odbior w warszawie (30zl)

Gość gość
Czesc dziewczyny,ja biore Yasmin juz 14 lat.Zaczelam jak mialam 19 lat.Bez problemow,zniknely roznego rodzaju problemy skorne,okres bezbolesny,krotki i w ogole ok.Jakies pol roku temu zaczelam miec dziwne objawy typu mdlosci,zawroty glowy,migreny,wypryski,potrafilam lezec caly dzien bo nie mialam sily nawet wstac.Okazalo sie,ze po 30stce u wiekszosci kobiet zmienia sie gospodarka hormonalna i juz po prostu mi Yasmin nie odpowiada.Kazdy lekarz jednak zanim zapisze tabletki powinien zrobic pacjentce badania kobiecych hormonow aby ustalic odpowiednie dla niej pigulki.Najczesciej jednak odbywa sie to metoda prob i bledow czyli przepisze pani te i zobaczymy.I tak tez sie robi.Ja teraz mysle o spirali bo jednak lykanie tabletek przez tyle lat tez w przyszlosci bedzie pewnie mialo jakies skutki uboczne a nie mam juz zdrowia na zmiany pigulek i ponowne probowanie ktore mi teraz odpowiadaja.Mam nadzieje tylko,ze w miare jakos przezyje odstawienie...Pozdrawiam.

Gość gość
Sprzedam 2 opakowania YASMIN. Termin ważności 06.2016. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub Siedlcach lub wysyłka pocztą. Cena 30zł opakowanie. Zainteresowane osoby proszę pisać na aniae.w@gmail.com