Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaainteresowana

pytania o poczęcie dziecka..

Polecane posty

Gość zaaainteresowana

witam! mam pewne obawy,ze moge byc w ciazy,dlatego postanowilam spytac o pare spraw. w jakim czasie od stosunku moga pojawic sie pierwsze objawy?tydzien,dwa tygodnie? czy jest mozliwe, ze dane objawy np czeste sikanie (7 razy w ciagu dnia) wystepuja tylko przez jeden dzien? prosze o informacje i odpowiedzi. dziekuje z gory i pozdrawiam ps. pytam dlatego,ze jestem w dosc dziwnej sytuacji. otoz postanowilismy rozpoczac z chlopakiem wspolzycie. jednak przed tym postanowilismy,ze najpierw udam sie do ginekologa,by ten przepisal mi tabletki. bylismy razem na wakacjach i jadac na nie, postanowilismy, ze i tak nie bedziemy ryzykowac i uprawiac seksu,nawet z uzyciem prezerwatyw. pewnego wieczora lezelismy nadzy w lozku i chlopak w pewnej chwili (bedac na mnie) dotknal penisem moich warg sromowych. wczesniej nie bylo wytrysku. nastepnego dnia bylam w ubikacji 7 razy. dzisiaj mija 4 dzien po tej sytuacji, sikam juz normalnie (3 razy dziennie) ale wczoraj mialam lekkie zawroty glowy i mam delikatnie powiekszony/"wzdety" brzuszek. czy to moga byc oznaki ciazy?

Gość zaaainteresowana
niestety, ale do ginekologa moglam sie zapisac najszybciej na 11 pazdziernika i tego dnia dopiero je kupie.

Gość marika 10
jesli nie było wytrysku to jakim cudem masz byc w ciąży, oj dzieci, dzieci!

Gość zaaainteresowana
marika 10. taki,ze przy duzym podnieceniu u mezczyzny wystepuje tzw plyn przedejakulacyjny. wedlug wszelkich informacji dostepnych w ksiazkach i Internecie znajduja sie w nim sladowe ilosci plemnikow.

a co wiesz nt. zywotnosci tychze plemnikow?? Idz dziecko lepiej do ginekologa, zaczniej brac te tabletki... i poczytaj co nie co o poczeciu dziecka...

Gość aczy wepchnal Ci
ten plyn do pochwy ... OJ DZIECI DZIECI !!!

Gość zaaainteresowana
1.tak,wiem o zywotnosci. mnostwo czasu spedzilam na czytaniu o sprawach zwiazanych z ciaza i wspolzyciem. 2.nie wepchnal, ale dotknal warg sromowych, a plemniki moga sie przemieszczac poprzez sluz w pochwie. ps. 1.prosze, nie atakujcie mnie! naprawde nie jestem nastolatka,ktora chciala sie zabawic z chlopakiem i zrobila to przy pierwszej okazji.gdyby tak bylo, nie myslalabym i rozmawiala z nim o zabezpieczeniu, a co wazniejsze nie czekalibysmy az zaczne brac tabletki. poza tym uprawialibysmy seks z uzyciem prezerwatywy, ale nie chcielismy ryzykowac ,ze moze peknac i wolelismy poczekac. 2.znalazlam wpisy na innym forum,w ktorych dziewczyna pisze, ze wlasnie w takiej sytuacji jak ja znalezli sie kiedys jej rodzice i z tego 'zajscia' wziela sie ona.

częste sikanie dzień po zapłodnieniu?! jezu.. często sie sika będac w ciązy, bo się macica powiększa, gdzie u Ciebie jej powiększenie jak jeszcze nawet do zagnieżdzenia nie doszło... :/ tak samo wzdęty brzuch... bez przesady. poza tym nie miałaś JAK zajść w ciążę! owszem, jest ten płyn ejakulacyjny, w którym są plemniki ale niesie on ryzyko w zasadzie tylko przy stosunku przerywanym, gdy dostaje sie głęboko do pochwy, a nie na wargach sromowych :o naprawdę nie jest tak łatwo zajść w ciążę jak niektórym sie wydaje :/

Gość upupup
nie martw sie , jak cie tylko dotknal to na bank wszystko ok. Zawroty glowy albo ze stresu albo jestes przed okresem.

Gość 7 razy w ciagu dnia to jest d

Gość 7 razy w ciagu dnia to jest
duzo??? kobieto, norma to jest okolo 8 razy na dobe minimum... ile Ty pijesz? ja w ciazy potrafie chodzic pare razy.. na godzine, to jest duzo :) i nie ma szans, zebys miala jakiekolwiek objawy na dzien po potencjalnym zaplodnieniu, bez obaw...