Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale beznadzieja

Załosne jestescie dziewczyny w wiekszości

Polecane posty

Gość ale beznadzieja

dlaczego jestescie takie GŁUPIE? nie znacie nawet swojego organizmu? male bzykniecie i juz po kilku dniach macie pelno objawow ciazy i lecicie z pytaniem na forum. co za glupota. kupcie sobie porzadna ksiazke o cyklu kobiety, doksztalccie sie a potem dopiero bierzcie sie za dzieci. nie4 dziwie sie ze wiekszosc ma takie"problemy" z zajsciem w ciaze skoro nawet nie wiecie kiedy sie o to dziecko starac. zenada!!! glupie baby!!!

Gość Iza..
Autorko topicu masz rację!!!!Dzieki ci mądra kobieto za ten wpis.Wszystkie przeczytalysmy co napisalas i dziekujemy ci serdecznie za tą genailną opinię!. To naprawde cudowne z twojej styrony, że uświadomilas nam naszą głupotę i bezmyslnosc.Zycze powodzenia i samych trafnych decyzji pani idealna. Pozdrawiam:)

a ja sie zgadzam z autorka, nie trzeba byc p. idealna trzeba po prostu czasami troche pomyslec...

Gość tez sie zgadzam
i skreca mnie jak komus mowie ze sie nie zabezpieczam tylko 2 dni w miesiacu uzywam prezerwatywy jak mam dni plodne to ktos mi pisze ze najlepsza droga do dziecka.... :-( ja znam swoj organizm i czasem nawet znam nie tylko dni ale godziny kiedy jestem plodna.

Gość chcę mieć dziecko
:)

Iza - autorka ma racje, popatrz na ten topik o dziewczynie ktora strasznie chce miec dziecko, a maja z facetem stosunek przerywany i ona sie pyta czy moze byc w ciazy, i juz sie cieszy bo dzidzia bedzie myslenie naprawde nie boli :)

Gość to zapamietaj
nie znasz dnia ani godzinny

Gość Iza..
Super ze jestescie takie nieomylne!Mysle, ze nie warto, abyscie zaprzątaly swoich glowek głupotą innych.Po co?Nie mozna uzdrowic calego swiata, zamęczycie się takim ciąglym katowaniem się, jak to inni beznadziejnie postepuja.Oj dajcie spokoj ,SZKODA Waszej empatycznej i wrazliwej emocjonalnosci dziewczyny

Gość CO RACJA TO RACJA
co piec minut, kolejny topik pod tytutem.... co ma zrobic, jestem w ciazy czy nie... cholera dziewczyny troche rozsadku !! jest mi duszno, kreci sie w glowie ITD ITP........... CZEKAM JUZ 2 DNIU - CZY MOGE BYC W CIAZY - ZENADA

Gość Iza..
Majka zdaje sobie sprawe z faktu, ze byc moze w dosc duzym procencie ta dziewczyna wkręcila sobie psychicznie tę ciąze ,bo tak naprawde nie ma ogromnych szans na zaplodnienie.Jednak jestem taką osobą, ktora stara sie ludzi wspierac na duchu, a nie krytykowac i nazywac bezmyslnymi.To forum naprawde nie ma szans na pozytywne wibracje i fluidy, skoro kazda z nas szuka we spisie innych kobiet albo glupoty,albo bezmyslnosci albo okazji zeby pokazac ,ze samej jest sie mądrzejszą, rozsądniejszą. Odczulas to na wlasnej skorze dopiero co w topicu o planowaniu plci gdzie skrytykowano niesprowedliwie Twoja szczerą wypoiwiedz.Ta dziewczyna z tematu o ciązy, byc moze zyje nadzieją na zajscie w ciąze, nie ma się z kim tym podzielic, łudzi sie ze tym razem sie udało, liczy na wsparcie ,otuche, mile slowa a co otrzymuje_nawaznie jej głupia i bezmyślna a nawet 1 chamski do bólu wpis"zyby poroniła"...:( Bez komentarza

A wiecie co?? mnie te topiki nie wkurzają? a dlaczego? a dlatego, ze tam kurwa mać nie wchodzę jeśli mnie nie interesują :P

Gość to jak chce dzidziusia
to najrozsądniej podtrzymać ją na duchu mówiąc żeby się kochała do końca :-D

ale czytam tytuly, co 2-3 topik jest o tym samym... czesto sikam - czy jestem w ciazy? mam twardy brzuch czy jestem w ciazy? wzielam tabletke o 2 godziny za wczesnie/za pozno - czy jestem w ciazy... szlag moze trafic....

Gość kocham sie z pigulami
i prezerwatywa i na drugi dzien po okresie i chyba jestem w ciazy bo mnie piersi bolą :p

Gość paparapapapapapapa
hmmm usiadlam moejmu chlopakowi na kolanach mialam dni plodne on nie mial majtek czy moge byc w ciazy. a drugi moj problem czy ja wytre sie recznikiem ktorym on sie wytarl moge byc w ciazy?

Gość polkj
powiem krótko jak już nie raz na TOPIKACH, że jak ktoś napisze czy jestem w ciąży czy nie - jak ktoś może ją pocieszyć chyba tylko słowami tak jesteś - czy o to chodzi - bo nikt tu nie jest jasnowidzem czy wróżką. Choc sama starałam się długo o dziecko ale uważam, że 10 dni od okresu nikt nie moze byc w ciąży i czuć obiawów to logiczne. Poczytajcie trochę na ten temat prognące dziecka a nie wypisujcie głupot bo to rzeczywiście jest smieszne ;) Życze Wam ciąży ale trochę pzystopujcie i zanim wyślecie odpowiedź w świat to przeczytajcie ją jeszcze raz uważnie!!!

Gość A ja siadłam na
obsikanej desce przez faceta, mam zawroty głowy, moge byc w ciąży ??

Gość paparapapapapapapa
--> a ja siadlam jasne nie wiedzialas? gorzej jak usiadlas na publicznym bo mozesz byc w ciazy z jakims obcym facetem

Gość buahahahha
papapapapapap chyba jestes w ciąży

Gość A ja siadłam na
i teraz wszystkie jesteśmy w ciąży :( Tak to była publiczna toaleta Toy Toy w centrum Katowic :O

Gość paparapapapapapapa
o ku... dziewczyno to masz teraz problem. ale jaka to niespodzianka jak sie udrodzi rudy blondyn czarny niebieskie lub czarne oczy hehehe.. a prawda taka ze skad sie takie gadki musza brac. mamusie i dojrzale kobiety daja taki przyklad i potem nastolatki zadaja takie pytania wiem bo sama odpowiadam na wiele takich,

Gość paparapapapapapapa
wiec moze zamiast narzekac. postarajcie sie troche i uswiadomcie te kobiety troche zamiast mowic ze to idiotki

Gość A ja siadłam na
To bedzie napewno Koreańczyk. No cóż trzeba sie czasami pośmiac, a niestety takie głupie pytania są cały czas :)

ale nikt nie zna lepiej ich organizmu niz one same, wielkiej zdolnosci nie wymaga poczytanie o dniach plodnych i nieplodnych, o cyklu i o tym jak dzialaja tabletkim, albo jak dochodzi do zaplodnienia.

Gość CO RACJA TO RACJA
i cobysmy nie napisaly - strona glowna forum - chyba pelko - co teraz- bede czy nie bede w ciazy !!! i tak w kolko.. Ku** Mac robcie to z razsadkiem......

Gość
autorka ma racje Majka tym razem ja sie zgadzam z Tobą Iza nie znosi krytyki a czasem warto posłuchac jej od obcych