Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisabell

Francuzik dla Piły

Polecane posty

bo to mile towarzystwo :D no to teraz widze jets po rowno meska sila :D damy babeczkom czdu a mamy tu dwie obeznane w temacie :P nie ????

moj mezczyzna bardzo lubi sex analny. mi jest czasem dobrze ale tylko czasem w sumie to nie wiem odczego to zalezy czasme mnie bardzo boli czasem wogle...

Piła bez dobrego nawilżacza boli a wogole to facet musi delikatniej bo niestety mozna zrobic sobie kuku

Gość Piła
D ja nie dam tam sobie wlozyc za zadne skarby bo wiem ze to boli jak cholera. Zreszta faceta tez pewnie nie mniej. Na szczescie mam normalnego i mnie o to nigdy nie prosil ;)

Gość Piła
Jakie kuku? o tym nie wiedzialam ;) Mozna kake wywolac czy kiche zniszczyc ? ;)

Gość Piła
Ja mysle ze to niefajne jak sie bardzo kocha jednego faceta.

Piła nie wzbraniaj sie tak jak nie sprobujesz to nie mozesz powiedziez ze lubisz a faceta to nie boli jemu jest bardzo przyjemnie bo czuje bardzo mocny ucisk nibys powidz nam ile masz lat :)

wlasnie nawilzenie jest konieczne inacze auuuuuuuuuc co do grupowego to wlasnie zamierzmy sprobowac. tylko on narzie bedzie tylko patrzyl

Gość Piła
Ja bym sie nie mogla patrzebac jak moj chlopak sie bzyka z kims innym...umarlabym chyba ;) A z druga laska tez bym sie nie mogla kochac, raz sie nawalilam z kolezanka i sie zaczelysmy wyglupiac ale jak mnie zlapala za tylek to dostala w ryj niechcacy taki jakis glupi odruch mialam ...bezwarunkowy oczywiscie ;)

nie no z tym kuku to mi chodzilo ze facet moze cie mocno popbcierac i bedzie bardzo pieklo i szczypalo potem zadnych innych nie spodzianek chyba byc nie powinno ale ja nie jestem dobrym ekspertem w tej sprawie ze 2 razy probowalam NIE! zadnych innych lasek w moim lozku!

nie ja bede kochac sie z kobieta to jest jedno z wielu marzen/pragnien jakie mamy :P:P

Gość Piła
dla mnie to w ogole niewyobrazalne zeby ktokolwiek widzial co sie dzieje w moim lozku a co dopiero zeby w tym uczestniczyl!!

Gość Piła
Ja czasem sobie robie :)

moze powiecie ze jestem dziwna ale dla mnie to jest dziwne kochac sie z kims a twoj partner na to patrzy i to wszystko jedno czy to mezczyzna czy kobieta

Gość Piła
jak nie ma przy mnie mojego mena i mam taka chcice ze nie moge wytrzymac, a czasem mi sie taka zdarza to sie pobawie sama ze soba ale nie powiem zeby to bylo cos zajebistego...wole z moim misiem :)