Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mariposaa

Czy prasujecie jeans, np. spodnie jeansowe?

Polecane posty

Go艣膰 mariposaa

a jesli tak to prasujecie po prawej stronie czy po lewej? a dres tez prasujecie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dres nie a dzinsy raz po lewej
raz po prawej zalezy:) ogolnie jestesm leniwa wiec prasuje po prawej juz:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 boshe.........
i to jest pow贸d do za艂o偶enia topiku...jak jeste艣 niechluj, to nie prasuj i 艂a藕 w pomietych............masakra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dresu nie mam
d偶insy prasuj臋 po prawej stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja nie prasuje i 偶yj臋

Udost臋pnij ten post

nie!!!! :D :D ja prasuje tylko takie rzeczy, ktore juz absolutnie trzeba, czyli z lnu, albo meskie koszule na elegantsze okazje ;) ogolnie duze prasowanie robie moze z 4 razy w roku, tyle jest pozyteczniejszych zajec i przyjemniejszych. tzn. ja nawet lubie prasowac, jak juz prasuje, ale po co prasowac dzinsy i dresy to nie wiem dalibog 馃槶

Udost臋pnij ten post

ale to jeszcze nic, slyszalam o ludziach ktorzy prasuja majtki, pizamy i posciel :D niektorzy robie to ze wzgl. na alergie, ale ci inni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koolieee
Prasuj臋 zawsze na lewej stronie. wieczorem, kiedy si臋 szykuj臋 do pracy prasuj臋 na nast臋pny dzie艅. Tylko to co b臋d臋 ubiera艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wanderbra
konczita, m贸wisz o mojej tesciowej, hehe, na szcz臋艣cie ona zyje w nieswiadomosci na temat mojej szafy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojojojoj
Nawet reczniki niektorzy prasuja. Robota lubie glupiego a glupi robote :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juken znawca kobiet
prasuje tylko bluzki koszulowe :O a ze prasowac nie znosze (no chyba ze scierki :D) to wcale nie prasuje :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oran偶ada
mi sie nie chce, ale czasem prasuje

Udost臋pnij ten post

ja prasuje wszytsko, koszulki, pizamy, reczniki, posciel, dzinsy, wszytsko. Nie umiem zalozyc na siebie czegos nie wyprasowanego :P ale lubie prasowac wiec nie widze problemu... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jasne aneciu juz lece
skarpetki tez prasujecie? :O

Udost臋pnij ten post

nie, bo nie chodze w skarpetkach :D ale majtki bawelniane owszem :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada10000
Ja prasuj臋 jeansy, dresy tak偶e :). Nie wyobra偶am sobie wyj艣膰 w pogniecionych dresach :).Pi偶amy te偶 prasuj臋, nie umiem u艂o偶yc do szafy czego艣 pogniecionego. Moja mam prasuje wszystko: majtki, r臋czniki.Dos艂ownie wszystko. Ale skoro lubi prasowa膰, to nie widz臋 problemu. Uwa偶am, 偶e lepiej prasowa膰 wszystko ni偶 chodzi膰 w pogniecionych ciuchach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie podoba mi sie
tu niby ladnie ubrane ale spodnie wygniecione a tipsy na 10 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie wyobrazam sobie
jak w og贸le mo偶na wyj艣膰 na ulic臋 w dresach... :O:O:O

Udost臋pnij ten post

A jak tu wyj艣c na ulic臋 w jeansach kt贸re wygl膮daja jak krowie z g臋by wyj臋te? A zazwyczaj tak wygl膮daj膮 po wirowaniu i wysuszeniu :P

Udost臋pnij ten post

jeansy prasuj臋 zawsze, nie wyobra偶am sobie inaczej ;) i mo偶e zaliczam si臋 do tych dziwnych, bo prasuj臋 te偶 wspomniane wcze艣niej r臋czniki, 艣ciereczki kuchenne, i takie tam :D prasowanie mnie relaksuje, kupuj臋 pachn膮cy p艂yn do 偶elazka i \"stanie przy desce\" traktuj臋 jak aromaterapi臋 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co to za p艂yn do zelazka
gdzie go kupic?

Udost臋pnij ten post

Majtki i skarpetki sobie odpuszczam, ale wszystko inne prasuj臋. Nie wyobra偶am sobie inaczej

Udost臋pnij ten post

Najcz臋艣ciej kupuj臋 Vernel (Henkel) na Olimpii, albo przywo偶臋 z Niemiec ale jak ko艅cz膮 si臋 moje zapasy, to szczerze polecam Blux, kupuj臋 go w Carrefour, niewiele kosztuje, a pachnie brzoskwiniami :D super!!

Udost臋pnij ten post

ja nic prawie nie prasuje (procz lnu i niektorych rzeczy plociennych) i jakos w pogniecionycm niczym nie chodze. wlasnie spojzalam na swoje dzinsy i nie ma na nich ani jednego zagniecaenia :D trykotowa koszulka i takaz bluza - tez ani jednej zagniotki :D recznik jak rano uzywalam tez byl calkiem rowny ... a posciel - lubie jak jest mieciutka, a pogniecie sie od razu tez...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZDECYDOWANIE szkoda mi
偶ycia na prasowanie, wi臋c prasuj臋 TYLKO koszule m臋偶a. Moje ciuchy sporadycznie wymagaja prasowania, bo kupuj臋 je z takich materia艂贸w, i tak r贸wno rozwieszam pranie, 偶e w 偶yciu nikt by nie powiedzia艂, 偶e chodze wymi臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZDECYDOWANIE szkoda mi
zapomnia艂am dodac, 偶e nawet nie przysz艂oby mi do g艂owy, 偶eby prasowa膰 d偶ins... gdyby nie ten topik. Uwa偶am prasowanie d偶insu za czynno艣膰 kompletnie bez sensu.

Udost臋pnij ten post

No i po co to prasowanie? Znam tak膮, kt贸ra prasowa艂a i skarpety, naprawd臋. M膮偶 zostawi艂 j膮 dla wybitnego flejtucha, bo porz膮dnicka wieczorem nie mia艂a ju偶 na nic ch臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak potrzebuj膮 przeprasowania, to oczywi艣cie, 偶e prasuj臋. Ale nigdy nie prasuj臋 majtek, stanik贸w, czy skarpet ! (os艂abiaj膮 w艂贸kna i rzeczy bardzo si臋 niszcz膮, a dla stanik贸w prasowanie jest wr臋cz zab贸jcze!). Tak samo nie prasuj臋 si臋 r臋cznik贸w, poniewa偶 os艂abia to ich zdolno艣ci w zakresie poch艂aniania wody.

Udost臋pnij ten post