Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaaaaaa

do ilu lat rosnie.....

Polecane posty

Gość Mylo
Chciałam przy tej okazji dodać, że przeżywam obecnie załamanie nerwowe ponieważ po dwóch tygodniach zerwano ze mną kontrakt na darmowe obciąganie z połykiem w kolonii trędowatych w Timbuktu

Gość Jak ci bardzo
zalezy na wiekszym czlonku to sa trzy wyjscia . 1 ) znajdz sobie na boku kogos kto cie bedzie zadowalal wiekszym penisem 2 ) wyslij go na operacje powiekszania penisa - podobno ruscy to robia rutynowo . 3 ) kup mu taka nakladke na czlonka - cos w rodzaju przedluzacza . :classic_cool:

Marna prowokacja pryszczatego onanisty. Głąbie i tak ci już nie urośnie.Jak się nauczysz to tym 14 cm pędzlem też dogodzisz kobiecie. Rozwiałem twoje rozterki?To marszcz freda na dobranoc i śpij.

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaa
dzieki franc za rade hehe ale niestety nie posiadam 'freda' do tej kolezanki wyzej.. moj facet tez daje mi super orgazmy lechtaczkowe ale ja chce w koncu miec pochwowy.. moze mi przejdzie to.. eh zobaczymy napewno juz nie urosnie? :D

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaaaaa
nie jestem "qwa" tylko poprostu lubie sex

Gość jsdfsa
bez mozgu raczej ona jest :)

Gość Nomyzs
1) Orgazm pochwowy - pocwiczcie pozycje, poczytajcie, na kazdą kobietę jest troche inny haczyk. Liczy się wytrzymałośc i regularne, rytmiczne ruchy. Zresztą to temat na osobną dyskusje. 2) Niech pociwczy mięśnie Kegla - starajcie się uprawiac seks przerywany. Zaspokój go pierw oralnie - niech dojdzie potem on ciebie i na samym koncu znowu przystąp do działaniam doprowadzając znowu go do wrzenia. Stosunek pownien trwac dłużej( nie działa na każdego faceta). 3) Oparacja lubb Ćwiczenia - mięśnie kegla Rozciąganie penisa ( coś tam hinduska metoda chociaż się moge na ten temat mylić - dawno czytałem). Proste ćwiczenia na powiększenie penisa ( około 30 minut dziennie). U mnie podziałały przybyły mi ponad 2cm - a ćwicze od niedawna.

Gość Str
Koleżanko jak masz taki problem to pójdź do seksuologa, oni właśnie po to są by pomagać w takich sprawach. Nie ma czego sie wstydzić to są profesjonaliści oni wiedzą jak pomóc. Poza tym zobacz sobie to http://powiekszanie.w.interia.pl/

Gość Dziewczyno
mój luby ma 14,5 - sama mierzyłam, lubimy seks, jest super sprawny i miewam te wyczekiwane przez Ciebie orgazmy prawie regularnie. Kochamy się i dogadujemy na wielu płaszczyznach, nie tylko w intymnych, ale też o wszystkim możemy rozmawiać. Przed nim byłam z kimś mocno wyposażonym. I nie było mi dobrze, czasami mnie nawet bolało, młoda jesteś... a piszesz o głębokiej penetracji... hmmmm mnie ten "duży" bardziej przeszywał niż kochał, ale... co kto lubi, co się komu podoba

Gość z tym co miał o pięć więcej
to się nie kochałas tylko pierdoliłaś,jeżeli porównujesz go do obecnego- 10/10 :) HEY'a

Gość zorrop
Długość peniska jet raczej kwestą indywidualną - u kazdego to jest inaczej . Gdy zaczołem się interesowac miom maym w wieku 10 - 11 lat czyli raczej przed okresem dojrzewania miełem ok 11 cm , we wzwodzie - zero owłosienia , orgazmy suche bez grama spermy . Pierwsze włoski wokół małego pojawiły mi się gdzieś około 13 roku zycia , mały miał wtedy 14 cm - wytrysku dalej nie miałem najwyzej kilka kropelek jakiegoś przezroczystego płynu . Pirewszy prawdziwy wytrysk miałem w wieku 15 lat ( Boże jak się wtedy cieszyłem) poleciało na niezłą odległość . Koledzy chwlili się że już dawno mają wytryski a ja do tej pory byłem załamany . Prawdziwe sprawdzenie nadzeszło na jednej ze szkolnych wycieczek gdy kumple stwierdzilei że musimy sobie porównać wilkości naszych penisów . Byłem załemany gdyz moja edukacja seksualna opierała się raczej o filmy " przyrodnicze " gdzie kazdy facet ma XXXL , wiec myslałem że mam strasznie małego . Rzeczywistośc okazał sie jednak łaskawa w porównaiu z kilkoma rówiesnikami w wieku 15 lat maiłem największego 17 cm . Teraz mam 24 lata i regulernie współzyję ( jak nie to wlę konia ) i 18 cm . I jetem zadowolony z swojego małego . Rzeczywistość weryfikuje kompleksy , w filmach kazdy ma wielkiego , tylko która dziewczyna lubi takie ?

Gość dziewczynaaaaaaaaa
moj chlopak jak najbardziej mnie satysfakcjonuje ale tak naprawde jedyny super sex w moim zyciu uprawialam z moim drewnianym pukaczem (tak nazywam kij od szczotki ktora w robocie wymaChuje;D)

Dziewczynaaaaaaaaa, już nie urośnie. Czternaście centymetrów to i tak jest nieźle...mam nadzieję.

Gość Anomin
Hehe chyba żese kupi maść to muorosnie:) nic niebedzie straconego:)

Gość JakoMuzykant20
hej !! nie podszywajcie się... a Ty, założycielko tematu !!! tak trudno założyć konto na cafe ?? to tylko kilka sekund...

Gość ChłopakxDDD
A JA MAM 13 LAT I MAM 14 15 CM TO JAK DOBRZE ?? CO O TYM SĄDZICIE ??

Gość jarek90
prop pocieszyles mnie :)) tym ze to tylko w filmach maja paly tak duze hehehe ja tez miezylem sobie z kolegami w wieku kolo 14 moze 15 lat ale zawsze bylem niski i maly mialem nie zbyt duzego mniejsze odemnie mieli tylko chlopaki z nadmiarem tluszczu hehe ale wloskow mialem najmniej teraz mam prawie 19 lat i maksymalnie dochodze do 17 cm zadowalam dziewczyne na poczatku przez pierwsze 10 minut jest ciezko bo za duzy a poznieu jak juz ją rozpale to gitara tylko te 17 cm mam to musze byc ostro podjarany a tak to ponad 16 mam hehe czasem jak ona juz sie tak napali to nawet jej 17 brakuje no tylko od tylu ja boli troszke jak caly wchodze nom i przez to zaczynam lapac kompleksy troszke ale poki co jest ok bo pochwowy orgazm ma hehe nom i po przez to zaczolem sie interesowac troszke powiekszaniem itp hehehe przez ten niedosyt bo osobiscie chcial bym miec 19 cm max a bez takiego podniecenia ze az wrze to ponad 18cm ijezeli chodzi problem zalozycielki tematu slyszalem rozne opinie ze rosnie nawet do 35 lat a najlepsi faceci w lozku sa jak maja kolo 30lat ja zrecznac i lepszy wzwod poprawilem sobie cwiczeniami miesnia guzicznego (chyba tak on sie nazywa) poszukaj w googlach i znajdziesz niech twoj facet pocwiczy odrazu nie bedzie efektow ale po kilku dniach moze tygodniach bedzie roznica nie poprawi sie dlugosc ani grubosc ale jakosc bedzie mogl sie bzykac dluzej i bedzie mu mocno stal a zeby zwikszyc rozmiary to kup mu pompke w kilka minut powiekszy sobie po minimum 2,5 cm w dlugosci a nawet do 7 i grbosc tez bedzie lepsza cm widzialem filmiki z takiego czegos sam osobiscie nie probowalem ale wydaje sie byc skuteczna ale to nei sa stale efekty to tylko na czas stosunku a tego przeciez wlasnie chcesz i to nie jest drogie ja sobie planuje w przyszlosci kupic inne maszynki ktore trzeba dlugo stosowac ale powiekszaja na stale i do 2 cm idzie powiekszyc a tyle wlasnie chce z tymi urzadzeniami musisz popatrzyc na interenecie :) jak masz dobre kontakty z facetem to z nim o tym pogadaj i zrobcie cos z tym :) jak go kochasz i on ciebie to razem dacie rade ze bedzie mial pale jak drag a co do przedmowcow co sie nasmiewaja niech wala konia sobie przed kompem :) prawiczki ktorzy maja kompleksy bo rzeczywiscie moja dziewczyna by nie miala radosci z 14 cm pisalem na zywiol hehe wiec sie nie rzucac o nie scislosci jak cos to pytac odpisze :)))

Gość jarek90
zapomnialem dodac przy malym penisie od tylu to dobra pozycja

Gość Geronimo 57
Hmmm,mialem taką kuzynkę dla ktorej liczyl się rozmiar teraz jest sama,mało i mało,wzieła se chłopa jak niedziwedzia i wzieła se chłopa jak niedziwiedzia, i po tygodniu zrobila z niego śledizia i po tygodniou zrobiła z niego śledzia,kup se czołg

Gość Geronimo 57
Trudno ma taką fizjonomię,i filozofię im większy tym lepszy.

Gość niepocieszony
Witam mam duzy problem w tym roku bede mial 21 lat mimo tego niemialem jeszcze mimowolnego wytrysku spermy i moj penis niezgrub do normalnych rozmiarow ma dlugosc ok 15 cm ale jest bardzo cieki gdy chce go zwalic trwa to niedluzej niz 3 minuty i wyleci z 3-4 kropelki przezroczysatej mazi gdybym chcial to dluzej robic to niedam rady bo odczuwam lekki bol a poza tym penis odrazu opada gdy niestoi ma dlugos ok 3-4 cm i niewiem czy to jest normalna zecz powiedzcie mi co mam zrobic moze musze sie zglosic po porade do lekarza ?? jak tak jakiego ?? poprostu jest to dalmnie bardzo wstydliwe niemam dziewczyny z przyczyn niezaleznych odemnie boje sie zblizyc do jakiejs dziewczyny bo jak by niedajborze mialo dojsc do stosunku to wszystko by sie okazalo i niewiem jaka mogla by byc reakcja z jej strony a jak pozniej by poszla i rozgadala wszystkim mogl bym sie narazic na drwiny wielu osob i niewiadomo jak to sie by moglo potoczyc prosze was o pomoc z gory dziekuje

Gość jarek90
moim zdaniem musisz sie zglosic do lekarza a mianowicie urologa z pewnoscia to nie jest normalne przy twoim wieku, moim zdaniem nie tak jest cos z twoimi jadrami ktore produjuja sperme

Gość hajpa
dziewczyny jak wam tak złe z penisami waszych chlopaków to przyjdzcie do mnie :P

Gość Eloman
Ja mam jak na razie 15 cm i caały czas rośnie.Inni mi mówia że kobiety wola większe.

Gość ChcącyNieMogący
Wtrącę się w ten temat...Mam 18 lat i mój penis ma 7cm.Też mam dziewczyne,też lubimy to robić i "też" nie zbyt jest zadowolona z sexu ale nie ma zamiaru mnie zostawić bo się kochamy.Dziewczyno nie liczy sie sex,faktycznie dobrze jest poruchać ale bawić sie możesz wibratorem ja osobiście sie nałogowo masturbuje bo nie zbyt przez wielkość mi sex wychodzi a moja dziewczyna nie chce być na górze ale ani przez chwile nie pomyślałem żeby sie rozstać z takiego powodu.CHwilami smuciłem sie ale nigdy nie chciałem jej zostawić.Reasumując nie powinnaś go zostawiać z powodu małego penisa bo nie to jest najważniejsze

Gość jarek90
o wlasnie taka postawa powinna byc :)) nie ma co sie martwic wszystko mozna obejsc w taki badz inny sposob

Gość djedwin
ja miałem w tamtym roku16 cm a wtym mam 18 i co i nadal rośnie nadal a mam 18 i pół roku .a jak kturejs lasce za malo to niech partnerowi nakładke załozy i bedzie spoko.

Gość Tka tak
To jest jeszcze inne rozwiazanie sa tabletki na porost ;d