Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INESKA

CZY DWU MIESIECZNY BOBAS POWINIEN JUZ WYSOKO TRZYMA GLOWKE??

Polecane posty

CZY DWU MIESIECZNY BOBAS POWINIEN JUZ WYSOKO TRZYMA GLOWKE?? moja Oliwka jak narazie slabo trzyma glowke jak ja poloze na brzuszek, podnosi ja ale minimalnie.A jak ja wezme na rece to glowke trzyma w miare prosto,nie lata jej,. jak to jest u was?

Czesc INESKA:):):) U mnie jest identycznie, normalnie w Majke jakis leń wstąpił,i majta ta główką mizernie na brzuszku, leży sobie i trzeba ja ostro zabawiać żeby łaskawie jakoś uniosła tą łepetynkę. A na rękach trzyma juz wlasciwie stabilnie, chociaz od wczoraj sie zaczelam martwic ze nie trzyma glowy stabilnie na brzuszku, ale widze ze nie tylko moja tak ma:) Pozdrowionka dla Oliwki:)🌻

hej hej KARO25:) a czesto ja tak kladziesz na brzuszek i na ile minut?? buziaki dla Majeczki, sliczne zdjecia.

No problem w tym ze Majka nie lubi lezec na brzuchu, dlatego rzadko ja kladziemy bo placze, no ale od wczoraj mimo jej protestow lezy 4 razy dziennie po ok 10min bo na wiecej nie pozwala:)

U mnie już też trzymał wysoko główkę. Korzystam z książki, która mówi o rozwoju dzieci w okresie niemowlęcym. Są tam odpowiedzi na każde pytanie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.