Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale beznadzieja

Załosne jestescie dziewczyny w wiekszości

Polecane posty

Gość Iza..
netar to miłe, że aż tak ci utkwiłam w pamięci. Nie mylę się co do ciebie,prawda?:)Wiem kiedy sie podszywasz:jak na przyklad w temacie o tym ,co jaka kobieta jadła....Super mama po ciązy to ty.Ciebie naprawde da się rozpoznać:) Poza tym , gdzie tu ktos napisal oprocz Ciebie, ze ja nie znosze krytykli?:)Ty naprawde masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem:)Jak napisalam juz kiedys :netar na edukacje nigdy nie jest za późno!:)I zaznaczam,wiecej na twoje zaczepki i pyskowki odpowiadac nie bede bo szkoda prądu.papap:)

Gość super mam po ciaży
hahah a włąsnie że to nie net-ar :-) tylko ja czyli super mam po ciąży Iza.. cierpisz na manię prześladowczą , wszędzie widzisz net-ar :-) a ja weszłam i wyraziłąm swoją opinię o durnych topikach i o durnocie kobiet Net-ar p$poieram cię w kwestii cięzarnych naciągaczek i lubię ją za to ze pisze wprost... prawda w oczy kole - CIAŻA to nie choroba a dziewczyny kóre naprawdę mają ciąże zagrożoną nie mają głowy to wypisywania głupot na forum, a porad udziela im lekarz a nie ciężrówy objadające sie ciachami i wyrapiające sie na monitor

Gość klara 82
do polkj a myślałam że zgadzasz się z przedmówcami????..... trzebabyło poznać swój organizm to byś od razu zaszła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
super mam po ciazy -dzieki za miłe słowko ale wiekszosc i tak bedzie zdania ze jestem podszywaczem pisze co mysle nie znosze kombinowania moze jestem zbyt uczciwa a w Polsce uczciwosc sie potępia

Gość kewka
No coz to jest smutna prawda. zyjemy w takim spoleczenstwie w ktorym seks jest tematem tabu i wstydzimy sie mowic o nim glosno. Spora czesc mlodziezy nie jest uswiadomiona seksualnie, gdyz rodzice wstydza sie rozmawiac na ten temat z dziecmi. Jeszcze pare lat temu o takich glupich pytaniach mozna bylo poczytac w bravo a teraz jest internet i tego typu topiki. Te dziewczyny tutaj pisza gdyz czuja sie anonimowe, a zapewne wstydza sie w codziennym zyciu poprosic kogos o rade. Ja akurat mam o 4 lata starsza siostre i to ona mnie uswiadomila.

Gość
ciesze sie iza ze juz nie bedziesz reagowac na moj nick