Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pisówka

Głosowałam na PIS -przepraszam was Polacy

Polecane posty

Gość pisówka

Prosze o rozgrzeszenie i zadanie mi pokuty Prosze o łagodny wymiar kary Ale chyba nie tylko ja Kto jeszcze sie przyzna i przeprosi?

Gość pisówka
no tylko ja głosowałam na pis???????

Gość mohery glosowały
a one tu nie siedza na forum:-p

Gość Hej Gerwazy Daj gwintowke.
Niechaj strace te makowke! :D

Gość głosowałam na pis
i niczego sie nie wstydze, opozycja się kompromituje, sięgają po najgorsze metody byle tylko dorwać sie do władzy. Dopiero co Tusk krzyczał o rządzie z twarzą andrzeja Leppera, a całkiem niedawno robił sobie prywatne spotkania z tym warchołem i podpowiedział co i jak. Lepper to zwykła polityczna gnida, Begerowej aż sie na dzisiejszej konferencji kurwiki w oczach rozmazały tak płakała biedaczka, ale jak podpuszczała to miała się dobrze. A jak ktoś jest na tyle idiotą by wierzyć w jednostronny przekaz mediów, by dawac sie wciagać w prowokacje rodem z "Nocnej zmiany" z 92 roku (nawet kadra za bardzo sie nie zmieniła, Tusk już raz sie podszkolił w 92r teraz on przejmuje pałeczkę) to sam powinien się wstydzić za swoją ślepotę. Myslałam ,że cofnęłam sie wczoraj w nocy do 92 roku. To było niesamowite i ... podejrzane, że nagle w przeciągu... kilkudziesięciu minut cała klika była na miejscu, w nocy w Sejmie - gotowa na atak... Bardzo ciekawe, czyzby wczesniejsze przecieki, ze szykuje im się "Danio"? Już czekali wichrzyciele. Beger wypromowana i dumna z czołem wyniesionym pod sufit... zrobiona z mediów i przez siebie samą za uosobienie moralności (pani bądź co bądż ledwo z maturką i wyrokiem na swoim koncie). Ciekawe kto rozliczy PO za rok nic nieróbstwa i za wichrzenie i szukanie konfliktów. Kto rozliczy Leppera. Błąd PiSu ogromy, nie zrobili raportu otwarcia, kiedy przejęli rządy. Trzeba było pokazać jaki spadek pozostawiły po sobie ostatnie rządy. A dzisiaj jakby nigdy nic ta lewica co zdeptana została w ostatnich wyborach - rozliczona przez wyborców - dzisiaj udaje moralną politycznie siłę, obóz wzor i cnót - wspomożyciela i ratownika. Wiecej krytycyzmu i mniej zaufania do tej niby niezaleznej telewizji publicznej.

Gość a mi sie wydaje
tez głosowalam na pis :O

Gość do glosowalam na pis
sorry, ale wystarczy tylko posluchac wypowiedzi kilku politykow Pis'u.nie potrzebne sa zadne stronnicze media. A co do Beger..to jeszcze niedawno kaczka calowala ja po raczkach

Gość głosowałam na pis
Dziwi mnie PO. Wystraszone, przepełnione niepokojem, że koniec ,basta ukręcić głowy itd. Przecież do cholery była okazja w maju. Była czy nie było? Czemu nie głosowali za rozwiązaniem? No czemu? Czyzby interesy partyjne i "dupne" przeważyły. Teraz niech sobie pierdzą tymi swoimi twarzami ,ze czas na rozwiązanie itd. Dla mnie są nieuczciwi i niekonsekwentni. Nie zależy im na tym by w Polsce było dobrze - tylko by ich "partyja" dobrze się miala. sondaże nie dawały im wygranej na wiosne, to po co sie odwoływać do wyborców. Trzeba było kombinować, całe lato pokombinowali, ach w końcu im wyszło. Już Tusk jeszcze za koalicji po kryjomu sie z Lepperkiem - zdrajcą naradzał. No teraz w końcu im sie udało - rok kadzili, niszczyli, wyzywali, rzucali kłody pod nogi - mają ach jak sie cieszą. Słupki urosnął, bo tak wielu buduje swój punkt widzenia na tym co wypowiedziała pani redaktor wyczesana w telewizji. Teraz mogą być wybory. I witaj liberalno- lewicowy rządzie, witaj poprzednia kliko. Kolesie już zrobią porządek, bo im sie za dupy zaczęli brać ale oni ponad prawem są. Już oni - nie ma co sie obawiać zaprowadzą "porządek" - poprzedni porządek... Odnoszą się "cieniasy" do wydarzeń na Węgrzech... tylko "cieniasy" zapominają ,ze tam ludzie demonstrują właśnie przeciw rządowi liberalno - lewicowemu, którego mają dość. I ja też już mam dośc tych liberałów, lewicowców. Dość tego Kaszpirowskiego Tuska drylującego oczami ekrany.

Gość głosowałam na pis
Tak Kaczyński szukał porozumienia z demokratycznie wybranymi przecież posłami a zdrajcy pokazali co potrafią. Kaczyński dał im szansę by coś osiągnąć razem w koalicji - pokazali kim są. Wyszło szydło z worka, jak patrze na Leppera teraz to dziwie sie i tak ,ze ta koalicja przetrwała tyle ile przetrwała. Cóż nagrania to tylko urywki, kto pokaże to np. jak Begerowa sama chodziła i zabiegała o rozmowy? A dla mnie jest inne jeszcze pytanie: czy moralnym było to co ona zrobiła? Szczyci sie ,ze prowokacje zrobiła, co dzisiaj tak chodliwe, ale co ona sobą zaprezentowała ? A czy sama nie podpuszczała? Czy sama nie sugerowała? Chcę to i to, to i tamto. Przecież to wszystko wychodziło od niej. To ja tak samo mogę powiedzieć gdzie tu jej moralnośc. Nie wzbudziła podejrzeń... cóż widocznie była znana z tej strony. A dzisiaj już prawie jak autorytet moralny powtarza, ze ona "za Polskom". I kto to taki, ktoś kto składał fłszywe podpisy - rozlicza innych. A ten jej płacz na konferencji - żałosne, niezła z niej graczka i aktorka, może by tak do telewizji do serialu jakiegoś, może do "Klanu" jako kochanka Rysia, już debiut swój miała - widać że grać umie.

Gość politolog z dyplomem
samo rozwiazanie sejmu niczego nie zmienia. rozwiazanie sejmu musi dawac nadzieje na "nowe rozdanie", a w maju nie bylo takich przeslanek! teraz po tej aferze, prawdopodobnie zmienia sie sondaze wyborcze i bedzie mozna mowic o jakiejs zmianie nastrojow wsrod wyborcow. wybory to kosztowna i skomplikowana sprawa nie mozna ot tak bez kompletnego sensu ich zarzadzac!

Gość do glosowalam na pis
popisowana jestes :D

Gość głosowałam na pis
No własnie a to nowe rozdanie ? Witaj SLD i witaj PO. Ciągotki w końcu sie ujawniły... Jakoś nie wierzę, że kiedy np. PO przejmie władzę... coś sie stanie wyjątkowego. Za bardzo sie przyzwyczaili do krytykanctwa, napadów... co to bedzie jak przyjdzie czas na rządzenie. Wątpię czy okrzepną. Najpierw będą musieli jak to oni całkiem rozdeptać przeciwnika, kolejne mięsiące Kaszpirowski będzie z ekranów tłumaczył co "napsuli porzedni" i jakim to oni są wybawieniem i co naprawiają. No i pewnie wespół SLD ....będzie uczyło nas co jest moralne a co nie...

Gość sawaNH
PIS rozpamiętuje "nocną zmianie" w 1992 roku. To wtedy dał o sobie znac "UKŁAD"- najgorsza rzecz dla Polski. Teraz kaczory za wszelką cenę chcą dogadac sie z PSL, którego liderem jest Pawlak( "pamiętnej nocy " został premierem). Podwójna moralność. Nie znoszę tego. A Wy? Co na to zwolennicy PISu?

Gość głosowałam na pis
PiS próbuje ratować sytuację, myslę ,ze sam PiS nie jest wcale szcześliwy ,ze musi tworzyć z Pawlakiem koalicję- mimo wszystko jednak bardziej przewidywalnym niż Lepper. Cały czas powtarzano, ze mają premiera to maja władze, ale właśnie... tu wszystko rozbija sie o to ,ze premier za wiele nie zdziała sam w głosowaniach. W głosowaniach - przy rządzeniu potrzeba wiekszości parlamentarnej. Niestety PiS wygrał w wyborach, ale wiekszości w sejmie nie uzyskał. Dlatego wciąż musi szukać porozumień, bo inaczej się nie da. Tylko, że niestety to odbija sie jako potwarz na nich, to ,że Lepper zwariował odbija się na nich. Czy PO wygra w tych wyborach uzyskując wiekszość w sejmie? Wątpię. Też mogą mieć podobną sytuację jak PiS i co? Z PiS juznie chcą sie dogadać, Lepper - przecież dopiero co go poniewierali (teraz jest cacy, bo poszedł im na rączkę :O), też zostanie PSL, ale z nimi czy będzie większość? Zabraknie prawdopodobnie a już w tej kadencji sejmu okazało sie w którą strone mają ciągoty z PO. Ja czuję ,ze koalicja po ew. wyborach i ew. wygranej PO to będzie PO i SLD. Tak jak to na plakatach Tuska : "RAZEM".

Gość głosowałam na pis
A ja podchodzę z dystansem do tego co nakręciły media. Każdy kij ... ma dwa końce.

Jak będą nowe wybory najprawdopodobniej zagłosuję na PO. Ostatnio nie głosowałem, gdyż nie byłem w stanie przejechać 400km, żeby oddać głos. Głosowałbym na PO. I teraz tak napiszę: Jeśli wygra tona 50% myślę, że PO zachowa się tak jak wszyscy, tzn byle do koryta i wykosić wszystkich. A 50% daję na to, że jednak zachowa się inaczej, czyli dobrze. Zobaczymy...

Gość Korupcja jest korupcją
i nie ma znaczenia, czy to prowokacja czy nie, bo łotr zawsze bedzie lotrem, a człowieka uczciwego nikt nie przekupi.

Gość głosowałam na pis
W kupczeniu udział brała pani Renata. PS: nikt nic nie obiecywał - tylko rozmawiał - Renata dostała od premiera odpowiedź odmowną, ze nie chce jej na żadnym stanowisku.

Gość Do ...politolog z dyplomem
to, że wybory sa kosztowne wiemy, ale jak sam słyszałeś budżet ma pieniądze i to ile ... weksle Samoobrony trzeba wykupic - wykupi się bez problemu, nie ma sprawy, zalatwi się ... No gorzej jak potrzeba pieniedzy na naukę, oświatę, służbę zdrowia, ... to jest brak kasy wiadomo :-D

Gość głosowałam na pis
Chyba nie dokładnie się słuchało co? Nie była mowa wykupi się :O - tylko słowne pogadanki, teoretycznie takie coś jest możliwe i nikt nie mówił, ze to zrobi.

Gość głosowałam na pis
Dla mnie żenujące są żądania samej posłanki. Sama wychodziła z propozycjami, widać oblatana jest.

Gość a ty dalej bzdury gadasz
:O

Gość głosowałam na pis
A ty dalej w bzdury wierzysz. Dla mnie to śmieszne ,ze chodzi teraz ta kobieta po programach i mowi o swojej moralności i obowiązkach - kiedy nie tak dawno dostała wyrok za podrabianie podpisów. Wtedy nie czuła moralnego obowiązku bycia w porządku. Dla mnie takie rewelacje, takie podpuchy, takie prowokacje wychodzące od kogoś takiego to co najmniej właśnie niemoralne i gorszące.

Gość dalej wchodzisz w dupe
:O

Gość głosowałam na pis
Byc może to są twoje metody, wiec spadaj stąd bo gównem od ciebie zalatuje.

Gość gramatik
Ludzie otwórzcie oczy i umysły!!!! Te tanie wymówki PISu to ŻENADA po prostu, a w zasadzie to oni nawet nie specjalnie racza się wytłumaczyć, tylko stosują tradycyjny swój chwyt - atak! A wiecie dlaczego moherówki głosują na PIS? Jak nie to obejrzyjcie jakąś relację z tego wydarzenia w tv Trwam. Ja z ciekawości obejrzałam i szczęka mi opadła!!! Trwam totalnie manipuluje materiałem reporterskim!!! Nie pokazują wszystkiego, wycinają co trzeba i z góry potępiają metody tvn'u, a słowem nie skomentowali samej akcji korupcyjnej! A Kaczka pewnie teraz ostro kombinuje ze swoimi ludźmi jak z tego bigosu wybrnąć... Dzięki wszystkim co głosowali na PIS - to dzięki Wam drodzy rodacy mamy w Polsce taką ch...nię jaką mamy...

Gość to sie umyj jak ci
gownem zalatuje:P