Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLSKA SKOMPROMITOWANA

KONIEC IV RP --- spieprzać dziady !!!!!

Polecane posty

Gość Wykopać wszystkie 3 kaczory

Gość Janske
Dlatego ja w tym kraju nie mieszkam.

Gość odkąd rządzą kaczory
nie jestem.... bo te ich afery to pic na wodę.... śledziłam to do upadku rzadu Marcinkiemicza.... codziennie TVN 24 i nowa afera.... konferencja za konferencją.... stres czy giełda zareaguje czy nie.... bo troszkę handluje.... i nic... gospodarka ma tych dupków w dupie ;) więc wywaliłam TV, zrezygnowałam z kablówki.... i moje inwestycje mają się nadzwyczaj dobrze.... a ja mam więcej spokoju.... ale jak trzeba to na ulicę mogę wyjśc.... tylko mówicie kiedy i gdzie.... bo dla mnie to też paranoja co oni wyprawiają....

Gość Kurrrrrrrrrrrrr
Mam tylko nadzieję, ze ludzie się ogarną i że w końcu zaczną się jakieś normalne sprawy- gospodarka, sprawy międzynarodowe, wykorzystanie funduszy inijnych a nie sztuczne kreowanie wrogów i pieprzenie o teczkach i o tym, kto nie jest autorytetem:o I kto to mówi???? Giertyszek i półmetrowa Kaczka:o A co oni takiego zrobili?????

Gość Kurrrrrrrrrrrrr
7 października od pomnika Piłsudskiego do Starego Miasta. Zaczyna się o 12:) Warszawa. To marsz organizowany przez PO, który ma na celu pokazac władzy, że ludzie chcą rozwiązania tego sejmu.

Gość szkoda ze wiekszosc ludzi
nie widzi wiekszych przekretow.... zwalnianie ludzi ze spolek skarbu panstwa lub agencji rzadowych tylko dlatego ze trzeba zrobic miejsce dla SWOICH....

Gość Kurrrrrrrrrrrrr
Akurat to wszyscy widzą, ale niestety nie ma na to jasnych dowodó, które można przedstawić społeczeństwu i prokuraturze:o Gdyby były na pewno KAŻDY by sie przejął i na pewno skończyłoby się to marnie. Tak samo należy piętnować każdą aferę. Ale nie chodzi tylko o0 to kupczenie. Chodzi o podwójne samochody, o podwójna moralność, o sprzedawanie stanowisk idiotom (Giertyszek, Leper, jakieś pociotki LPRu), bez kwalifikacji, o to, że nawet nikt nie chce zachowac pozorów!!!! O to, że na posiedzeniach sejmu nie ma w ogóle żadnych ludzi!!!! Tam siedzie z 5 osób, bo ich to gówno obchodzi! Przylatuja tylko służbowymi samochodami na głosowania a stołki:o A przede wszystkim o pouczanie wszystkich, ustalanie norm moralnych, o kompromitowanie społeczeństwa, religiii, o robienie z Polski zaścianku:o

Gość odkąd rządzą kaczory
no mnie z tymi spółkami to dosłownie krew zalewa.... mam analizy rozwoju, prognozy.... i po takiej zmianie..... mogę je sobie co najwyżyej w d*** wsadzić.... i wszystko trzeba zaczynać od początku....

Gość tez mi nowosc
to było do przewidzenia, ze kaczory wszystko zrąbią

Gość POLSKA SKOMPROMITOWANA