Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozporek potworek

większość ludzi studiujących naucznie wczesnoszkolne to półgłówki

Polecane posty

Gość rozporek potworek

ledwo zdali maturę, na studia normalne i porządne ciężko się dostać, więc lezą takie ułomki na nauczanie, a potem pieniędzy chcą, paskudne matoły, a właściwie matolice, bo normalny facet na coś takiego nie pójdzie.

Gość brutalny osąd
ale rzeczywiście na nauczaniu wczesnoszkolnym nie spotkałam erudytów.

Gość Zyga III waza
Znam pare lasek, które tam się kształcą, nawet z dwiema byłem, intelekt na poziomie stułbi morskiej.....jak one będą uczyć dzieci ???

Gość krysia modnisia
z mojej klasy poszły na nauczanie takie właśnie osóbki, ledwo co przechodzące z klasy do klasy, głombice, kretynki, wstyd!

Gość AvatarekPISman
ha ha w wsiądz do takich w przedziale w pociągu. Odrazu widać że to "nauczanie początkowe" tylko która japę otworzy...

Gość krysia modnisia
zauważcie, że nikt się nie wpisuje z obrońców

Gość a w czymże
a ja jestem na pedagogice właśnie, ale wczesnoszkolnego nauczania na pewno nie wybiorę :P jak już, to pedagogike resocjalizacyjną albo opiekuńczo- wychowawczą. Czy uważacie, że też jestem głupia? jeśli tak, to na jakiej podstawie? :)

Gość rozporek potworek
bo teraz nauczają hahaahahha

Gość brutalny osąd
chyba niezbyt mądra, skoro nie rozumiesz, że tu mowa o tych, którzy ten kierunek studiują.

Gość rozporek potworek
myślę, że pedagogika to trochę różnica, po pierwsze trudniej się dostać...więc selekcja następuje juz na początku, choc nie przeczę, że zdarzają sie takie wyjątki, które jakims cudem przejda. nie twierdzę, że na takiej pedagogice trzeba sie wysilać umysłowo, ale jest mnóstwo takich studiów, ja jestem po zarządzaniu, trudno się dostać, ale potem bajka:-D

Gość a w czymże
hmm... kierunek to pedagogika a nauczanie wczesnoszkolne to specjalizacja 🖐️ :D

Gość E-katarzyna
czy ten, kto zaklada podobne tematy to wszystko ma poukladane w glowie?

Gość rozporek potworek
aha porównując mówię tu o dostaniu sie na studia, bo nie oszukujmy sie, poziom na pedagogice i nauczaniu jest podobny.....

Gość JJJJJAAAAAA
uwazam ze do sprzatania w londynie wystarcza im takie studia

Gość rozporek potworek
no nie wymądrzałbym się tak, zalezy gdzie, u mnie w mieście jest uczelnia, na której mozna zdobyć licencjat i nie jest to pedagogika, a nauczanie wczesnoszkolne

Gość zdziwionaaaaaaaaaaaaaaa
kochani naprawde tak myślicie????hmmmm................. ja skończyłam dzienną polonistykę we Wrocławiu i robie teraz 2 podyplomówki (za rok zaczynam studia doktoranckie) i zastanawiałam się nad zrobieniem własnie nauczania wczesnoszkolnego...hmmmmm w szkole nie chcę uczyć, ale tak na wszelki wypadek, ale w gre wchodzą tylko małe dzieci...boję się pracy w gimnazjum czy liceum........... a głupia to chyba raczej nie jestem....hmmmmmmmmmmmmm pozdrawiam

Gość m and h
czyzby zostawila Cie przedstawicielka tego kierunku ze zainicjowales taki topic?? nie rozumiem jaki w ogole jest sens tej dyskusji?? jesli nie studiujesz tego kierunku to nie masz prawa wypowiadac sie na temat trudnosci tych studiow bo nie masz o tym zielonego pojecia. a slow obrony nie widac bo to bardzo mizerna prowokacja i po prostu szkoda na to czasu, bo sa wazniejsze rzeczy niz przekonywanie kogos takiego jak Ty ze sie nie jest wielbladem. Wlasnie kolego dales przyklad jacy ludzie studiuja zarzadzanie.

Gość rozporek potworek
zdziwionaaaaa jak sama napisalaś, jestes juz po polonistyce, więc reprezenyujesz już poziom o wiele wyższy niz ososba, która idzie tylko na nauczanie wcz.

Gość rozporek potworek
haahahaaha do m lub h, no sorry, ja przynajmniej potrafię się przyznac, że moje studia nie były najcięższe na świecie. nie rozśmieszaj mnie i nie mów, że nie mam do czegoś prawa, to że nie przeżylem hitlerzymu nie oznacza, że nie moge się na ten temat wypowiadać, takie jest moje zdanie, a stwierdzenie, że zostawiła mnie jakaś laska z wczesnoszkolnego, więc się mszczę, jest żalosne boże kobieto na jakim poziomie jest Twoje rozumowanie ????. nie wiem jaki zawód reprezentujesz, ale jeśli to ma coś wspólnego z nauczaniem, pedagogiką itp. to zadziwa mnie, że nie wiesz iż przed :"że" stawia sie przecinek;-)

Gość JJJJJAAAAAA
podyplomowki, dwa kierunki o iczym nie swiadcza

Gość apodyktycznie
rozporek jak już tak się czepiamy, to Ty nie wiesz, że nowe zdanie zaczynamy z dużej litery :P

Gość Zgadzam sie z autorka
Mialam "przyjemnosc" obcowac z takimi paniusiami. Ich poziom, switopoglad i wiedza tzw. ogolna jest zatrwazajaco niska. Ale ktos przeciez musi dzieci uczyc .

Gość brutalny osąd
skoro nie chcesz uczyć w szkole, to po co chcesz kształcić się w tym kierunku?

Gość m and h
do rozporek... do tego, ze nie uzywam polskich znakow tez sie przyczepisz?? daj sobie spokoj czlowieku, bo wypominanie komus bledow interpunkcyjnych swiadczy o tym ze nie masz mocnych argumentow. wiadomo ze na kazdym kierunku trafiaja rozne osobowosci, ale po co zaraz zakladac taki temat?? no i wybacz, ale Twoja wypowiedz traci troche urazona meska duma.

Gość rozporek potworek
moja droga użyłem tylko argumentów na Twoim poziomie, sama zaczęłaś:-D Poza tym jeśli ktoś chce mi wytykac błedy to nie obrażam sie, bo za plonistę się nie uważam. Tak moja męska duma jest strasznie urażona hahahahaha, oj bawią mnie takie teksty. czekam tylko az ktoś napisze, że jestem niespełnionym w miłości, brzydkim, zakompleksionym gościem, który swoej frustracje wyładowuje na biednych, bogu ducha winnych kobietach:-D

Gość słodka su
Do m and h------> ale z Ciebie głupia laska, nie masz czym się szczycić, że koleś po zarządzaniu pisze lepiej od Ciebie....a Twoje głupie argumenty o porzuceniu przez dziewczynę i zemście ośmieszają Cię i dyskredytują w moich oczach ostatecznie! Oszczędź sobie już wstydu i nie wypowiadaj się:-) pozdrawiam i polecam dalszą edukację!:-D

Gość Grzesiu ze wsi
Sodka su co racja to racja, głupia małpa, pewnie ktoś ją rzucił i msci się na całym męskim gatunku hahahhahahah:-D

Gość kim Ty jesteś by oceniać mnie
słodka... możesz mi uprzejmie wskazać, w którym miejscu m and h zrobiła błąd?

Gość MAŁGOCHA_
WIEKSZOŚĆ NAUCZYCIELI W POLSCE TO PÓŁGŁÓWKI. WNIOSKUJĘ Z WYWIADÓWEK I OPOWIEŚCI MOICH DZIECI. RĘCE OPADAJĄ.