Gość donniedarko Napisano Wrzesień 17, 2008 nie widać linku pod moim poprzednim postem? spróbuję wkleić jeszcze raz: www.izotek.pl/index.php jest? tylko, ze to o leczeniu izotekiem,obciążającym ale i najlepszym leku na trądzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Wrzesień 17, 2008 Kalatruś U mnie również wystąpił problem z zaczerwienieniem twarzy. Poprostu odstawiłam lek ALE TYLKO NA JEDNĄ NOC, zamiast tego wieczorem (i rano) posmarowałam twarz kremem nawilżającym który poleciła mi kosmetyczka. Zaczerwienienie ustąpiło a ja dalej stosuję DUAC i czekam na efekty, które (co z radością muszę przyznać) powoli zaczynają się pojawiać:) Pozdrawiam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalatruś Napisano Wrzesień 18, 2008 Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź! donniedarko tym razem widzę, dziś po pracy z pewnością poczytam. :) aneta1989 (jesteśmy w tym samym wieku :) ). Opuściłam jedną noc. I dziś jest już dobrze, leciutko różowa jestem, ale to nic. A jak nałożyłaś duac po przerwie to się już nie 'czerwieniłaś'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Wrzesień 18, 2008 Troszkę tak, ale to już nie to samo co na początku. Z czasem skóra się przyzwyczaja:) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szika Napisano Wrzesień 20, 2008 witam, duac jak dla mnie to najlepszy lek, stosowałam go już raz wyleczylam sie po 10 tygodniach całkowicie. Odczekalam 2 miesiące i stwierdzilam ze co mi szkodzi przejde się do"mojej" dermatolog i zapytam co dalej bo moja skóra wyglądała naprawde dobrze - by nie powiedzieć doskonale, poszlam a Ona tak na mnie spojrzala i stwierdziła że na podtrzymanie tego dobrego stanu przepisze mi differin... od marca aż do wczoraj moja twarz przypominała pobojowisko, bo okazalo sie ze differin to wszystko wyciaga na wierzch, wiec wczoraj wrocilam do duac... i teraz sie zastanawiam czy tym razem jak mi sie wszystko uspokoi odważe sie stosowac cokolwiek innego :D ale duac naprawde pomaga + kosmetyki z biodermy. zycze wsyztskim wytrwałości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SandraCa Napisano Wrzesień 20, 2008 Donnie jak zwykle rozpływasz się nad Skinorenem ;) I słusznie, to rewelacyjny leekk. Ja obecnie równiez podobnie jak Donnie zmieniłam lekarza, ale bardziej wynikło to ze zmiany miejsca zamieszkania :) Najlepiej jest ograniczyć łojotok, ja miałam robiony niecały tydzien temu peeling migdałowy z domieszką salicylowego, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, rewelacja jak na razie :) Nadal lece na Unidoxie, pani doktor z Wrocławia pozwala dalej brac, ale po pół tabletki, czyli tak jak do tej pory... Powodzenia robaczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donniedarko Napisano Wrzesień 21, 2008 Sandra...ile to juz czasu ten Unidox? Pozdrawiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SandraCa Napisano Wrzesień 22, 2008 No będzie 9 miesięcy ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azumii Napisano Wrzesień 22, 2008 witam,stosuje differin na noc, chcialam zapytac czy mozna smarowac buzie DUACiem rano ??? i co jest wg Was lepsze : duac czy skinoren?? pozdrawiam goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan911 Napisano Wrzesień 22, 2008 differin kiedys mialem, ponoc najlepszy zew. antybiotyk : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Wrzesień 23, 2008 Differin przetestowałam, nie polecam, poza wysuszeniem i podrażnieniem żadnych efektów, Duac-polecam, stosuję drudi tydzień i widzę efekty. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Wrzesień 23, 2008 *drugi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalatruś Napisano Wrzesień 25, 2008 Differin jak dla mnie beznadzieja, nie pomógł, a zaszkodził. Skinoren i Duac to świetne leki. Skinoren nie wysusza i nie podrażnia. Duac natomiast wysusza i ja po pierwszym zastosowaniu miałam czerwoną buzię, ale dzięki wsparciu i radzie anety zastosowałam znowu i jest rewelacyjny! Działa! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donniedarko Napisano Wrzesień 26, 2008 a ile czasu stosowałaś Differin? Mam nadzieję,że zdajesz sobie sprawę, że to lek z grupy retinoidów, które mają wpływ na rogowacenie naskórka między innymi, a to proces bardzo długi. Tzn przywrócenie prawidłowych czynności zajmuje bardzo długo, także minimalny czas stosowania Differinu to ok 5-6 miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Azumii Napisano Wrzesień 27, 2008 stosuje differin miesiac, moja skora nigdy tak zle nie wygladala, poza tym po syfkach zostaja mi blizny chociaz nigdy ich nie mialam. mam zamiar stosowac na przemiennnie na noc differin i duac. a Wy co myslicie o duacu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan911 Napisano Wrzesień 27, 2008 doniedarko Jak tam u Ciebie stan skóry? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agdfgsg Napisano Wrzesień 27, 2008 ja stosuję ten lek, efekty są niesamowite, teraz praktycznie nie mam WCALE pryszczy... i nie mam wysuszonej skóry, żadnych rumieni, nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donniedarko Napisano Wrzesień 28, 2008 Dan,fajnie, że pytasz...dziś mija 50 ty dzień 40mg dziennie i jestem po wielkim wielkim wysypie, policzki trochę lepiej, ale ciągle wyskakują mi takie zaskórniki na brodzie i czole, a tego wcześniej nie było. Ale pewnie to normalka i skóra się oczyszcza. Na początku byłem posrany lekko(wybaczcie słownictwo),ze jest tak źle, ale wierzę, że wysyp i to wszystko jest normalne i teraz juz tylko może być lepiej. Skóra prawie w ogóle nie jest sucha, łojotok ustał zupełnie, usta suche bardzo ,ale nawilżam no i filtr 50tka,pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan911 Napisano Wrzesień 28, 2008 50-ty dzień już? : P Ale ten czas leci : ) No to dobrze, ja wolałem przeżyć wysypy niż się męczyć całe życie. Odezwij się na Gadu-Gadu czasem jak będziesz miał czas. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szika Napisano Wrzesień 28, 2008 Jasne differin ma za zadanie wyciagnać wszystkie zanieczyszczenia na wierzch jednak po doklanie pol roku stosowania nie zauważyłam żadnej różnicy, podkreśle ŻADNEJ, ale wiem od niektórych że na nich działa rewelacyjnie , hm widac nie na wszystkich :) ale wracając do duacu to naprawde działa i starcza na długo i w sumie wg mnie nie ma żadnych wad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Wrzesień 29, 2008 Ja w środę kontynuuję kurację kwasem migdałowym i kawitacją... Zobaczymy co z tego wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angela100 0 Napisano Październik 1, 2008 mi bardzo pomogł duac, teraz nic nie mam na twarzy, tylko zpstały rozszerzone pory, a po differinie tak mnie wysypalo ze sie wstydziłam do ludzi wyjsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Październik 1, 2008 angela100: jak długo stosowałaś DUAC?? No i czy starczyła Ci jedna tubka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novvva Napisano Październik 3, 2008 aneta napisz prosżę coś więcej o tym peelingu migdałowym? cena,efekty? co do kawiacji dla mnie średnie efekty byłam na 5, ale bez szału pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Październik 3, 2008 Wczoraj byłam u kosmetyczki.. Zrobiła mi kawitację (skóra jest gładsza, i po powrocie do domu bardzo łątwo zaskórniczki wycisnąć-nie mogłam się powstrzymać ;)) Kwas migdałowy daje fajne efekty, skóra jest gładka i kwas lekko rozjaśnia przebarwienia, ale pewnie jak się domyślasz jeden zabieg cudów nie zdziała niestety.... Za miesiąc jeśli dam radę (z kasą) to powtórzę zabieg, a przed świętami może oczyszczanie.. Za sam kwas zapłaciłam 50 zł..ale muszę dodać że mam znajomą kosmetyczkę, więc myślę że to nie jest wygórowana cena...;) POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan911 Napisano Październik 3, 2008 Ja juz na chwile obecna nie musze zadnych kwasow itd :P no ale jednak, w lutym zrobie sobie jeden albo dwa glikolowe 75% : ) Roaccutane zdzialal u mnie cuda jak dzisiaj zobaczylem sobie stare fotki to dopiero teraz zobaczylem roznice.. : P Tak wygladam dzisiaj (oczywiscie bez zadnej obrobki :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/31ee67ecd949fc00.html Zycze kazdemu takich efektow. 5 listopada mam wizyte kontrolna u dermatolog bo jeszcze nie bylem po skonczonej kuracji :) U mnie cala skora sie sama regenruje :) Wierzcie lub nie, ale z dnia na dzien skora staje sie taka jak przed tradzikiem bez stosowania czegokolwiek :).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aneta1989 Napisano Październik 4, 2008 Dan muszę przyznać że nie masz widocznych śladów po trądziku, ale jeśli dobrze kojarzę jesteś po kuracji Izotekiem, tak? Jak chyba bym się nie zdecydowała...zresztą czy warto dlal samych zaskórników?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan911 Napisano Październik 4, 2008 Tak, po Roaccutane jestem : ) Mi naprawde ten lek oprocz tradziku usunal sporo przebarwien i bardzo odmlodzil cala skore. Dla samych zaskorniakow nie warto. A tutaj fotka z 86 dnia kuracji czyli 12 marzec. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4b043a0148b9f52e.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novvva Napisano Październik 4, 2008 dan wow robi wrazenie pokaz foto, no teraz to bedziesz laski podrywal.......a ile trwala ta kuracja ? cena? czy łojotok sie skonczył i masz teraz cere normalna? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach