Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powaznie zdziwiona

sukienka slubna nie pasował tesciowej

Polecane posty

Gość powaznie zdziwiona

zawsze marzyłam o sukni ślubnej z długim trenem..a z przodu mini. uprzedzilam proboszcza o swojej decyzji ( stwierdził,ze bóg patrzy w serce, a nie na nogi) i nie widzialam problemu, bo kazdy mówił,ze wszystko ma byc tak jak my mlodzi sobie zyczymy. minely od slubu prawie 2 miesiace, a tesciowa wyklnela mnie z rodziny...bo wstyd jej przyniosłam. i badz tu madry i dogodz sobie iinnym

ważne ze ty sie dobrze w niej czułaś i nie patrz na to co mwi tesciowa czy inni ;)

Gość gapciaa
Hahahahahahah szkoda, że synka nie wyklęła......................... żenada olej to, masz teściową z głowy przynajmniej :D

Gość powaznie zdziwoniona
tez zaczynam korzystac z uroku zycia bez tesciowej. przynajmniej niedziele spedzamy w lozku, a nie u niej na nudnych obiadach :)

Gość musze jajeczko
hehe :) niestety , zacznie się nowa batalia , jak będziecie mieć dziecko - ale póki co , cieszcie się :)

Gość musze jajeczko
a swoją drogą - jak takie coś wygląda ? teściowa staje o północy na jednej nodze na szczycie wzgórza i mówi głośno 3 razy "wyklinam cię" ?

Gość jessssssssoooooo........
teściowa jak zawsze przylatuje na miotle :)

Gość do poważnie zdziwiona
Mój maż nie zyje juz parę lat,a ja dalej musze znosić docinki,więc nie przejmuj sie. Synowa tesciom nigdy nie dogodzi:)

Gość jessssssssoooooo........
z przyszłymi .............hmmm...zobaczymy jak będzie to faktyczna teściowa :)\one się maskują -nie daj się nabrać :)

mieszkaliśmy razem rok,więc wiem jak to wygląda. są wspaniałymi ludźmi. teraz nie mieszkamy z nimi,bo jestesmy za granica,bynajmniej nie z powodów jakiejś kłotni.

Gość monka82
moja suknia slubna byla w kolorze zlotym i wszystkim sie podobala oprocz tesciowej, a jak przed slubem sie jej pytalam co sadzi o takiej sukni to mi gratulowala pomyslu i orginalnosci.Po slubie dowiedzialam sie od kolezanki ze moja tesciowa opowiadala jej mamie ze wszystko bylo fajne tylko ten kolor mojej sukienki niebardzo pasowal bo do Kosciola to powinno sie w bieli pojsc...i badz tu czlowieku madry jak jej dogodzic

Gość Ja nie mam problemu
do ślubu cywilngo miałam sukienkę bordową prostą i długą,wszystkim się podobała

Gość ło matko o po co chcecie
dogadzać teściowym swoimi kieckami? wybór ubrania, to kwestia gustu.... a o gustach się podobno nie dyskutuje.... a nawet jak im się nie podobało, to co z tego? przecież nie one paradowały w tych kieckach na weselu.... tylko wy.... a jak wy byłyście zadowolone, to moim zdaniem wszystko ok. z teściową co najwyżej można podyskutować nad listą gości, czy nad menu..... ale przypasowywać swoją sukienkę do gustu teściowej? koszmarna głupota....