Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowinkaa

Urodzone 4 wrzesnia

Polecane posty

Gość nowinkaa

Urodzilam sie 4 wrzesnia, szukam dziewczyn urodzonych tego dnia. Chodzi mi o to, jakie jest teraz wasze samopoczucie, czy mamy jakies wspolne, dominujace cechy charakteru? Mam teraz niesamowita depresje, moze jesli pogadamy troche mi pomozecie..

mój tata się urodził 4 września ale zdecydowanie nie jest dziewczyną z depresją, pozdrawiam

Gość nowinkaa
no nie..zdecydowanie nie jest, a szkoda. dziewczyny, odezwijcie sie prosze! :)

Gość isana
A ja urodzona 3 wrzesnia.

Gość isana
Co do depresji..... raz jest lepiej, raz gorzej, ale ogólnie ostatnio mam sobie duzo do zarzucenia. Zaczynam mysleć, że nic nie wiem. Ogólnie podsumowania mi wychodzą na minus jeśli chodzi o moją ocene własnej wartości. A tak poza tym rewelacja ;-)

Gość nowinkaa
hmm.. no wlasnie..cos jak u mnie.. nie mam sily zeby wyjsc z domu, chociaz przyjechalam do obcego kraju i musze cos znalesc, bo kiedys przywiezione pieniadze sie skoncza.. cos makabrycznego. Boje sie ludzi, boje sie z nimi porozmawiac i do tego jeszcze sobie tlumacze ze z takim nastawieniem to i tak nic nie znajde, bo wierze w to, ze energia sie liczy. A prace musze dostac, bo mam chorego ojca i musze zarobic na lekarstwa. I to tez mnie przeraza: co bedzie jak nie znajde pracy? paranoja..