Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaaaaaaaa

do ilu lat rosnie.....

Polecane posty

Gość pytający kobiety
jam mam 19 i mam dużo większego

Gość przeciętniak
Tak po prawdzie to ie mierzyłem sobie penisa już jakieś 8 lat a mam 23 lata ale mam coś około 15-17 cm niektórzy mówią że to mało ale z biegiem czasu nauczyłem się z tym żyć Nie ważne czy masz 13 czy 17 czy 20 ważne jest to jak to zostanie wykorzystane z czasem jak za czołem uprawiać sex z partnerkami nabierałem także i doświadczenia i teraz już wiem że moje 15 mi wystarczy bo w tej chwili jestem w stanie kochać się od 20 minut nawet do godziny nie dochodząc do erekcji a w tym przypadku mam tyle czasu na wprawienie dowolnej partnerki w takie podniecenie że dosłownie jest bombardowana silnymi i długimi orgazmami Nie wiem czy wiele z was słyszało o żeńskim wytrysku. poczytajcie to będziecie wiedzieli o co chodzi A żadna partnerka wam nie powie że jest niezaspokojona

Gość Nieważne :)
Penis meszczyzny rośnie do 25 roku zycia :) także nie mart się tym :)

Dziewczyno opamiętaj się! Skoro długość penisa jest dla Ciebie ważniejsza, to najwidoczniej nie jesteś warta tego chłopaka..On zapewne nie czuje się najlepiej z taką długością, ale TY powinnaś Go wspierać, a nie zastanawiać się nad zmianą partnera.. Żal mi Cię, bo gdybyś naprawdę Go kochała, to wspierałabyś Go, i nawet przez myśl by Ci nie przeszedł pomysł o zmianie chłopaka.. Skoro Cię nie zadowala, to zatrudnij się w domu publicznym, może wtedy będą Cię zadowalać, tak, jak tego oczekujesz.. a On znajdzie sobie dziewczynę, która na Niego zasługuje..!

Gość MATEMATYCZKA
tralala33452 ja bym proponowała obliczyć jeszcze pole całkowite ; P

Gość mlekopodnosem
mój chłopak ma 6 cm gdy jest podniecony, potrafi mnie bardzo mocno zadowolić tylko wtedy gdy stoję na głowie, a tak zwyczajnie tez nie jest źle. wyproboj pozycje na glowie pod sciana a nie bedziesz zalowac. pozdrawiam

Gość MATEMATYCZKA
mlekopodnosem masz rację , też próbowałam taką pozycję , jest sprawdzona. I szczerze czuje się niezmiernie usatysfakcjonowana no i oczywiście spełniona. Serdecznie polecam

Gość ciekawe zjawisko
zdarzylo mi sie dwukrotnie. Jestem namietna kobieta i mialam kilka goracych zwiazkow, gleboko zaangazowana bylam dwukrotnie z facetami, ktorych natura nie wyposazyla zbyt obficie. Pierwszy mial ponad 30 lat i penisa bardzo malego, ale grubego, jednak osiagalismy wielka rozkosz podczas wspolzycia, bo satysfakcja laczy sie z emocjonalnym zaangazowaniem. Po kilku tygodniach tego zwiazku zauwazylam zjawisko, ktore bardzo mnie zaskoczylo, bo nie slyszalam o czyms takim nigdy. Otoz penis mojego mezczyzny wydluzyl sie o ok. 10-15% i ten stan stal sie trwaly. Moze wielkie podniecenie, jakie bylo w naszym zwiazku, podzialalo tak na niego? Kilka lat pozniej kolejny mezczyzna mnie zaskoczyl- mial 26 lat, niesamowity intelekt i umiejetnosci seksualne, ale znow krotki i w dodatku nie za gruby penis. Podobnie jek poprzednio, laczyl nas bardzo gleboki, emocjonalny zwiazek, seks byl niesamowicie satysfakcjonujacy i znow zauwazylam to samo, co poprzednio- jego penis powiekszyl sie, i to zarowno na grubosc jak i dlugosc. Nie znalazlam nigdzie wytlumaczenia tego zjawiska. Podobno to niemozliwe, ale ja tego doswiadczylam, wiec panowie, nie zalamujcie sie, tylko zacznijcie pracowac nad soba, by emocjonalnie zaangazowac sie w udany zwiazek.

Nie wiem czy to ktoś już pisał bo nie chciało mi się wszystkiego czytać.. :P Uważasz, że orgazm pochwowy można tylko wtedy uzyskać kiedy mężczyzna ma bardzo długiego penisa??:O Przecież punkt G jest około 5cm od ujścia pochwy:O

Gość ta sexi
mój chłopak ma 16 lat a jego członek 20 cm...( jak stoi)

Gość moje zlote mysli
Hej z tego wzgledu ze mam 25lat i tez nurtowal mnei ten temat w mlodosci to moge powiedzec swoje zdanie ....:) nigdy nie powiekszajcie chlopaki kutasow sztucznei metodami z internetu bo i tka wam z wiekiem kutas jeszcze urosnie !!! z wiekiem moj penis rownomiernie rosl . ale ! skonczylem 25 lat minely jakeis 4 miesiace doslownie i stal size szok!patrze co jest a moj penis jakis gruby mysle nei mozliwe a mi poprostu zaczal rosnac jeszcze bardizej :D ! zrobil sie straszny grubas ! na posrodku penisa od gornej strony pojawila sie wzdloz zyla do samego zoledzią (zyla urosla i speczniala zeby lepszy byl przeplyw krwi i mogl w pelni stanac kutas wypelnic tkanki skoro stal sie wiekszy) moj kutas ma 17,4 i nadal rosnie w obwodize u podstawy 15cm a po srodku ? no wlasnie 16cm! te poltora centymetra uroslo mi w jakies wlasnie te 4-6 miesiecy! i wcale powem wam ze nie chce zeby jzu rosl . A czemu ? dziewczyny lubia w cipie grubasa jasne ale! robienie loda mzoe byc dla niej uciazliwe ...

Gość a co cie to
14 to troche mało ja w wieku 12 lat mialem więcej....

Gość house
piersi ci suko rosnal bo tyjesz nadwyrazniej;)

Gość mieciu xD
a wiec odp po swojemu mam 18 lat i mam 17 18 cm hehe mi wystarczy juz wiencej niepotrzeba chyba xD dlatego nechiał bym zeby rusł dalej myśle ze do 18 lat rośnie he he he ..:)

Gość toja1121
ja w wieku 20 lat mialem nicro ponad 14cm a teraz 23 lata prawie 17cm. Sam sie zastanawiam jak to mozliwe.

Gość Pompa
sluchaj slonko . Niech your boy kupi sobie pompke do powiekszania dick'a . na allegro chodzą po 25zl . A w evrywhere in SexShop buying ..

Gość miqusiek
powiem ci kolezanko tak przywiaz mu do penisa kija od miotly to bedziesz miala dlugiego :) ale jezeli kij bedzie za dlugi to rob razem z nim cwiczenia na powieszkanie penisa ktore polegaja na lepszym ukrwieniu czlonka i powiem tak ciesz sie ze on ma tyle co ma dzieki temu lepiej sie wam żyje tzn tak do 16-17 mugłby się poprawić ale jak będzie więcej to np podczas biegania mu może ze spodenek wypaść itp itd...

Gość pietnastolatek
Siema. Ja Mam 15 Lat I Moj Penis Jest Troszke Ponad 16 Cm

Gość Roccomm
Zauwazyłem wrost penisa gdzieś w wieku 12 lat miałem wcześniej bardzo małego gdzieś ok 12 cm i na dodatek bardzo cienkiego coś jak parówka , gdy wydał mi się wiekszy zmierzylem go i wyszło 14 cm . Później pojawiły się włoski i nadal rósł , pojawił się wytrysk na początku wodnidty i przeźroczsty z czasem stał się gesteszy i biały , w wieku 16 lat penis osiągnął 18 cm i tak już pozostało