Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_z _jajami

co sadzicie o tej dziewczynie???

Polecane posty

Gość Taki se
Hedonis, odpowiedni dobór kosmetyków i innych dupereli i masz boskie oczy:D Pomijajac szkła kontaktowe hehe Miec piękne oczy bez makijaż , yto jest dopiero sztuke hehe

może i się nabieram na te kobiece sztuczki, ale to wszystko i tak do pierwszego prysznica :) musi być jeszcze to coś w środku, by zatrzymać mnie, by zatrzymać ją. A tego już na zdjęciach nie widać.

hedonis ----> ja ci powiem dlaczego nie rzucil sie tlum do rozmowy o tej pani poprostu to juz chyba 10 raz kiedy jej zdjecie pojawia sie na kafe. chyba juz nikt nie ma sily o niej rozmawiac. tragedia jest nie to ze ta kobieta jest na tych zdjeciach ale to ze sa osoby ktore zazdroszcza jej takiego wygladu i upodobniaja sie do niej a ona prawdopodobnie upodobnila sie do kogos i tak mamy lancuszek. nie krytykuje tu jej poprostu oceniam jej wyglad tak samo jak oceniam kazda osobe mijana na lulicy a oni oceniaja mnie. mysle ze calkowite pozbawienie sie naturalnosci. ogladnij kilka jej zdjec na kazdym wyglada identycznie nie wiem jak to robi i jakim cudem codziennie maluje sie tak samo robi ta sama mine przyjmuje ta sama poze?? bo ja na kazdym zdjeciu wygladam inaczej. czy jestem zla ze ja tak oceniam?? nie moze poprostu mam swoj poglad takze na wyglad innych osob. moze ma iq 170 ale nie potrafi podkreslac ona zamazuje to co w swoim wygladzie chcila by podkreslic.