Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

niby biore cilet i gumka ale

Polecane posty

Gość Anka***
Do ja pierdziele i innych: dziwię się wam. to, że dziewczyna jest przezorna i zabezpiecza się na kilka sposobów, to ma byc powód nagonki przez dziewczyny, którym facet wmówił, że jak się w nich nie spuści, to będzie miał depresję?????? Żadna metoda, nawet tabletki nie daje 100% pewności i nie można liczyć tylko na tabletki. To wy raczej pomyślcie nad soba i waszymi związkami - wy się trujecie, a on co? Musi się spuścić, bo jak się w was nie spuści to będzie nieszczęśliwy, biedaczek. Ja pierdziele: powiedz mu, ze od dziś juz się spuszczał w tobie nie będzie, licz się z tym że cię zostawi, poszuka sobie takiej, co mu da. Dziewczyny, jak potem można mieć pretensje do facetów, że kobiet nie szanują, jeżeli kobiety same dla siebie nie mają za grosz szacunku?

Gość ja pierdziele...
oj ja biedna nieszczesliwa... Po pierwsze kochana naucz sie czytac ze zrozumieniem. Nie bede Ci sie tlumaczyla bo nie mysla jak gowniara,ktora sie martwi ze jak nie pojdzie z facetem do lozka to on ja zostawi. Nie rozumiesz o czym mowa wiec mnie nie osadzaj,inne zrozumialy. Inna sprawa jest to ze kocham sie dla wlasnej przyjemnosci i to ze sie spuszcza we mnie tez jestdla mnie przyjemnoscia. Nie jestem nastolatka wiec mi nie tlumacz jak mam postepowac. Najpierw(tak jak mowie)naucz sie czytac ze zrozumieniem;)

Gość hmhm
Żadna nagonka na atorkę topiku :) A co do reszty.. chodzi głównie o to, że kochając się ze swoim mężczyzną te mniej niz 100% pewnosci jest wkalkulowane w cała przyjemnosc bycia razem :) Kocham go i kocham sie z nim, wiec ewentualne malenstwo, które wtrafi sie w te 0,04 % szansy to bedzie raczej cud a nie wpadka :) I nie ma to nic wspolnego z tym czy do konca, czy nie do konca, z gumka czy bez. To raczej traktowanie seksu jak pewnej naturalnej szczególnej więzi miedzy dwojgiem ludzi, którzy nie boją sie panicznie swojego dziecka :) Ktos kto tak bardzo bardzo obawia sie ciązy jest dla mnie albo za młody na seks, albo zwiazany nie z tą osobą co trzeba

Gość Nastolatka 19
Mam pewien problem: chcialabym niedlugo rozpoczac wspolzycie ze swoim chlopakiem, zalezy mi bardzo na nim i sa takie chcile ze pragne go:) Tylko mam problem, panicznie boje sie ciąży! :/ mam 19 lat dopiero. Wiem ze glupio mysle ale nawet jakbym brala tabletki i gumkę to i tak balabym sie:( co mam robic? Moim zdaniem mam tak przez ojca ( tą FOBIĘ ) bo gadal ze seks jest zły, ze jak zajdę w ciaze to mnie wyrzuci z domu itp i czasem jak byly sytuacje do zblizenia to przypominaja mi sie slowa ojca i wzrok jego:/ Moja mama mowi ze same gumki ( ona tylko to uzywala i bylo ok;) ), ze mi wystarczylyby narazie poki regulanie nie bede kochala sie hmm co robic? Ehhh martwie sie:(:( Doradźcie cos?? Błagam...

Gość gumki i tabletki
razem dają 100% pewności, więc spokojnie możesz na tym poprzestac i w ciąże nie zajdziesz, wiekszość kobiet stosuje tylko jedno z tych dwóch i w ciążę nie zachodza a co dopiero przy dwóch takich mocnych srodkach więc spokojnie