Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martisha**

ŻYCIE MI SIE ZAWALIŁO ....

Polecane posty

Gość Martisha**
kurcze teraz gorzej widze na oczy:O

Gość maargoot
nie martw sie wszystko bedzie dobrze po prostu teraz robi sie rutynowo pewne badania ja ostatnio martwilam sie o moja siostre bo tez wykryli jej cos w dnie oka i musiala jechac az do katowic zeby to sprawdzic wszystko jest ok u ciebie tez bedzie zobaczysz jak dostaniesz wynik to napisz do mnie adb3@poczta.fm trzymam kciuki bede sie modlic za ciebie

Martisha- spokojnie nie panikuj, wszysko będzie dobrze..Jeśli może to być w ogóle pocieszeniem to napiszę,że mój mąż miał milon róznych badań - tomografię, angigrafę, rezonansy itp. skończyło się operacją tętniaka mózgu..wszysko wyglądało tragicznie,ale skończyło się 10 lat temu pozytywnie, operacja uratowała mu zycie!! Mam nadzieję,ze twoja diagnostyka nie będzie tak złożona i nic cię nie spotka złego. W każdym bądź razie, lekarze i badnia są po to aby nam pomagać, aby nam się zyło lepiej i zdrowiej.I wiem,ze w twoim przypadku też tak będzie.Pozdrawiam :)

Gość ewqa2
Do Anulki Mam pytanie, ktore z wymienionych przez Ciebie badan wykazalo tetniaka?

Gość Martisha**
Maargot napisze:) Anulka dziekuje! Jutro jade do lekarza zapytac czy naprawili komputer na ktorym wykonuje sie te badania to spadlo na mnie jak grom z jasnego nieba, zalamalam sie, dobila mnie reakcja bliskich, nie mam w nikim oparcia, ta swiadomosc dobija mnie jeszcze bardziej, chyba nawet nie mam dla kogo zyc...

Gość Martisha**
dzis fartem udalo mi sie zrobic tomografie, na szczescie NIC nie wykazalo, zadnych zmian chorobowych!:) ale glowa boli mnie nadal...

Gość golden ross
wiesz z przerażenia wmawiasz sobie wszystkie choroby zrób prześwietlenie kręgosłupa, może masz ucisk na nerw jakiś albo wymęczony organizm, nie stresuj się ja mam nerwice i wszystko momentami mi nawala mam zawały i duszenia ale staram się żyć, nie daj się zwariować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i widzisz nic Ci nie wyszlo,a glowa moze Cię boli ze stresu przeciez tak sie denerwowalas tym badaniem to calkiem normalne.Moze sobie zrob morfologie i poziom magnezu lub zelaza ja wlasnie jak mam niski poziom zelaza mam bole i zawroty glowy.Pozdrawiam!Duzo zdrowka zycze!