Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 NORMALNI Pogadajmy

NORMALNI !!! Pogadajmy

Polecane posty

BoskaDiablica nie m贸w o fajkach, bo m贸j na艂贸g powr贸ci ze zdwojon膮 si艂膮 a teraz nie mog臋 wyj艣膰 buu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Witajcie!!! Rzu膰cie wreszcie te okropne papierosy.Trujecie nas...sumienia nie macie.... a jazda samochodem to przecie偶 nie lada frajda, ja to uwielbiam, trzeba si臋 tylko raz prze艂ama膰 a nast臋pnym razem ju偶 dluga trasa nie b臋dzie stresuj膮ca...A mo偶e to kwestia towarzystwa a nie kilometr贸w...?

Udost臋pnij ten post

dziulaa staram si臋 :) W sumie to pal臋 przede wszystkim przy piwie, no i czasem mnie ch臋tka w ci膮gu dnia najdzie ale jej nie ulegam (zazwyczaj;) ) Je艣li chodzi o t膮 jazd臋 to i towarzystwo i kilometry mnie nie ciesz膮. B臋d臋 mia艂a ca艂e auto kierowc贸w i ka偶dy b臋dzie chcia艂 mnie szkoli膰;) No i trasa daleka a ja jako niedzielny kierowca nie jestem do tego przyzwyczajona, ale sko艅czmy ten temat, lepiej nie b臋d臋 teraz o tym my艣le膰 ... pomy艣l臋 o tym p贸藕niej ;)

Udost臋pnij ten post

E tam, mo偶na ja sobie robi臋 tylko ma艂e przerwy na prac臋, zaraz wpadnie moja dyrektorka wiec musz臋 sprawia膰 wra偶enie zaj臋tej;) Dziulaa jeste艣 teraz w pracy czy w domu?

Udost臋pnij ten post

Helga, jak b臋d膮 za bardzo Ci doradzac to zagro偶 , 偶e ich wysadzisz, to dzia艂a... Rozumiem, 偶e trafi艂 ci si臋 wekend poza domem, to oznacza, 偶e zostawiasz nas, na kilka dni :-(

Udost臋pnij ten post

Ja jestem na wychowawczym...Pracuj臋, Ale, to tajemnica, nie zg艂aszajcie do US...Odwalam papierkow膮 robot臋 w naszej firmie...Praca lekka, 艂atwa i nieprzyjemna, grunt, 偶e w domu...Nie musze posyla膰 dziecka do 偶艂obka... Trzy godz. dziennie i po sprawie...:-)

Udost臋pnij ten post

Dobra rada aczkolwiek boje si臋, 偶e to oni mnie wysadz膮 :D B臋d臋 chyba w poniedzia艂ek a na pewno we wtorek, ale mo偶e to dobrze bo si臋 troch臋 odseparuj臋 od kafe. Nie wiem czy te偶 tak masz ale ja jak w艂膮czam komputer to pierwsze co, sprawdzam co nowego jest na kafeterii, to zaczyna by膰 niebezpieczne ;)

Udost臋pnij ten post

Helga, mam to samo...w dodatku du偶o wcze艣niej w艂膮czam komputer ni偶 kiedys i du偶o p贸偶niej go wy艂膮czam...To bardzo wci膮ga...ale to chyba nic gro偶nego, przeciez mi艂o si臋 \"gaworzy\"... Internet to Wielka Rzecz tylko i wielki zjadacz czasu...niestety. trzeba umiec si臋 zdystansowac i powiedziec do艣膰, ja tego poki co nie potrafi臋, czas pewnie nad tym popracowa膰, cho膰 z drugiej strony, p贸ki dzieci nie chodza g艂odne i maj膮 si臋 w co ubra膰....

Udost臋pnij ten post

A moje dziewczyny posz艂y nad rzeczk臋 karmi膰 kaczki. Co do papieros贸w, ja nie pal臋 i nigdy nie pali艂em, podobnie 偶ona i c贸rka. A tu w pracy wszyscy prawie pal膮. Na szcz臋艣cie w moim pomieszczeniu wiedz膮 偶e maj膮 zakaz wchodzenia z papierosem :)

Udost臋pnij ten post

De Gie, skoro ju偶 jeste艣 to powiedz czy mog臋 otwiera膰 m贸j program ksi臋gowy pozostawiaj膮c po艂aczenie z internetem, czy no nie jest niebezpieczne? kompletnie si臋 w tym nie orientuj臋...

Udost臋pnij ten post

Dziulaa \"ale to chyba nic gro偶nego\" - jeste艣 optymistk膮:) Na szcz臋艣cie mam internet tylko w pracy, w domu o og贸le nie siadam do komputera (szczeg贸lnie odk膮d mi si臋 spali艂;) ) Ale net w pracy to prawdziwe przekle艅stwo, ciekawe czy pracodawcy zdaj膮 sobie z tego spraw臋 co pracownicy robi膮 podczas godzin pracy :D Szczerze to jak mam du偶o roboty to wol臋 nawet nie zagl膮da膰 na kafe bo wystarczy 偶e raz zerkn臋 i ju偶 jestem stracona :O W jakim wieku masz dzieci, bo wiesz mo偶e nied艂ugo b臋d膮 na tyle samodzielne 偶e nie trzeba b臋dzie ich karmi膰 i ubiera膰 a wtedy ... kaplica;)

Udost臋pnij ten post

Net w pracy to przekle艅stwo/ Net w domu, to dopiero przekle艅stwo... Ja na kafe dopiero od kilku dni a ju偶 widz臋, 偶e jestem stracona...:-) Z drugiej strony fajnie mi si臋 tu z Wami 偶yje...jak w jednej rodzinie...:-) Martwi臋 si臋 o niemamnika....:-(

Udost臋pnij ten post

Tak, mo偶esz otwiera膰, ale oczywi艣cie powinna艣 mie膰 program antywirusowy i zapor臋 firewall.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
Kaczki nakarmione, spacer odbyty..teraz jem gniazdko i popijam kakao, Inez patrzy na bajk臋 i pewnie nied艂ugo p贸jdzie spa膰, bo noc kiepska...1 bez cyca...

Udost臋pnij ten post

Mam nadziej臋 偶e u niej wszystko dobrze i poradzi艂a sobie jako艣 z tym #%#@# (szkoda s艂贸w). Sk膮d si臋 bior膮 tacy beznadzieni faceci:o

Udost臋pnij ten post

Gdyby nie net - nie by艂oby Inez, a przynajmniej w takiej formie jak teraz. No a przede wszystkim nie by艂oby mojej wielkiej mi艂o艣ci i ma艂偶e艅stwa z Kasi膮 :) Wi臋c nie jest taki z艂y... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
Cze艣膰 m膮偶 :)

Udost臋pnij ten post

呕ono, gratuluj臋 nocy bez cyca, jak by艂o? naprawd臋 uda艂o Ci si臋 ani razu nie nakarmi膰...?(jak to si臋 pisze raze czy osobno?)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
tak, zjad艂a przed 20 i pier艣 dosta艂a po 5 rano, by艂y 3 pobudki p艂aka艂a bardzo, ale ja by艂am twarda, poza tym te z膮bki te偶 swoje robi膮...

Udost臋pnij ten post

Nie potopi艂y艣cie kaczek ? Panda Platinum mo偶e by膰, je艣li masz w miar臋 aktualn膮 wersj臋, masz te偶 wbudowany firewall. Je艣li XP to nale偶y te偶aktualizowa膰 go na bie偶膮co. Zapora to taki program, cz臋sto razem z antywirusem, kt贸ry chroni komputer przed w艂amaniami.

Udost臋pnij ten post

Potwierdzam. S艂ysza艂em p艂acz Inez :P I b臋d臋 musia艂 chyba wstawa膰 o 4 bo dzi艣 rano jad艂a ze mn膮 艣niadanie, a to troch臋 trwa艂o :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
Kto ogl膮da teletubis ? Kaczki nie da艂y si臋 utopi膰....Zobaczymy dzi艣 czy m膮偶 te偶 jest niezatapialny :P

Udost臋pnij ten post

Czyli Panda, kt贸ra codziennie si臋 aktualizuje wystarcz? jako艣 nadal nie wiem czy mog臋 bezpiecznie otworzyc sobie ten ksi臋gowy program. Mam XP, ale on tez si臋 automatycznie aktualizuje...

Udost臋pnij ten post

Helga, pragn臋 zauwa偶y膰, 偶e chyba my jeste艣my nieco od Ciebie starsze...Masz czas...Szalej, p贸ki mo偶esz! A gdzie teletubies? Ja mam minimini (noody)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
dziulaa ile wa偶y i mierzy Twoja pociecha ? Co lubi najbardziej je艣膰 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕ona informatyka
Na 1 programie

Udost臋pnij ten post