Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martisha**

ŻYCIE MI SIE ZAWALIŁO ....

Polecane posty

Gość Martisha**

dzis dostalam skierowanie na tomografie mozgu... czuje ze smierc zaglada mi w oczy

Gość Martisha**
mialam tyle planow, marzen, rozpoczete studia, kurs prawa jazdy, wszystko teraz jest niewazne

Gość co ci się śniło
a czy to już znaczy że masz raka?

skierowanie to nie jeszcze wyrok śmierci głowa do góry:D

Gość Martisha**
non sto placze, nie potrafie sie uspokoic, pytam sie samej siebie "dlaczego ja?" juz zaczynalam wychodzic na prosta a tu nagle to...

Gość ale to jeszzce nic nie znaczy
tez mialam i siostra miala rezonans magnetyczny 2 razy i nic nie wykazalo, to tylko tak strasznie wyglada bo TOMOGRAF, a to badanie jak i ekg, ktore moze cos wykazac a wcale nie musi :)

Gość Martisha**
glowa boli mnie juz piaty dzien, boli coraz movniej, do tego dochodzi dretwienie konczyn:(

Gość Martisha**
nie mam znikad pomocy, pociechy siedze i wyje

Ale jaki to się stało że dostałaś skierowanie, masz jakieś objawy? Ja kiedyś leżałam na neurologii, miałam tomog., rezonans i inne badania i okazało się że to nic poważnego. Także od razu się nie dołuj Ja miałam drętwienie lewej części ciała, sztywnośc karku ból lewejczęści głowy bardzo częsty i silny i żyje :-)

Gość Martisha**
sory ze pisze, ale nawet nie mam z kimporozmawiac i musze sie wyzalic

Gość Martisha**
bol glowy pojawil sie znienacka, poczatakowo sadzilam ze to z powodu pogody, lecz bol sie nasilal, nie przestawal

Gość ale to jeszzce nic nie znaczy
wiesz, to moze byc jakis uraz kregu i wystarczy wizyta u kregarza. moja kuzynke bolala non stop glowa, kark, dretwialy konczyny bo byl jakis uraz i trzeba bylo 'naprostowac' i po krzyku, a tez myslala, ze to bog wie co :)

Gość ewqa2
Ciesz sie,ze dostalas skierowanie na rezonans, niejedna osoba nie moze sie o to doprosic lekarza. Lepiej wykluczyc powazne choroby, skierowanie to jeszcze nie wyrok. Mam kolezanke,ktora ma teczki badan,kilka rezonansow i potworny bol glowy non-stop. Wszystkie badania sa bez zarzutu,lekarze nie moga znalezc przyczyny. Nie martw sie na zapas.

EEE to nieprzesadzaj, to o niczym nie swiadczy że od 5 dni cie głowa boli, mnie bolała od jakichś 5 lat i do tego miałam zachwiania równowagi, a okazało się że to bóle naczyniopochodne czy jakośc tak, jednym słowem nie panikuj. Lekarz musi skierować na badanie bo nie wie skąd te bóle, to wszystko.

jezeli cie to pocieszy to mnie tez b.bolala glowa nie ustepowal bol 11dni.tez zrobilam tomografie-jest ok.chodzilam do okulisty,neurologa,laryngologa,i innych.okazala sie -nerwica.tabletki na uspokojenie plus terapia pomogly.a juz wmowilam sobie tetniaki.

Gość majaa
hej! jakieś pare lat temu miałam to samo strasznie bolała mnie głowa szczególnie po jednej stronie...budziłam sie w nocy z płaczem..z bólu i załamania...dostałam skierowanie na tomografie...wszystko przekreśliłam...nic już nie ma sensu to na pewno rak,...jeszcze wymacałam sobie na głowie jakieś uwypuklenie...100% rak..-tak sobie wbijałam do głowy..poszłam na badanie... po nim miałam czekać 5 min na wynik, wszystko stanęło mi przed oczami całe życie!!kiedy pan doktor mnie zawołał myślałam że padne...usiadłam on mówi>a co tak główka boli chyba z uczenia sie!! tu nic nie wykryto wszystko ok!!! wybiegłam i tak sie cieszyłam OD TAMTEJ PORY ŻADNEGO BÓLU!!!bardzo Cię proszę przestań się negatywnie nastawiać bo to tylko pograsza Twój stan..pamiętaj że całym ciałem kieruje mózg...i tak to działa na Ciebie że Cie boli...miałam to samo..to wiem,nie załamuj się postaraj się myśleć pozytywnie!!!TRZYMAM KCIUKI będzie dobrze musisz tak myśleć!!

Gość Martisha**
tez sie łudze ze to nerwica lecze sie na nia juz 5 lat:O ostatnio mialam rozne problemy, malo spalam i jadlam, moze to temu?

Gość Martisha**
dziekuje Wam kochane za pocieszenie, to dla mnie wiele znaczy Wy obce osoby jestescie mi takie bliskie, a moj chlopak gdy mu napisalam o wizycie u lekarza i skierowaniu nawet sie nie odezwal:(

Gość majaa
Nic się nie martw po badaniu kiedy już rozwiejesz wątpliwości nabierzesz sił...główka do góry!!!:)))trzymaj się dzielnie pozdrawiam:)

Gość wiiiki
to nie musi być coś poważnego! silny ból głowy to może być migrena

Gość wiiiki
moja koleżanka od paru lat się męczy z bólem i wszystkie możliwe badania robiła i wszystko ok, stwierdzili że cierpi na migrene

Straszna z ciebie histeryczka, autorko. Czy lekarz powiedział coś, co cię aż tak zaniepokoiło? Lekarze wypisują skierowania na badania na wyrost, żeby wykluczyć najgorsze, a nie dlatego, że to najgorsze podejrzewają. Samo skierowanie NIC nie znaczy.

Gość Martisha**
nigdy w zyciu nie zazywalam tabletek anty jestem panikara to fakt, ale w takich chwilach rozne mysli przychodza do glowy:O

Nie martw sie ja dwa lata temu trafilam na neurologie z zawrotami glowy tak silnymi ze nie moglam stac na nogach,a bole glowy mam od kilku lat.Tez wpadlam w straszna histerie moja coreczka miala wtedy 10 miesiecy siedzialam i plakalam w tym szpitalu wmawialam sobie gozy mozgu itp.Nie wiedzialam co mi jest i dlatego rozumiem Cie doskonale taki juz mamy charakter.Wiesz mi twoje objawy nie swiadcza o niczym powaznym i nie wpedzaj sie w depresje bo na pewno to nic powaznego u mnie tez nic nie wyszlo.Uzbroj sie w cierpliwosc ,zobaczysz zrobisz badanie i bedzie dobrze bedziesz spokojniejsza bo na pewno nic Ci nie wyjdzie.Pozdrawiam i zycze zdrowka ,mysl pozytywnie!

Gość mmmmmmmmmmmmmm
Jeśli drętwięją Ci kończyny to ból może iść od kręgosłupa szyjnego. Miałaś prześwietlony kręgosłup szyjny?

Moja siostra też trafiła do szpitala z zawrotami głowy, non stop ją bolała głowa, do tego mdlała co chwile w każdej pozycji, szumiało jej w uszach. dreszcze itp ,a badania dobre, miała tomograf też nic nie wykazało, do tej pory niewiemy co jej było, lekarze sami nie umielin tego określić :O Nie martw się 🌼

Gość Martisha**
dziekuje Wam! nie nie mialam, na razie komputer ktory robi tomografie jes zepsuty, moze do czwartku go naprawia...

Gość ja tez sie boje
bo mam przewelekla anemie, powiekszona sledzione, powiekszone wezly chlonne od paru miesiecy i ostatnio pojawily mi sie bez przyczyny siniaki na nogach. wszystko to jest objawami BIALACZKI.

Gość to jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
D o ja tez sie boje A co na to lekarz?

Gość Martisha**
oby to byla nerwica! jejku jak bardzo bym chciala, zeby to z nerwow bylo:O