Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek1985

Dziewczyny przepraszam bardzo,ale nie wiecie

Polecane posty

Gość Piotrek1985
czasem wkładam w odbyt draże z Biedronki to troche pomaga :-D

Gość saszele
Piotrek, jak wstydzisz się iść do urologa to proponuję Ci poprostu zmierzyć sobie ciśnienie. Zrób to, mówię całkiem poważnie. Moim zdaniem masz problemy z ciśnieniem i jak już się upewnisz i zaczniesz to leczyć, Twój problem powinien zniknąć. Powodzenia.

No wiesz Czarniejsza tak spytalem moze wlasnie jest rozwiazanie tego problemu glupiego,ale strsznie mi przeszkadza. Pewnie seks jest przyjemny nie wiem nie moge tego stwierdzic,ale no krew z nosa

zaden problem nie jest glupi...co do cisnienie to rzeczywiscie,wiesz,kiedy sie podniecisz wzrasta cisnienie krwi...moze maszslabe naczynko krwionosne w nosie i tak sie dzieje...ale leci ci z jednej dziurki czy z obydwu?

Nie z jednej tylko i tak dobrze,ale przeszkadza mi to strasznie bo jak np podejsc do ziewczyny porozmawiac,a tu nagle takie cos.

Gość saszele
Myślę jednak, że chyba najłatwiej zmierzyć sobie ciśnienie, to powinno wyjaśnić problem. Po co takie gdybanie, tym sposobem Piotrek będzie musiał odwiedzić stado konowałów. Gdyby to była sprawa jakiegoś naczynka w nosie to działo by się to o wiele częściej, niż tylko przy wzwodzie, najbardziej odczuwał by to przy wysiłku fizycznym. Zmierz sobie Piotruś to ciśnienie i powiedz nam co i jak, wtedy wykluczymy przynajmniej to i będziemy Cię kierować dalej ;)

zareczam ci ze to zaden problem!jezeli bys sie nie podniecal to bylby problem!jestes normalnym zdrowym chlopakiem,wszystko bedzie dobrze,idz do tego laryngologa powiedz ze leci ci czesto krew z jednej dziurki on to szybko zalatwi a ty bedzie mogl normalnie bez stresu brac sie zapanienki!:)

Heh za wszystko dziekuje:) zwlaszcza Czarniejsza,Saszele i Meg za rady. Problem jest moze smieszny i mi sie tez wydawalo ze minie to tylko chwilowe,ale no nic trzeba isc do pani dokotor(wolalbym rzecz jasna jakas mloda ladna blondynke,no ale nie mniej jednak trzeba sprawe zaltwic)

Oj oj oj od razu by mi z dwoch dziurek polecialo(a noz widelec trafie i co bedzie),no ale tak jak mowicie trzeba isc bo inaczej beda klopoty. Dzisiaj akurat do roboty ide tak ostatni miesiac przed rokiem akdemickim.

Gość saszele
Ty się najpierw wylecz chłopie, bo potem będzie musiała ta blondyna Ci krwotok tamować :D

Hehehe dobre Saszele. No,ale wiesz jak to bedzie pani laryngolog z opisanymi atutami to wiesz jak moze byc. Ps Bardzo bardzo dziekuje Saszele za porade

No wiesz Czarniejszajak ty tak mozesz pewnie tez mloda jestes faceci sie za toba uganiaja nic tylko sie cieszyc.

Czarniejsza Inzynierie srodowiska(wentylacja i klimatyzacja)na Politechnice Warszawskiej. Takze no chyba,az taki glupi nie jestem..

Gość saszele
To Piotruś jesteśmy bardzo blisko siebie ;) a jak jeździsz metrem to może się nawet widujemy.

No pewnie tak. Czesto mi sie zdarza bo jest szybciej. Autobusem to mozna zasnac zwlaszcza popoludniu jak ludzie z pracy wracaja.