Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lisabell

Francuzik dla Piły

Polecane posty

o co k***a chodzi z tym ze faceci lubia ogladac alski w akcji?? mnie tam 2 facetow a akcji nie podnieca a parka to i owszem :)

jeszcze nie wiem czy to zrobie. kiedys przy rozmowie wyszlo ze oboje mamy na cos takiego ochote niedawno stwierdzilismy ze mozna by to zrobic :)

Gość Piła
Moj facet tez czasem konika robi jak mnie nie ma ,nie przyznaje sie do tego ale jak zajrze do smietnika i zobacze stos papieru toaletowego to wiem co robil...ale nie mam mu tego za zle bo nie mieszkamy razem a jak maja go jajka bolec to juz lepiej zeby konika zrobil. tylko nie wiem czemu sie do tego nie przyznaje-chyba sie boi ze ja pomysle ze mu nie wystarczam...jak myslisz Doswiadczony?

co do zabawy samej to ja niestety nie potrafie sie doprowadzic na szczyt poprostu mi nie wychodzi hmmmm ;/

Gość Piła
Lisa...hehe...a co tu opowiadac...klade sie do lozka, zamykam oczka, dotykam se pipe tu i tam i wyobrazam sobie ze mnie mis moj piesci... :) Dzisiaj chyba tez to zaraz zrobie bo mi sie normalnie zachcialo przez to gadanie ;)

a moj men to niestety ostatnio chyba za bardzo zapracowany jest bo kiedys to jemu bylo za malo a teraz to mi sie wydaje ze za rzadko to robimy i mam ochote czesciej

ja wiem ze moje kochanie napewno sie bawi sam teraz bo wyjechal :(:( ale juz niedlugo sie zobaczymy :) zreszta czasme jak juz ja dojde i nie mam sily sie ruszac a on nadal nie skonczyl to konczy sam bo ja lubie patrzec na niego :)

Gość Piła
Nie no ja tylko paluszkiem sie dotykam nic sobie tam nie wkladalam i nie wloze bo to nadzerki mozna sie nabawic ;)

Gość Piła
D on sie chyba nie wstydzi ze se konika robi bo mi opowiadal ze jak mnie nie znal to tak robil :)

nibys to ciezko masz samo dojsc??? czemu??? przeciez ty wiesz najlepiej co cie podnieca...jak i gdzie dotykac szubkosc rochow i wogole :D

Gość Piła
Lisa a Ty sie onanizujesz ?

hmmm to nie wiem dziwne a moze serio nie wali tylko ten papier od czego innego a nie za malo sie kochacie ??? moze dzremie w nim ogromny potencjal albo nadprodukcja spermy (nie te drugie to wkret, nie bierz serio) :D

wlasnie to jest dziwn. zawsze mnie cos pod koniec rozprasza i nici ze wszystkiego :(:( nie wiem jak to wytlaumaczyc

oj kurcze pila nie denerwuj sie pytam bo np moj men to myslal ze kobieta to sobie robi dobrze tak jak to w playboyach pokazuja ze sie glaszcze po udach piersiach itd i dopiero poznij sobie cos wklada D zadne przedmioty nie sa mi potrzebne tylko paluszki ale jak dobrze przeczuwam to zaraz zadasz pytanie jak?? nic sobie nigdzie nie wkladam wylko rytmicznie pocieram lechtaczke 2 minuty i gotowe niby takie proste ale moj men nawet po dokladnych instrukcjach nie mogl w ten sposob mnie doprowdzic

Gość Piła
hehehe Lisa ja sie nie denerwuje absolutnie! :D A z facetem kocham sie tak czesto jak sie tylko da, ostatnio nawet kilka razy w tygodniu. a czy on niedopieszczony-hmm...nie wydaje mi sie bo to mi zawsze malo ;)

Gość Piła
Kiedys to nawet takie numry robilismy ze jak tylko do niego przyjechalam to stawal przy drzwiach w pokoju tak zeby nikt nie wszedl a ja na kolana, wisior w lape ,5 minut i padal z nog...ale to nie bylo zbyt fajne bo takie troche zwierzece ;)

wlasciwie to ja sie zastanawiam kiedy facet jest maksymalnie dopieszczony bo moje kochanie to nawet jak ma 3 razy dzienie to by chcial wiecej. doswiadczony moze mi powiesz jak to jest? mi wystarcza raz dzienie moze 2. a wam?

no to nie rozumiem w czym problem moze lubi :D juz sie przyzwyczail i sobie w wolnej chwili wali myslac o Tobie no serio nie wiem co moe byc :D

Gość Piła
a jak sie robi z udami...nie czaje tego..

Gość Piła
D juz dobrze, juz zapomnialam o tym ,mozliwe ze sobie takie hobby znalazl albo jest uzalezniony, niewazne powiedz co z tymi udami to zaraz wyprobuje ;)

Gość Piła
Lisa oki zarezwrwuje ale nie wiem jak :(