Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owsianka

ile kosztuje test owulacyjny

Polecane posty

Gość justalala
ok 80 zł

Gość cccccc
a co to takiego?

no nie dołujcie mnie nie wierze ze sa tak drogie nie ma czegos tańszego przeciez sa rózne chyba firmy takich testów do ccccccc to taki test za pomoca którego sprawdza sie czy jajeczko juz pekło czyli patrzysz kiedy jest dzien najbardiej płodny lub mniej płodny gdy jajeczko dopiero zbliża sie do pękniecia

Gość Iza..
Rzetelna informacje najlepiej poda Ci pani w aptece.Jednak wiem z pewnych żródeł że najtansze to okolo 30 zł, srednia cena to okolo 50 zł, są takze takie za okolo 90.Ja korzystalam z tych za 50 czy 60 zł.W opakowaniu bylo o ile dobrze pamietam okolo 7 sztuk. Powodzenia

Gość Tusiek24
Na allegro są po 2 zł - 5 zł za sztukę. Ja używałam polecam, działają, ale kupuj od tej ewy analityk, bo ona ma swoje forum i jest pewniejsza niż inni :) W aptece za taki sam zapłacisz kupe kasy, a po co?? Mi pomogły zajść w ciążę :)

Gość Iza..
Nie mialam pojęcia, że te testy moga byc takie tanie. Ja kupowalam w aptece, pani podala mi minimalną sumę za 1 opakowanie i pamietalma ze to wlasnie okolo 30 zł. Swoja droga obawialabym sie stosowac te z allegro,moze niepotrzebnie,ale jednak wole pewne zrodlo. Mimo wszystko, skoro piszesz, ze Ty probowalas i pomoglo, to mysle ze warto sprobowac tych z allegro:)

Nie jest to wysoki koszt. Najważniejsze są efekty - szybkie zajście w upragnioną i wyczekaną ciążę. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.