Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loudrs

Jaki SYROP na kaszel dla 9-cio miesiecznego bobasa.

Polecane posty

Gość loudrs

Macie moze jakis sprawdzony? Najlepiej chyba o dzialaniu jednoczesnie wykrztusnym i przeciwkaszlowym.

tez mam 9-miesiecznego bobasa, ktory wlasnie jest chory ilekarz przepisał mu przez pierwsze 4 dni Sinecod w kropelkach 3 razy dziennie po 10 kropelek i na noc 2 ml Clemastinum a od 5 dnia 3 razy dziennie Rubital po 3 ml ale najlepiej jak lekarz przebada twojego maluszka bo moze kaszel spowodowany jest przez zapalenie oskrzeli lub nie daj Boże zapalenie płuc

ja od podaje kubie drosetux na kaszel i psikam mu do gardla tantum verde. drosetux dostaje od malenkosci ale nie wiem jak to jest z tantum verde

Chyba najbezpieczniejszy będzie drosetux bo homeopatyczny a co do sinecodu to jest to syrop i kropelki na zatrzymanie kaszlu.Tantum Verde lekarz pozwolił mi dawać dopiero dziecku ja skończy przynajmniej 3 lata.Najleprza chyba będzie wizyta u lekarza.

Gość nie pytaj na forum
mysle że lekarz ci powie co i jak... dzieciaka trzeba osłuchac!

Gość loudrs
Dziekuje wszystkim za odpowiedz.Na 10.30 jestesmy umowieni do lekarza.

jak moj mial kaszel to tez dostalismy tantum verde (plus to ze nie ma problemu z podaniem go dziecku, bo jest w formie sprayu) i jeszcze syrop prawoślazowy

Ja w takich przypadkach używam domowych sposobów - syrop z cebuli. Korzystam z książki, która mówi o leczeniu domowymi sposobami. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.