Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kórdee

NOWE WYBORY - glosujcie na nowe partie, kazdy z obecnyhc byl i co? czas na NOWE

Polecane posty

Gość rain killer
wyjedzie do niemiec jak ma papierki o pochodzemiu a jak nie to UK może belgia świat czasem jest duży a czasem mały ;)

Gość polak..
masz firme i ledwo ciagniesz, oki wylicz mi tutaj i teraz: ile płacisz składek zusowkskich ile płacisz podatku dochodowego ile płacisz podatku VAT w towarach (chodzi o wydatki firmowe jak i te prywatne) ile płacisz akcyzy w towarach, które kupujesz wylicz mi to i podaj, czekam

Gość polak..
chodzi mi o miesieczne wydatki, ile bulisz na podatki w miesiącu

Gość rain killer
uczyć się kiedy można i czego można nigdy nie wiadomo co sie przyda. a co do korwina to on już kiedyś był w sejmie i co zrobił? NULL i całe szczęście bo jego pomysły może i wydają sie dobre ale są utopijne a wszystko co takie jest jest też zgoła nierealne.

Gość polak..
dolicz jeszcze wszystkie inne obowiązkowe ubezpieczenia

Gość polak..
Korwin co zrobił w sejmie?? a ile on miał głosów jak w tym sejmie był?? jakie mial mozliwości?? a jak skończyła się jego sejmowa kariera? w 1993 roku zgłaszał projekt ustawy lustracyjnej (sprawa lustracji nie jest załatwiona do dzisiaj podczas gdy np. w Czechach z lustracją uporano się 11 czy 12 lat temu) to go czerwone ścierwo w składzie TUSK,ROKITA,WAŁĘSA,PAWLAK,MOCZULSKI,MAZOWIECKI,WACHOWICZ, udupiło na 'nocnej zmianie' razem z całym rządem Olszewskiego, bo się bali zaprowadzenia nowych porządków, i tyle mógł zrobić, więc przestańcie sie cżłowieka czepiać jak nawet historii porządnie nie znacie :o

Gość polak..
hehe, wiesz, jak ty nie placisz podatkow i masz zmniejszony zus, to moze po prostu sie nie nadajesz do prowadzenia wlasnego biznesu :p a jak cie razi brak rozwoju, to wlasnie te twoim zdaniem utopijne rozwiazania moga ten rozwoj zagwarantowac

Gość rain killer
no ja wiem że jest trudno uczyć sie bez kasy kursy są drogie choćby głupie prawko 2 tys :/ no ale trzeba kombinować a co do korwina to weś skończ bo jak on by doszedł do władzy to by nas do reszty ośmieszył w europi ee co ja pisze na świecie do polski wruciłaby kara śmierci rynki finansowe by poleciały na łeb na szyje.

Gość polak..
jak masz za małe dochody, to znaczy że kiepsko sobie radzisz, zwlaszcza ze skladki zus masz male, 280 zł, ale w tym masz jeszcze 150 zł składki zdrowotnej którą sobie odliczysz od podatku, jak nie teraz to w rocznym pit, wiec tak naprawde z kieszeni wykladasz niecałe 100 zł, a ty jeszcze narzekasz, no sory :o

Gość korwin chce zostawic pobor
to juz go nie lubie

Władze lokalne muszą mieć zagwarantowane wpływy z podatków lub prawo nakładania własnych. czytam jego strone i oczy mi na wierzch wychodza, co za bzduy. ma prawo narzekac, bo nie wiecie jak to jest, sami na posadkach nie maja pojecia jak ciezko jest wystartowac. Skoro ma niski zus to znaczy, ze teraz otworzyl firme. A rozkrecic cos samemu w tym kraju to jest kosmiczne przedsiewziecie, wiem, bo brat rozkrecal. Ludzie pracujacy na kogos nie maja o tym pojecia i tyle, wiec ma prawo narzekac.

Gość polak..
co za bzdura, właśnie Korwin jest za stworzeniem armi zawodowej!!!

Nie powinno się czynić wyjątków od poboru - jeśli jednak wojsko pragnęłoby ograniczyć liczbę rekrutów, powinno to uczynić w oparciu o kryteria ekonomiczne.

no to juz widze jaki kretacz, na dwoch stronach pisze co innego :D oto wasz idol janusz :) jak bedzie mu pasowalo to taka strone pokaze i to powie :P

Gość polak..
do 'o ja cie pierdole' przed chwila pisales cos innego, ze masz maly dochod "tutaj moja firma jest blokowana z zasady i nie moge w nic zainwestowac, bo mam za malo obrotu, za malo dochod" teraz piszesz ze obrot masz duzy, haha :o wez sie juz nie kompromituj wiecej :o

Gość polak..
sory, ale od dawna opowiadal sie za armią zawodową, nie wiem skąd info na tamtej stronie, tyle ze tam nie pisze o takim poborze jak jest teraz, tylko o krotkich szkoleniach, to nie to samo

Gość Non stop na niego głosowałem
, ale przestałem,bo chłop zaczął pierd...ć bzdury;widać że nigdy nic nie wyprodukował i sprzedał ! :o

Gość kórdee
polak, coś ty miał wspólnego z rozwojem działalnosci gospodarczej? Widzę, że tylko może wspólne topiki na kafeterii, realia są inne niżtwoje kolorowe myśli :O ale jak on wierzy w Janusza Korwina Mikke to i nie chce mu się wierzyć jak ciężko jednoosobówki mają w biznesie mimo obrotu :O

Gość Nie ma się co kłócić
i tak za 10 lat wszyscy będziemy pracować w zachodnich firmach ,hipermarketach i naszych sklepach z chińskimi produktami za 4 i 2 zł.! :(

Gość polak..
raz mówisz, że masz duże obroty tylko mały dochód a raz mówisz, że masz małe obroty i mały dochód :o wiec sie zdecyduj na ktoras wersje, bo jak masz obroty duze to dochod predzej czy pozniej sie pojawi, o ile skonczysz narzekac i wezniesz sie uczciwe za robote!! :o tak się składa, że sam mam firmę, znam się na tym bardzo dobrze i jakoś funkcjonuję bez kredytów, ale widocznie ty nie umiesz sobie inaczej poradzic, wiec sie nie nadajesz do biznesu i tyle fakt, ze z kredytem moznaby poradzic sobie szybciej, ale to nie jedyne wyjscie, tylko trzeba miec łeb na karku a nie wiecznie narzekac i biadolic na wszystko itp.