Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaaaaaa

do ilu lat rosnie.....

Polecane posty

Gość dziewczynaaaaaaaaa

hej mam pytanko.. moj facet ma 20 lat i jego penis ma ok. 14 cm dlugosci.. czy on mu jeszcze urosnie? jakby nie patrzec jest mlody.. prosze o szybka odpowiedz

Gość dziewczynaaaaaaaaa
no to jak z tym jest??? wam kiedy przestal rosnac??? eeeeejjj kurde odezwijcie sie... no kiedy sie 'zatrzymal w miejscu' ????

Gość 19-dziewczyna
lepiej odpowiedz sobie an pytanie czy te 14 cm daje Ci satysfakcje, a nie czy urosnie. bo jelsi jest dobrze to po co chcesz wiecej cm....?

Gość asdasd
penis nigdy nie rośnie tak naprawdę :) tylko czesc która jest schowana w sordku wtlazi na wierzch, a te 14 cm to NORMALNY rozmiar członka i weź sie jebnij w głowę :D

Gość dziewczynaaaaaaaaa
kurde ja pytalam powaznie :| sprawia mi przyjemnosc.. ale raz kochalam sie z facetem co mial o jakies 5 cm dluzszego i bylo lepiej.. na grubosc nie narzekam ale uwielbiam gleboka penetracje i zastanawiam sie czy penis moze urosnac wogole.. a jesli tak to do ktorego roku zycia?

Gość 19-dziewczyna
no to ja na to odpowiadam ze nie wiem. ale skoro daje Ci frajde i przyjemnosc to po co te prowonania?

Gość dziewczynaaaaaaaaa
bo sie boje ze odejde od niego z tego powodu bo mam wielki temperament.. frajde mi daje.. tyle ze uwielbiam dlugi ostry sex a on takiego mi nie moze dac bo 'szybko konczy' :(( moze gdyby mu urosl jeszcze o te pare cm to by glebiej wchodzil i ja bym rowniez mogla miec orgazm (pochwowy) na ten drugi nie narzekam choc ostatnio rzadko sie kochamy oralnie :(

Gość dziewczynaaaaaaaaa
dlugosc nie ma nic do tego ze on szybko konczy.. ma do tego ze ja lubie gleboko i ja moze w konczu kiedys skoncze przed nim :D no ale teraz to mnie zdolowalas jak powiedzialas ze mu nie urosnie :( ja jestem w podobnym do niego wieku a piersi mi caly czas rosna :| to czemu nie jest tak z ich penisami? ehhh

Gość no tak z dluzszym
napewno bedzie dluzej... Tezsie chyba musze zaczac martwic bo "moj"ma podobne rozmiary:P Oj jaka ja nieszczesliwa...:D

Gość 1qazxsw2
pij mleko bedzie wielki

Gość dziewczynaaaaaaaaa
jeszcze jedno pytanko.. czy z wiekiem bedzie mogl coraz dluzej wstrzymywac wytrysk? bo dla mnie 3 minuowy stosunek to jednak za krotko :( a prezerwatyw nie uzywam i uzywac nie bede..

Gość Zorrrro
Raczej nie maszsię co łudzić - juz mu nie urosnie . Przewaznie rosnie do 16-17 roku zycia i tyle . Przynajmniej u mnie tez tak było jak się zatrzymał na 8 cm gdy miałem 17 lat tak do tej poty nic

Gość dziewczynaaaaaaaaa
szkoda :((

Gość tralala33452
mój chłopak ma 17 cm długości i 14 cm obwodu... sądzę, że to wartość optymalna i jak najlepsza, bo większy, to chyba by mnie bolał. I tak się dziwię, że takie coś wielkie wchodzi do końca w moje ciało... nigdy nie przypuszczałam, że mam taką głęboką dziur w sobie... ale to podobno też kwestia długości nóg, przez posiadanie cipki, mamy krótsze nogi niż np. faceci :(

Gość dziewczynaaaaaaaaaaa
tralala a ja znam swoja anatomie i wiem ze wiekszy by mi sprawil duzo przyjemnosci bo lubie nawet gtdy przy niektorych pozycjach boli mnie gdy chlopak mnie mocno popycha.. moze ejstem dziwna ale tak mam.. ehh powiedzcie mi czy skoro mu juz nie urosnie to gdy mu powiem po stosunku zeby teraz dokonczyl wibratorem to nie bedzie zly? jakby u was bylo? nie chce od niego odejsc bo go kocham ale sex jest dla mnie bardzo wazny

Gość Mylo
wg najnowszych badan w ameryce lekarze opublikowali doktryne dotyczaca dojrzewania w ciele mezczyzny tzw. fluidow mikrokomorkowych w naskorku mezczyzny od 10 do 50 roku zycia. badania ponoc zaskoczyly samych amerykanskich analitykow ktorzy jednoglosnie opisali dae odkrycie! Podzielono dlugosci penisow przez co uzyskano odpowiedz na nurty dotyczace dlugosci penisow, wielkosci prostaty oraz miejsc zwanych potocznie endrokilami. penisy od 20cm- 17cm: dlugosc prawidlowa 16.9cm-16.1 dlugosc odpowiadajaca urazom tzw. Brauna, ale ogolnie miwiace ze wszystko ok 16.0-15.5 cm dlugosc tzw. nie normatywna jednak pozwala na terapie komorki GAMA, (czyli powiekszenie penisa) 15.4-14.9 cm katastrofa mezczyzna do kastracji 14.87-10 cm taka osoba powinna byc uspiona twoj chlopak ktory ma 14cm niestety miesci sie w tak zwanym zespole (jona dodatniego), czyli najgorsza ktora ma o sobie wielkie mniemanie. Najgorsze dla Ciebie to ze jesli wejdzie to w zycie z tego raportu to albo mu obetna, albo do czarnobyla zeby przykrył sarkofag!

Gość ktoś tam 33
Mylo jesteś wielki.

Gość dziewczynaaaaaaaaa
hehe suuuper.. niezbyt wierze tym badaniom no ale skoro tak twierdzisz.. czyli raczej musze pommyslec o zmianie partnera.. mimo iz kocham swojego faceta nie moge zniesc tego ze ma malego penisa ;/ ja chce duzegoooo albo z nim zostane i bede mu kazala piescic sie wibratorem gdy ze mnie wyjdzie :D jak mysliscie czy to dobry pomysl? :D:D

Gość ktoś tam 33
Daj mu spokój . Ma jakiego ma. A Ty możesz piescić się sama tym wibratorem.

Gość w razie czego przyjdź do mnie

Gość dziewczynaaaaaaaaa
no ma jakiego ma.. i on zdaje sobie sprawe z tego ze on mi nie starcza bo chlopak sie strasznie stara.. bywa i tak ze po stosunku leci do lazienki go umyc i znowu we mnie wchodzi i powtarzamy czasem ta czynnosc kilka razy.. zdaje sobie sprawe ze ja lubie dlugo i mocno ale nie moze nic poradzic.. wiec wpadlam na ten pomysl z wibratorem.. hmmm

Gość DDODODDD
Powiem tylko tyle, ze przykro czytac to co piszesz. Przede wszystkim nie kochasz go. Jakbys kochala to bys nie myslala o odchodzeniu od niego.

Gość dziewczynaaaaaaaaa
kocham go za to jaki jest dla mnie na codzien.. ale jesli chodzi o sex to jest to dla mnie zupelnie cos innego i nie wiaze tego z naszymi kontaktami 'codziennymi' nie wiem moze jednak on ma racje ze stawiam sex na pierwszym miejscu.. :( mam niecale 20 lat.. przejdzie mi?

Gość ktoś tam 33
jak ja mu wspólczuję. Facet stara się jak może , a Tobie w głowie tylko to abyś to Ty miała satysfakcję. Ty go w ten sposób wykończysz.

Gość Mylo
no racja, myslisz ze facet sie cieszy i mowi kazdemu ze ma malego penisa! On napewno nie dosc ze jest mu przykro i ciezko to w dodatku nei czuje od ciebie wsparcia tylko sie schizuje! rob tak dalej to mu nawet nie stanie tak bedzie przejety, a wtedy pretensje do siebie ze chlopak sie zalamal! kochasz go to nei wkrecaj o wiekszej parowie tylko pokaz mu ze chcesz tylko go!

Jezu - ty słyszałaś o uczuciach wyższych??? Ty masz 20 lat ale argumentujesz jak 12 - latka. Wyrazy współczucia. Szczere kondolencje dla twoich bliskich.

Gość dziewczynaaaaaaaaa
nie jestem wobec niego oziebla.. choc moze tak to brzmi.. okazuje mu uczucia.. kocham go jak tylko moge.. wtulam sie w niego przed snem.. caluje po przebudzeniu.. przytulam w ciagu dnia i mowie ze go kocham.. ale dla mnie sex i uczucia to chyba 2 sprawy.. nie wiem do kogo sie z tym skierowac.. czuje satysfakcje z seksu jednak mam zbyt duze wymagania co do niego chyba.. jestem okrutna ale w mojej glowie klebia sie mysli ze gdyby mial wiekszego bylabym szczesliwsza.. nie chce go zdradzic w przyszlosci.. sama nie wiem co robic.. ehhh

Gość ktoś tam 33
I jeszcze jedno Ci powiem , miałem taką kiedyś co chciała w kółko i w kółko. Pisałem już kiedyś o tym . Spotkałem potem jej męża- Cień człowieka. Jeszcze raz mu współczuję.A TY dogadzaj sobie sama - w końcu ją tak rozerwiesz ,że będzie można wjeżdzać czołgiem.