Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała lolitka

napisałam chłopakowi taki wiersz na dzień chłopaka,powiedzcie czy ładny ?

Polecane posty

Gość hahahaha3333
taki wiersz to se wsadz co ta za wiersz rymowany:P

Gość Chciałaś usłyszeć
Chciałaś usłyszeć "czy ładny". wiec odpowiadam "czy ładny" - mamo, mamo! powiedz samo lot - Lot :-D

\"mam 18 latek a co do błędów to robię literówki bo się spieszę a tak raczej nie robię błendów chociaż mam dysleksję.\" a podobno \"wiersz pare dni pisałas ;D LOLITKO :P a tak wogole to wszyscy jestescie komiczni ;D a ja mam dzisiaj urodziny! ;D;D;D

Gość Akarloss
ja nie moge, pisac wiersze facetowi... co za żal.. facetowi to mozna ciacho upiec, a nie wiersze pisac, litości :/ zaloze sie ze bedzie mu głupio.

Gość Aldinka
SUPER!!! ale z tym sensem to Ci wyszło, popraw to czym prędzej i jeszcze jak zwracasz się do niego, to Ty, Cię z dużej litery zawsze pisz! SUPER!!!

Gość lovely08
ja tez napisałam wiersz mojemu chłopakowi i chciałabym poznać Wasze zdanie: Wypatrzyłam Cię w tłumie, nie wiedziałam, że umiem tak wytężyć wzrok wyczułam w zapachu, którego wcześniej nie znałam, a teraz bliski mi jest Zaufałam w tym moim zmysłom warto było byś był przy mnie blisko wysłuchałam Cię w dźwiękach przejmującej piosenki pośród innych stu wyczułam dotykiem jak jedwab poduszki, na której najlepsze mam sny zaufałam w tym moim zmysłom warto było

Gość tyskaaaaaaaaa
no ten wiersz jest bardzo dobry. Ciekawy nie konkretny trzeba pomyslec zmyslowy i czuly. Takie wiersze chlopak(mimo ze sam jest prosty jak drut) doceni i bedzie kazdy wyraz analizowal, bo w tym wierszu kazdy wyraz jest slodki i przejmujacy. Gratuluje Te Lolita, wez sie dziewczyno otrzasnij wiersz jest beznadziejny niczym sciagniety z neta ze stronki smsNAkazdaOKAZJE. Wez se slownika poczytaj moze wpoisz kilka pojec i elokwentnych slow. Jak na razie porazka. I nie jestem zlosliwa a pisze ze ten wiersz jest dnem w porownaniu z np wierszem kolezanki wyzej a nie mowiac juz o tworczosci naszych wybitnych rodakow

Gość Fajny wierszyk Co wy chcecie
rany ale wy sie czepiacie!! jak umiecie to napiszcie lepszy!! bardzo ładny wiersz tylko koncowe dwa zdania mi nie pasuja... za malo sie rymuja. ale poza tym jest git! ale lolitka nie denerwuj sie.. nie wszyscy ludzie sa tacy ze powiedza extra, super, slicznie.. niestety.! trzeba sie pogodzic z tym ze jak sie pyta czy ladny to niektorzy chca wkurzyc i napisac ze brzydki.. ludzie sa niektorzy dziwni...... xdd wiersz 9/10!

Gość kri100
A za cały miłosci jego kołsensus to jego nie kohasz jusz ?

Gość ale żenada
chłopak na pewno będzie czuł się zażenowany bo niby powinien wyglądać na uszczęsliwionego, ale to aż człowiekowi jest głupio takie grafomaństwa czytać i w ogóle kto pisze dla faceta wierszyczki jak w 5 klasie podstawówki??? żenua

Gość BoSzkA.
Wiersz jest super. Jak się mu nie spodoba to niech się wali.

Ja tez pisalam "wiersze" "wierszyki" Nie wiem czy to mozna tak w ogole nazwac:) Oceńcie same:) Nigdy nie zapomnę co nas kiedyś łączyło Gdy moje serce dzięki Tobie szybciej biło... Na zawsze została cząstka Ciebie we mnie, może kiedyś wrócisz do mnie?Myślę nadaremnie. Myśląc zapominam , że to tylko marzenia bo nas tak naprawde nigdy nie było, nie będzie i nie ma. Ciągle przepraszałeś, mówiłeś: "Już nie będe" Nie zastanawialeś sie co czułam, co dalej będzie. Może to i dobrze, że już wszystko się skończyło bo tak naprawde nas nigdy nie było. Byłeś tylko Ty i Twoi koledzy. Każdy mi powtarzał- Możę Ci się kiedyś zwierzy? Ty byłeś bardzo zamknięty w sobie. Często chcialam porozmawiać o nas, o Tobie. Zerwaliśmy, powodem była kłótnia Co Ty myślałeś, żę jestem aż taka głupia? Oszukiwałeś mnie przez cały czas Nasz związek utonął w moich łzach... ______________________________________

Gość Agnessssss
Ten powyżej cudny, gratuluję. Mała Lolitka- jak na 18 lat tragiczny pseudonim. Dysleksja? A może po prostu lenistwo na lekcjach polskiego? Wiersz żałosny niestety. Lepiej daj chłopakowi po prostu całusa.

Gość Aduchaa
Wiersz jest cudowny !;* Sama pisze wiersze ;D Całkiem nieżle mi idzie.. I mysle że twój sie chłopakowi spodoba ,bo mi tez sie on podoba ;D Chętnie bym go spisała ,ale sama musze wymysleć ;D Ślicznyy

Gość karen;*
szczerze! gdybym byla twoim chlopakiem idostalabymod ciebie taki wiersz tobymsie wzruszylapocalowala i jescze bardziejpokochala! ten wiersz jest zajebisty! mowie serio! ;* powodzenia zycze!