Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisabell

Francuzik dla Piły

Polecane posty

no to juz zalezy od niego samego i apetytu na sex widac masz niezle warunki jak tak lubi :D hehe no ja tez mogie i 3 raazy dziennie ale nie zawsze ets z kim:D

ja zawsze wszytskich porzednich jakich mialam doprowadzalam do szlau w 5 minut. a z moim kochaniem to pierwsze tygodnie potrzebna byla godzina zeby doprowadzic go na szczyt

na gorze jest taki napis preferencje to wejdz tam i dalej jest napisane co i jak ja chyba jutro bede ale nie obiecuje

Gość Piła
Dzieki Lisa :) Dobranoc, zajrze tu czasem jak bede mogla :) D czekam na wytlumaczenia i spadam tez...

Gość Piła
EEEEEEEEeeeee tam ,tak to bym mogla 2 godziny i nic by z tego nie bylo...dobranoc :)

z udami to naet podniecajace ale dla mnie nigdy az tak zeby szczytowac. choc na uczelni czasem tak robie:P:P

D ty nie ucz ojca dzieci robic ;) tak sie nie da! a swoja droga czy to nie dziwne ze facet nas takich rzeczy uczy ??

ja mysle ze bajeruje...przeciez to tak samo jakbys chcial wytrysnac bez glaskania filuta... ;)

nie no tym razem to juz napewno ide spac. mam nadzieje ze sie kiedys jeszcze spotkamy papapa

nom troche dziwne. to tak jak bys my go uczyly jak ma sobie konika raczkom dopieszczac:P:P

eeeeeeee.ale z wprowadzaniem do pochwy czegos! dobra ide spac ,dobranocka! :)