Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja jestem

uzależniłam się od lumpeksu

Polecane posty

Gość to ja jestem

chyba jestem uzależniona od lumpeksu. Jest taki jeden dość elegancki i chodzę do niego bardzo często. Właściwie nie mogę przejść obojętnie zeby nie wstąpić. Zawsze udaje mi się cos fajnego wygrzebać. Chodzi tylko o jeden sklep, bo te obskórne omijam z daleka. Ma ktoś tak samo?

Gość ja tez tak mam22
hehe ja tez tak mam. mam peeeeeeeeeeeeeeeeeełno ciuchów i teoretycznie nic nie potzrebuje ale jak wchodze do dobrego lumpa to poprostu nie moge zostawic jakichs fajowych ciuchow tam, musze je kupic :) chociaz kompletnie nie sa mi potrzebne.

Gość a ja omijam je łukiem
też chciałabym się uzależnić, bo lepiej bym na tym wyszła finansowo, ale nie chce mi się grzebać w tylu byle jakich szmatach, które w ogóle nie są przyzwoicie wyeksponowane tylko wszystko ginie w nadmiarze i czuję że gubie się w tym i wychodzę

ja tak mam. jest u mnie w miescie swietne ciucholand :) babka przywozi same markowe rzeczy prawie nowe lub calkiem nowe z metkami. zajjjebiste ciuszki, czasem cena niezla... omijam te, z ktorych smierdzi i trzeba grzebac by cokolwiek mozna bylo znalezc. Tam jest szeroki wybor i naprawde ektra ciuszki, mozna ubrac sie oryginalnie, nie zawsze za male pieniadze ale mozesz byc pewna,ze twoja kolezanka tego nie bedzie miec.

Gość o boze
to forum opanowala mania lumepksowa.. co drugi temat cihcoland, lumpeks itd.. GROZA!!!

Gość jahha
nie podoba ci si temat to po chusteczkę wchodzisz tuuuuuuuuu?????

Gość tanecznaa
MAGII A SKAD JESTES?

Gość lumpoholiczka
ja tez jestem uzalezniona :P teraz mam jeszcze wakacje i chodze i kupuje a wczoraj zakupilam sobie super plaszczyk na zime za 11zl. wiec bede sobie mogla kupic drozsze buty :) uwielbiam to miec duzo fajnych ciuchow takich jak w sklepach z tych samych firm np. H&M na ktore normalnie nie bylo by mnie stac.

Gość Dorotka01
Dziewczyny z Warszawy, podajcie namiary na fajne ciucholandy.. nie umiem szukac chyba ale pomóżcie, dzięki:)))

Gość kasiulek666
Dorotka wejdz na www.lumpeksy.pl świetokrzyska i to chyba ze3 , chmielna ,