Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asieńka1981

mam coraz większą ochotę...aby zostac mamą, która jeszcze?

Polecane posty

czesc kobietki, to uczucie dorasta we mnie z dnia na dzień, mam juz swoje lata i chyba ten czas pomału nadchodzi ! ciesze sie ze tak jest, bo jeszcze kilka mies temu nie chciałam miec dziecka moze ok 28-29 lat jak skoncze. ale i mnie to pomału dopada, wiem ze bede bardzo dobra mamą, tak czuję i nie boje sie niczego, wszystko dla dziecka! tak mam obawy jak kazda, chce aby było zdrowe, zeby sie dobrze rozwijało, ale takie obawy mają wszystkie kobiety,. chciałabym sie wymienic pogladami na ten temacik w wami, moze jestw wsród was kobietka, która jak ja ma poczucie ze ten moment nadchodzi nieubłaganie, ze niedługo byc moze zobaczy 2 piękne kreski. ;).

Gość
powiedz o tym mezowi My nie mozemy ci pomóc zajsc w ciaze

Gość
Ja tak miałam ponad 3 lata temu :)) a dziś własnie mój synek kończy 3 latka :D

net-ar jest wyraznie uczulona na imię aśka. pewnie jakaś ładna i mądra aśka zabrała jej faceta. weź kobito wsadź łeb pod kran z zimną wodą, a swoje uwagi zachowaj dla siebie.

Gość
hihi aska która znam ani ładna ani madra wrecz aseksualna

Gość wesoła strauszka
hihihi, zrób sobie test może ci wyjdzie druga keska i męża nie trzeba fatygować, może jesteś wiatropylna :P

Gość tak samo mam
może wypowiadajmy sie na temat a nie o net-ar :) Ja właśnie ma to samo odczucie - mój facet juz dawno chciałby żebyśmy mieli dziecko, ale jak o tym pomyslę to widze bardzo dużo przeszkód przede wszystkim co z moja pracą - w zasadzie mogłabym nie pracować ale nie chce byc niczyja utrzymanką i siedziec w domu bo chyba bym zwariowała w zasadzie pracę mam taka, ze mogłabym ja wykonywać w domu a jedynie na kilka godzin w tygodniu przyjezdzac do biura tylko jakos boje sie zapytac szefa, czy nie bedzie miał nic przeciwko temu .... :)nie mam umowy na stałe, wiec prace moge stracic a poza tym szef chce troche rozwinąc działalnosc firmy i chyba liczy na moje duze zaangazowanie poza tym mam pełno obaw (m.in. dzieki temu forum) ze moje dziecko bedzie chore :( naczytałam sie głupot jak nalezy sie przygotowac do ewentualnej ciązy i mam dosc :) dodatkowo jeszcze moja mama bardzo nie chce zostac babcia, moja siostra ostatnio dowiedziała sie ze nie moze miec ze swoim mezem dzieci wiec moja ciąza chyba by ja dobiła :(

Gość czuprynka22
czesc, ja tez mialam obawy przed zajsciem w ciaze jak to by bylo z moja praca.musialabym siedziec w domu.ale moj mąż zaproponowal ze to on moze jakis czas opiekowac sie dzieckiem w domu a ja moge pracowac. dlatego coraz bardziej pragne byc w ciazy bo juz sie nie boje o nasza przyszlosc